Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια Καλησπέρα.Είπα να γράψω κ εγώ ένα θεματάκι μιας και είχα την ανάλογη συζήτηση σήμερα μήπως κ εσείς με διαφωτίσετε καλύτερα από αυτά που ακούω.Καταρχήν,είμαι εκνευρισμένη κ συγνώμη για αυτό.Σήμερα λοιπόν,βρήκα μια γνωστή μου και παλιά μου συμμαθήτρια η οποία από ότι μου είπε είναι έγκυος.Απόρησα λιγάκι επειδή πάντα ήξερα ότι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ήταν ιδιαίτερα πρόθυμη στο να αποκτήσει μωρό.Μετά λίγα που είπαμε στο δρόμο,μου είπε πως το μωράκι της έτυχε κ αφού έτυχε λέει να το κρατήσει.Δεν μπορώ να καταλάβω κορίτσια μου,πως χρησιμοποιούν αυτή την λέξη για να χαρακτηρίσουν τον ερχομό ένος μωρού και μάλιστα του δικού της παιδιού.Τι θα πει μας "έτυχε";Δεν το δέχομαι.Εγώ ποτέ δεν θα έλεγα μου έτυχε,α λέω να το κρατήσω..δεν ξέρω γιατί αλλά είμαι στεναχωρημένη.

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

to etuxe einai mia ekfrasi pou upodukneiei mia xalarotita sto olo thema,profanos i fili sou itan aneti me to thema tis mi profulaksis k proekupse k to bebe,ego xairomai pantos pou paroti den itan thermi gia mmoro einai thetiki pleon sto na ginei mama,apo to na akolouthisei tin efkoli lusi...

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια να σας πω την αληθεια.. ειναι μια "εκφραση" που δε με

ενοχλει καθολου μα καθολου.

Αλλα πραγματα με εκνευριζουν.. οχι η αποφαση να κρατησεις ενα παιδι..

αλλα η αποφαση να κανεις το αντιθετο.

Ο καθενας πως σκεφτεται και τι πραγματικα θελει να κανει ειναι

καθαρα δικο του θεμα και μονο...

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

to etuxe einai mia ekfrasi pou upodukneiei mia xalarotita sto olo thema,profanos i fili sou itan aneti me to thema tis mi profulaksis k proekupse k to bebe,ego xairomai pantos pou paroti den itan thermi gia mmoro einai thetiki pleon sto na ginei mama,apo to na akolouthisei tin efkoli lusi...

Συμφωνώ!

Δημοσίευση

Η ΛΕΞΗ ΤΟΥΣ ΕΤΥΧΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΑ ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ Κ ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΕΤΥΧΕ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ

ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΤΡΩΣΗ...

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ...

Δημοσίευση

Δεν μου φαινεται να ειπε κατι κακο η κοπελα! Ας μην πιανομαστε απο μια εκφραση που λεει καποιος!

Το οτι προεκυψε μια εγκυμοσυνη απο εκει που δεν το περιμεναν ειναι ευχαριστο γι' αυτους εφοσον αποφασισαν να το κρατησουν! να ειναι καλα και με το καλο να υποδεχτουν το μωρουλι τους!

Δημοσίευση

Καταρχάς πιστευω οτι όσες έχουμε περάσει απο την διαδικασία της προσπάθειας με ό,τι συνεπάγεται αυτό,είμαστε πιο ευαίσθητες στο θέμα της εγκυμοσύνης :)

Σαν έκφραση ούτε εμένα με ενοχλεί.Νομίζω θα ήταν πολύ προσποιητό να πει οτι πρσπάθουσε για αυτό.Μετράει το οτι πήρε την σωστή,κατ'εμέ,απόφαση.;) Απο εκεί και πέρα...Θα συμφωνήσω με το yiotaki ,είναι έκφραση ;)

Δημοσίευση

Και μένα μου έτυχε! Στην κυριολεξία όμως. Και δεν ήμουν καθόλου χαλαρή στο θέμα της προφύλαξης. Και όχι μόνο μου έτυχε αλλά έκλαιγα και χτυπιόμουν που μου συνέβη.

Η απόφαση να το κρατησω ήταν και θα είναι μονόδρομος για μένα, μιας και η λέξη άμβλωση δεν υπάρχει στο λεξιλογιό μου!

Αυτό δε σημαίνει τίποτα απολύτως. Αν δε μου τύχαινε δε θα το προγραμμάτιζα ποτε.

Δεν έχουμε το γoνίδιο της μανούλας στο DNA μας. Άλλες γυναίκες γινονται μαμάδες με το που μάθουν για την εγκυμοσύνη τους και άλλες θέλουν λίγο περισσότερο χρόνο.

Φυσικά και είναι έκφραση. Η γέννηση του παιδιού σου ειναι σταθμός στη ζωή σου και η σχέση που αναπτύσσεται, απλά δεν περιγράφεται με λόγια!

