Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΔΕΣΠΩ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣΟΡΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!! ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΜΗΝΕΣ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΘΑ ΜΠΕΙ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΔΕΣΠΩ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣΟΡΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!! ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΜΗΝΕΣ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΘΑ ΜΠΕΙ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

• 1 month later...
Δημοσίευση

Αυτή την απορία την είχα κι εγώ και ντρεπόμουν και να ρωτήσω κιόλας... Τα ρωτάνε αυτά; Με καλύψατε πλήρως!!! Κι εμείς έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες εδώ και 3 μήνες περίπου και στην αναμονή...

Δημοσίευση

Αυτή την απορία την είχα κι εγώ και ντρεπόμουν και να ρωτήσω κιόλας... Τα ρωτάνε αυτά; Με καλύψατε πλήρως!!! Κι εμείς έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες εδώ και 3 μήνες περίπου και στην αναμονή...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΣΟΦΙΑ ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ( ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΛΙΓΟ) ΑΦΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΔΕΙΞΕΙ ΘΕΤΙΚΟ

Δημοσίευση

ΣΟΦΙΑ ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ( ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΛΙΓΟ) ΑΦΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΔΕΙΞΕΙ ΘΕΤΙΚΟ

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΙΑ ΤΟ ΑΧΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥ!

ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΗΝ ΑΧΓΟΝΕΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ! ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΧΓΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΓΧΟΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΓΚΥΕΣ?

Δημοσίευση

ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΗΝ ΑΧΓΟΝΕΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ! ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΧΓΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΓΧΟΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΓΚΥΕΣ?

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΑΠΛΑ ΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 7,5ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΑΠΛΑ ΚΑΝΑ 4ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΡΩΩ ΜΙΑ ΦΡΙΚΗ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 2ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ.

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΑΠΛΑ ΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 7,5ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΑΠΛΑ ΚΑΝΑ 4ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΡΩΩ ΜΙΑ ΦΡΙΚΗ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 2ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Έλα μου ντε.. Άσε που αυτά δεν είναι και πράγματα για να τα ξεχνάς. Εδώ αγχώνεσαι γιατί ξέχασες να πάρεις τσιγάρα που λέει ο λόγος!Εγώ πάντως όταν μου έρχεται η σκέψη την διώχνω όσο πιό επίμονα μπορώ. Σκέφτομαι τί να μαγειρέψω, αν έχω σίδερο, πώς να αλλάξω διακόσμηση και γενικά ό,τι μου έρθει στο κεφάλι...

Δημοσίευση

Έλα μου ντε.. Άσε που αυτά δεν είναι και πράγματα για να τα ξεχνάς. Εδώ αγχώνεσαι γιατί ξέχασες να πάρεις τσιγάρα που λέει ο λόγος!Εγώ πάντως όταν μου έρχεται η σκέψη την διώχνω όσο πιό επίμονα μπορώ. Σκέφτομαι τί να μαγειρέψω, αν έχω σίδερο, πώς να αλλάξω διακόσμηση και γενικά ό,τι μου έρθει στο κεφάλι...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Η ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΔΗΛ.ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΑΥΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΤΙ ΙΔΕΑ Η ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΛΕΩ ΑΜΕΣΩ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΥΝΕΛΕΘΕ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΟΡΡΟΠΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση

ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Η ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΔΗΛ.ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΑΥΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΤΙ ΙΔΕΑ Η ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΛΕΩ ΑΜΕΣΩ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΥΝΕΛΕΘΕ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΟΡΡΟΠΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...