Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλως ηρθες στο μαμμυ!!!

Με το καλο και τα 3 αγγελουδακια σου!!!

Φανταζομαι την ευτυχια σας να ξεχυλιζει απο παντου!!!!

Δεν ξερω πολλα(εως σχεδον τπτ!) για πολυδιμη κυηση αλλα ειναι 3 διαφορετικα ωαρια αρα διαφορετικα(εννοω εμφανισιακα) μωρακια??Σε εναν σακο ή πως?(σορρυ-εντελως ασχετη!)

Εγω περιμενω την μπεμπουλα μου μεχρι το τελος του καλοκαιριου!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ TRIDIMOMANOULA!!!:woohoo: ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!:cheer: ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΝΑΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΩΡΑ!!:cheer::P ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!:woohoo: ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!:):kiss:

Δημοσίευση

savropinguinos μου φαίνεται πρέπει να μου κάνεις μια λεπτομερή αναφορά για τους φίλους σου με τα τριδυμάκια!:P

Anastacia ευχαριστώ πολύ!Με το καλό το μωράκι σου :kiss:

Προέρχονται απο τρια ξεχωριστά ωάρια τα οποία είναι γονιμοποιημένα απο άλλα τρια ξεχωριστά σπερματοζωάρια.Μπορεί να μοιάζουν απο πολύ εως καθόλου.Γενικά είναι σαν οποιαδήποτε τρια ξεχωριστά αδερφια

Στην φυσιολογική επίτευξη τρίδυμης κύησης συνήθως υπάρχουν δυο ωάρια.Το ένα μένει ως έχει και δημιουργεί ένα παιδάκια και το άλλο διασπάται όπως στην περίπτωση των ομοζυγωτικών διδύμων(αυτά που προέρχονται απο το ίδιο γονιμοποιημένο ωάριο που υπέστη διάσπαση ή κοινώς αυτά που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό ;) )Τα δυο που προέρχονται απο το ίδιο ωάριο είναι πάντα του ίδιου φύλλου.:)Ελπίζω να σε βοήθησα :kiss:

mwro ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!:woohoo: Αχ πόσο σε νιώθω...Χαρά,αγωνία,φόβος μαζί!Όλα θα πάνε καλά!!!Σου εύχομαι τα καλύτερα.Θα χαρώ να μου λες τις λεπτομέριες και φυσικά τα ευχάριστα :kiss:

Δημοσίευση

Φανταζομαι !!!!! Αλλος θα κλωτσαει αριστερα, αλλη αριστερα,... αλλη κατω, ...χαμος! :silly: μπορει και να τσακωνονται! εεε.. εσυ αδελφουλη , κανε πιο περα! παρε το ποδι σου απο τη μυτη μου!

Μα καλα δε βλεπεις? θα το πω της μαμας!

μαμαααααααααααααααααα! με στριμωξε!!!! :P

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

bell έγραψε:

Παράθεση
Φανταζομαι !!!!! Αλλος θα κλωτσαει αριστερα, αλλη αριστερα,... αλλη κατω, ...χαμος! :silly: μπορει και να τσακωνονται! εεε.. εσυ αδελφουλη , κανε πιο περα! παρε το ποδι σου απο τη μυτη μου!

Μα καλα δε βλεπεις? θα το πω της μαμας!

μαμαααααααααααααααααα! με στριμωξε!!!! :P

:kiss::kiss::kiss:

Χαχαχαχαχα άστα βρε bell!!!:P

Το έχω σκεφτεί και εγώ...Άραγε ξέρουν το ένα για την ύπαρξη του άλλου;:blush: (τι χαζά ρωτάω)Εννοώ το αντιλαμβάνονται ή όχι ακόμα;:huh:

:silly: Αχ τι ρωτάω η τρελλή!:P :woohoo:

Δημοσίευση
:) κοριτσάκι καλωσήρθες και αυτό είναι τύχη άντε βρέ σου έφεξε γιατί εγώ που σου γράφω έχω τρία ζουζούνια !!!! τον Μπάμπη, την Εβελίνα και την Σοφία.Τις τρείς τεράστιες αγάπες της ζωής μου.
Δημοσίευση

Έχω πάθει την πλάκα μου... Με το καλό να υποδεχτείς τα μωράκια σου!! Πολύ χάρηκα που το άκουσα!! Θα χαρώ να τα λέμε...

Είμαι η Έλενα,ή η dallia όπως σε βολεύει.. 27 χρόνων, έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι! Είναι ζουζουνομπομπιράκος.. τον περιμένω μέχρι τις 6 Αυγούστου.. κι από τώρα δηλώνω μια πολύ πολύ χαζομαμά!!