Δημοσίευση

neni86 ΓΕΙΑ ΣΟΥ!ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΗΤΕΡΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟ ΑΝ ΝΙΩΘΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΗΛΙΚΙΑ, Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ,Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗΣ "ΤΥΧΑΙΝΕΙ" ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ 23 ΧΡΟΝΩΝ Η΄ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΙΩΣΕ Κ ΠΟΛΥ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΑ 23,ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Κ ΗΔΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ (ΥΠΟΘΕΤΩ!!!).

ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ "ΤΥΧΑΙΝΕΙ" ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΩ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΧΙ.

ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Κ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.

ΠΑΝΤΩΣ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΙΩΣΕ ΑΝΕΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΣΟΥ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΗΚΕ ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΕ ΑΡΧΙΚΑ Κ ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΗΡΕ ΤΕΛΙΚΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!

Δημοσίευση

nemi μου, δεν είναι και τόσο κακό αυτό που είπε η φίλη σου! Θα συμφωνήσω κι εγώ με την απάντηση του σαυροπιγκουίνου! Το καλό είναι ότι δεν επέλεξε κάτι χειρότερο! Ξέρω πως είναι για μερικές κοπέλες που προσπαθούν πολύ καιρό και δεν τα καταφέρνουν κι όταν ακούνε κάποιες άλλες να το λένε έτσι τους κακοφαίνεται!Έτσι ναι, συμφωνώ και μαζί σου! Όπως εμένα μου είχε κακοφανεί σε μια δική μου φίλη, που έκαναν συστηματικά ελεύθερα για πολύ καιρό κι όταν έπιασε είπε δήθεν ότι έτυχε και καλά! Πάντως όπως και να'χει είναι απλά μια έκφραση! Σχήμα λόγου!

Δημοσίευση

K όμως τυχαίνει!!Παράδειγμα η 2η εγκυμοσύνη μου για την οποία είχα πάρει κ χάπι αντισύλληψης για να την αποφύγω κ όμως έκατσε! Θέλω να πω πως πραγματικά κάποιες φορές τυχαίνει...άλλες πάλι φορές υπάρχουμε απλώς υπερβολικά απρόσεχτες και εκεί είναι το χειρότερο..όπως κ να έχει πάντως σημασία έχει το αποτέλεσμα!Όταν η μητέρα χαίρεται με τον ερχομό το μωρού τότε είναι ένα χαρούμενο γεγονός..όταν όμως συμβαίνει το αντίθετο...!

Δημοσίευση

yiotaki έγραψε:

Η ΛΕΞΗ ΤΟΥΣ ΕΤΥΧΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΑ ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ Κ ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΕΤΥΧΕ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ

ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΤΡΩΣΗ...

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ...

Συμφωνώ!;)

Δημοσίευση

SYMFONW kai egw me ayto pou sou exei grapsei i fili mas sauropinguinos...

Δημοσίευση

δεν καταλαβαίνω γιατι σ'ενοχλησε τοσο πολυ.... Το ευχαριστο ειναι οτι το κρατησε. Ναι πολλες φορες τυχαινει και οχι απαραιτητα γιατι υπαρχει χαλαροτητα στην αντισυλληψη. Η κολλητη μου εμεινε εγκυος στην τριτη μπεμπα της ενω φορουσε σπιραλ!!! και θα συμφωνησω απολυτα με τη Σισσιω και τη sauropinguinos.

Δημοσίευση

Σισσιώ έγραψε:

Και μένα μου έτυχε! Στην κυριολεξία όμως. Και δεν ήμουν καθόλου χαλαρή στο θέμα της προφύλαξης. Και όχι μόνο μου έτυχε αλλά έκλαιγα και χτυπιόμουν που μου συνέβη.

Η απόφαση να το κρατησω ήταν και θα είναι μονόδρομος για μένα, μιας και η λέξη άμβλωση δεν υπάρχει στο λεξιλογιό μου!

Αυτό δε σημαίνει τίποτα απολύτως. Αν δε μου τύχαινε δε θα το προγραμμάτιζα ποτε.

Δεν έχουμε το γoνίδιο της μανούλας στο DNA μας. Άλλες γυναίκες γινονται μαμάδες με το που μάθουν για την εγκυμοσύνη τους και άλλες θέλουν λίγο περισσότερο χρόνο.

Φυσικά και είναι έκφραση. Η γέννηση του παιδιού σου ειναι σταθμός στη ζωή σου και η σχέση που αναπτύσσεται, απλά δεν περιγράφεται με λόγια!

ποσο σωστο ειναι αυτοπου λες Σισσιω! "αλλες γινονται μαμαδες....".Δεν υπαρχει ετοιμη μανα,γινεσαι μανα με τον καιρο :)

Ουτε και γω την παρεξηγω αυτη την εκφραση,ισα ισα χαιρομαι να ακουω οτι μπορει να ετυχε αλλα αποφασιζουν να κρατησουν το μωρο.Εχω περασει απο το δυσκολο δρομο (εγω τον επελεξα,δεν μοιρολατρω) της αμβλωσης και εχω νιωσει (προσωπικα μιλαω) οτι εκανα τη μεγαλυτερη αμαρτια (δεν το λεω χριστιανικα,ακριβως ετσι ενιωσα οταν ανοιξα τα ματια μου). Γι αυτο νιωθω ανακουφιση οταν ακουω οτι και χωρις προγραμματισμο ενα παιδι το φερνουν στη ζωη. :)

