Μετάβαση σε περιεχόμενο

γεννήθηκε το αγγελάκι μου!!!!

Recommended Posts

καλησπέερα!!από την προηγούμενη πέμπτη είμαι μια τρισευτυχισμένη μανούλα!!!!λοιπόν,να σας διηγηθώ την εμπειρία μου πριν ξυπνήσει ο μπεμπάκος μου!πέμπτη 18/6 είχα πητ κ ήταν να μπω στις 6 το πρωί για πρόκληση.δεν το ήθεά αυτό,φοβόμουν τους τςχνητούς πόνους καιι...το θαύμα έγινε!!στις 1:30 ξυπνάω με πονάκια περιόδου,πηγαίνω τουαλέτα κ βλέπω αίμα!νερά δεν είχαν σπάσει.παίρνω τηλ.το γιατρό μου κ μου λέει,αφού μου κάνει κάποιες ερωτήσεις, πως έχει ξεκινήσει η διαστολή,αλλά να μείνω σπίτι λίγο ακόμη.περιμένω κ εγώ,μέσα στον ενθουσιασμό..κ αρχίζουν τα πονάκια..έξω να γίνεται χαλασμός Κυρίου,βροντές,αστραπές κ εγώ να είμαι στο μπαλκόνι κ να κάνω αναπνοές ανά τέταρτο που έρχονταν οι πόνοι..γύρω στις 4 το πρωί οι πόνοι έρχονταν ανά 5λεπτο!ξανά τηλ.στο γιατρό κ μου λέει σε καμιά ωρίτσα ξεκίνα!η αλήθεια είναι πως προτιμούσα κ εγώ να κάνω υπομονη σπίτι,επειδή όταν με έπιαναν οι πόνοι δεν μπορούσα ούτε να ξαπλώσω,ούτε να καθήσω,μόνο όρθια,κάπως ανακουφιζόμουν..στις 5 λοιπόν φεύγουμε με τον αντρούλη μου για το διαβαλκανικό!πάντα έλεγα πως ήθελα να με πίασουν οι πόνοι μια βροχερή ημέρα κ να τρέχουμε ξημερώματα στην κλινική..ε,να που γινόταν,μόνο που δεν ήταν κ τόοσο απολαυστικό!:S φτάνουμε λοιπόν,με παραλαμβανουν οι μαίες,γίνεται η ανάλογη περιποίηση!,κ μου λένε πως έχω διαστολή 2!με ρωτάνε αν θα κάνω επισκληρίδιο κ τους λέω ναι,αλλά θέλω να περιμένω λίγο ακόμη..έρχεται κ ο γιατρός μου,μου βάζουν ορό κ μετά από λίγο διαστολή 4!κορίτσια δεν άντεχα από τον πόνο,ένιωθα πως θα σπάσουν τα κόκκαλα της μέσης μου!ύστερα από λίγο,ζήτησα πια αναισθησιολόγο κ από εκείνη τη στιγμή έφυγε κάθε πόνος!ευλογημένος αυτός που ανακάλυψε την επισκληρίδιο!εντωμεταξύ,το μωράκι ενώ κατέβαινε κανονικά,κοιτούσε ψηλά κ οι μαίες μου είπαν πως αυτό δεν είναι πολύ καλό...εκείνη τη στιγμή απλά σκέφτηκα"καλά που έκανα επισκληρίδιο,είμαι έτοιμη για καισαρική!".ο γιατρός μου όμως μου έλεγε να μη φοβάμαι..μετά από 2 ωρίτσες..τελεια διαστολή κ ξεκινάμε εξωθήσεις!είχα ξαναζητήσει δόση επισκληριδίου κ δεν ένιωθα ούτε συσπάσεις,ο΄'υτε τίποτα,με βοήθησαν όμως οι μαίες..κ μετά από λίγο..τα κατάφερα!!κορίτσια,δε το πίστευα!!είδα ξαφνικά μπροστά μου το μωράκι μου!είχα σαστίσει!!έκλαιγα κ ρωτούσα αν είναι καλά..δεν εκλαψε αμέσως κ τρομοκρατήθηκα,ηρθε όμως η νεογνολόγος κ μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακούστηκε το κλάμα του!τον καθάρισαν κ μου τον έβαλαν στο στήθος..!το δικό μου μωράκι..απίστευτο!!10:25 το πρωί ήρθε στον κόσμο κ άλλαξε όλη μου τη ζωή!3,650 κ 53 εκ.!όλοι απορούσαν πως χώρεσε τόσο μεγαλο μωράκι στην κοιλίτσα μου!μετά από λίγο,αφού πέρασε κ το μούδιασμα από την επισκληρίδιο,σηκώθηκα!τις επόμενες ημέρες,οι μαίες με βοήθησαν πάρα πολύ κ τώρα πια,από τη δευτέρα που ήρθαμε σπίτι,θηλάζουμε αποκλειστικά!είναι βέβαια δύσκολα,επειδή ο μικρούληε δεν έχει σταθερά ωράρια κ ποσότητα που πίνει κάθε φορά,αλλά είμαι αποφασισμένη να τα καταφέρω χωρίς συμπλήρωμα!!:) είμαι πάαααρα πολυ ευτυχισμένη!!εύχομαι σε όλες όσες περιμένουν μωράκια να βιώσουν την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη ευτυχία κ σε όσες είναι ήδη μανούλες,να χαίρονται τα θαυματάκια τους!!:cheer: φιλάκια πολλά!:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lucky μου να σου ζησει!Να ειναι παντα τυχερος και γεματος ευτυχια!!!

Το ιδιο και οι γονεις του!Τι καλα που απεφυγες την προκληση!!!Τι καλο παιδακι εχεις,ηρθε οταν επρεπε!!!!

Ευχομαι να βρειτε γρηγορα κ τους ρυθμους σας-κ με το θηλασμο κ γενικως! :kiss::kiss::kiss:

Ax, τί όμορφη περιγραφή! Είναι θαύμα πραγματικά τόσο μικρά ανθρωπάκια να χαρίζουν τόση ευτυχία! Να' ναι πάντα γερό το θαυματάκι σου ! :)

Αχ..! τι ωραια περιγραφη... :)

Να σας ζησει το αγγελουδι σας.

Να ειναι γερο και δυνατο.

Τζεντλεμαν στο ραντεβου του! Μπραβο!!

Καλη λοχεια κοπελα μου.

Σου στελνω ολη μου την αγαπη και ενα φιλακι :kiss: απο την

μπεμπιτσα μου που ειναι ακομη στην κοιλιτσα!!:kiss:

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ! ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΔΕΝ ΠΟΛΥΠΟΝΑΣ Ε? ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΟΙΤΑΖΕ ΨΗΛΑ?:huh: ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΜΟΥ!!!!:dry:

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!!

Εύχομαι να'ναι γερό, τυχερό και ευτυχισμένο!

Να'στε κι εσείς γεροί και το καμαρώσετε όπως ποθείτε!!!

Αγαμημένη μου Lucky... πρώτα απ'όλα να σου ζήσει ο μπεμπάκος!! Να έχει πάντα πολύ πολύ Υγεία και καλή τύχη στην ζωή του!! Να τον χαίρεσαι! Και να τον καμαρώνεις...

Θυμάμαι που τα λέγαμε στο θέμα που είχες ανοίξει.. με την πρόκληση πριν από την ΠΗΤ, τις φοβίες σου.. τελικά.. σε βοήθησε ο πριγκηπάκος σου.. κι ήρθε από μόνος του!! Εγγλέζος στο ραντεβού!! Πολύ χαίρομαι για σένα!!

BabyBoyCongrats.gif

gastroula έγραψε:

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ! ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΔΕΝ ΠΟΛΥΠΟΝΑΣ Ε? ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΟΙΤΑΖΕ ΨΗΛΑ?:huh: ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΜΟΥ!!!!:dry:

κορίτσια :kiss: σας ευχαριστώ πολύ όλες από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές σας!σαν ψέμμα μου φαίνεται πως γράφω τη δική μου εμπειρία τοκετού!

gastroula μη φοβάσαι τίποτα!στο λέω εγώ που είμαι πάρα πολύ φοβιτσιάρα κ γκρινιάρα:blush: !αφού να φανταστείς καθυστερούσα να κάνω επισκληρίδιο,επειδή φοβόμουν μήπως πονέσει η ένεση!!!λοιπόν,ούτε η ένεση πονάει,ούτε φυσικά από εκεί κ πέρα αισθάνεσαι κάποιον πόνο!τώρα,όσο για το ότι κοίταζε ψηλά ο μικρούλης,κατέβαινε με το κεφαλάκι,αλλά το είχε σηκώσει προς τα πάνω κ κοιτούσε προς τα ποδαράκια του!!!στο τέλος γύρισε βέβαια,βοήθησε κ ο γιατρός κ όλα πήγαν καλά!με έναν πόνο σου εύχομαι γλυκιά μου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...