Δημοσίευση

τυχαινει καμια φορα....εγω οταν ειχα μεινει εγκυος χρησιμοποιουσαμε προφυλακτικο!!το θεμα ειναι οτι ημουνα φοιτητρια και ο καλος μου φανταρος και δεν θελαμε με τιποτα..παρ'ολα αυτα κι εγω ειπα "αφου ετυχε και ηρθε στη ζωη μας,θα το κρατησω.." δε σημαινει ομως οτι οσο περνουσε ο καιρος δεν χαιρομουν και δεν τ'αγαπησα...ειχε βεβαια ασχημη καταληξη,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα..

να φανταστεις εμεινα με προφυλαξη και τωρα που προσπαθω δεν "τυχαινει"....ουτε εγω μπορω να καταλαβω τι σε ενοχλησε τοσο πολυ..θα συμφωνησω κυριως με το ριτσακι...

Δημοσίευση

Συμφωνώ με όλα τα κορίτσια. Είναι απλά μία έκφραση και τίποτα άλλο.

Δεν μένουμε εκεί αλλά στην ουσία που είναι η επιλογή να κρατήσει το μωρό! Και η απόφαση αυτή παίρνει μεγαλύτερη αξία αφού ήταν κάτι που δεν το προγραμμάτισαν να γίνει. Μόνο ένα μπράβο στην κοπέλα και με το καλό να έρθει το μωράκι της!! :laugh:

Δημοσίευση

και εμενα μου ετυχε και οταν λεω την λεξη αυτη εννοω οτι δεν το ειχα προγραματισει ουτε ειχαμε βαλει μπρος για μωρο και μπορω να πω οτι ψυχολογικα ημουν ανετοιμη για ενα παιδι ομως η σχεση μου με το παιδι μου χτιζεται μερα με τη μερα υπαρχουν σκαμπανευασματα,μερες που θυμωνω με τον μικρο αλλα πιστευω οτι καμια γυναικα δεν γενιεται μανα,μανα γινεσαι στην πορεια και μεχρι το μωρο σου να παντρευτει καθε μερα ειναι σαν να δινεις εξετασεις πολλες φορες εχω αναρωτηθει οταν τσιτωνω με τις γκρινιες του μπεμπη αν ειμσαι σωστη μανα αλλα ενα χαμογελο του αρκει να ξεχασω τα παντα και απλα να θυμηθω ποσο λατρευω αυτο που μου ΕΤΥΧΕ

Δημοσίευση

συμφωνώ κι εγώ με τα κορίτσια...

εμένα με εκνευρίζει οταν ακούω από 18χρονα και μικρότερα κορίτσια

ότι κάνουν ελεύθερα σεξ και οταν τις ρωτάω, δε φοβόσατε

για το σύντροφό σας? Τόσες αρρώστιες κυκλοφορούν.

δεν είσαστε καν παντρεμένοι-αρραβωνιασμένοι, είναι απλά μια σχέση.

Τότε μου λένε πως είναι υγιέστατοι οι σύντροφοί τους και όταν ρωτάω

αν έρθει μια εγκυμοσύνη τι θα κάνουν και μου απαντάνε με φυσικό

τρόπο... έκτρωση

Αυτό μου τι βιδώνει εμένα... λες και η έκτρωση είναι κάτι απλό

σαν επίσκεψη στον οδοντίατρο....

Δημοσίευση

καλα αυτο ειναι ανεκδιηγητο....και πως ξερουν οτι ειναι υγιεις???οι υπολοιποι δηλαδη που κολλησαν τις συντροφους/τους συντροφους τους ειχαν καμια φωτεινη επιγραφη στο μετωπο οτι δεν ειναι υγιεις????????αν ηταν να φαινεται αυτος που δεν ειναι υγιεις δε θα υπηρχαν τα σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα!!

αν ειναι δυνατον!!!

οσο για την εκτρωση,δεν εχω να κανω κανενα σχολιο ως γυναικα που προσπαθει να κανει παιδι,αυτο τα λεει ολα..

Δημοσίευση

Έχεις απόλυτο δίκιο κορίτσι!

Δεν είναι τρομερά άδικο να ακούμε τόσες κ τόσες περιπτώσεις που παιδεύονται να κάνουν μωράκι με εξωσωματικές κτλ κτλ κ άλλες να το θεωρούν σχεδόν "ατύχημα"?Αμαρτία...

Ευχαριστώ το Θεό που απο μέρα σε μέρα περιμένω να φέρω στον κόσμο ένα μωράκι απο αγάπη κ μεγάλο έρωτα...

Δημοσίευση

Εμενα να δεις πωςε ετυχε.....δεν θελω να το θυμαμαι οπως και τους μηνες της εγκυμοσυνης επισης....τωρα ολα καλα...αλλα πιστευω οτι ειναι τροπος εκφρασης και δεν εχει καμια σχεση με το πως νιωθει γοα το παιδι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...