Δημοσίευση

Καλωσήρθες στην παρεούλα μας Δώρα!

Πολλά πολλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Έχω ενθουσιαστεί πολύ που θα κάνεις τριδυμάκια!!! :woohoo: Πρέπει να είναι απερίγραπτο συναίσθημα!!!!

Είμαι η Μαίρη, 28 ετών και είμαι μόλις 7 εβδομάδων και κάτι!!!! :silly: :silly:

Εύχομαι καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και μια που έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο θα τα λέμε συχνά!!!!

Φιλάκια!!! :kiss:

Δημοσίευση

Σισσιώ ευχαριστώ πολύ!Να χαίρεσαι την μικρή Χαρά Μελίνα,που απ'ό,τι βλέπω είναι και κουκλίτσα!:woohoo:

katerina τρια παιδάκια κι εσύ;;Για πες,για πες!:silly:

Έλενα ευχαριστώ γλυκιά μου!:P Με το καλό να αγκαλιάσεις τον μικρό πρίγκιπα :kiss: (Κοντευεις,κοντευεις!!!).Και εγώ χαζομαμά είμαι...Που να γεννήσω δηλαδή :blush:

Μαίρη με το καλό και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη!:P Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα...Δεν το πιστευω ακόμα πως θα γίνω μαμά!!!:woohoo:

Δημοσίευση

Καλωσόρησες στην παρέα μας!!!:laugh:

Αχ,τριδυμάκια;;;:woohoo: Είναι φοβερό!

Με το καλό γλυκιά μου...Φαντάζομαι πως νιώθεις!:laugh:

Είμαι η Νέλλυ,20 ετών,φοιτήτρια απο Αθήνα και μαμά της μικρής Αννούλας!:silly:

Θα χαρώ να τα λέμε!:kiss:

Δημοσίευση

tridimomanoula έγραψε:

Παράθεση
bell έγραψε:

Χαχαχαχαχα άστα βρε bell!!!:P

Το έχω σκεφτεί και εγώ...Άραγε ξέρουν το ένα για την ύπαρξη του άλλου;:blush: (τι χαζά ρωτάω)Εννοώ το αντιλαμβάνονται ή όχι ακόμα;:huh:

:silly: Αχ τι ρωτάω η τρελλή!:P :woohoo:[/quote:2qm03lul]

μια χαρα το αντιλαμβανονται,να σαι σιγουρη!Γενησε μια φιλη διδυμα,επρεπε το ενα να μεινει κανα 2 μερες μεσα στο νοσοκομειο και το αλλο σταματησε να τρωει!!Τα παιξε η κοπελα και της ειπανε οτι ειναι απο μελαγχολια,του λειπε το αδελφακι του!αφου το βαλανε και αυτο μεσα για να ναι παρεα και αρχισε να τρωει κανονικα και το πρωτο που ειχε τοπροβλημα εδειξε γρηγορη βελτιωση.Εχω εντυπωσιαστει με αυτη την ιστορια!ειναι απο τις πιο τρυφερες ιστοριες!Οποτε τα δικα σου μπορει αν πλακωνονται εκει μεσα -χαχα οσο και να το πεις στριμωχνονται τα πουλακια μου- αλλα ετσι και τα χωρισουν θα γινει χαμος!:laugh:

Δημοσίευση

bebadomama έγραψε:[/b

μια χαρα το αντιλαμβανονται,να σαι σιγουρη!Γενησε μια φιλη διδυμα,επρεπε το ενα να μεινει κανα 2 μερες μεσα στο νοσοκομειο και το αλλο σταματησε να τρωει!!Τα παιξε η κοπελα και της ειπανε οτι ειναι απο μελαγχολια,του λειπε το αδελφακι του!αφου το βαλανε και αυτο μεσα για να ναι παρεα και αρχισε να τρωει κανονικα και το πρωτο που ειχε τοπροβλημα εδειξε γρηγορη βελτιωση.Εχω εντυπωσιαστει με αυτη την ιστορια!ειναι απο τις πιο τρυφερες ιστοριες!Οποτε τα δικα σου μπορει αν πλακωνονται εκει μεσα -χαχα οσο και να το πεις στριμωχνονται τα πουλακια μου- αλλα ετσι και τα χωρισουν θα γινει χαμος!:laugh:

Δημοσίευση

Δωρα καλωσηρθες στην παρεα του mammy

Ευχομαι να πανε ολα καλα στην εγκυμοσυνη σου και να γεννησεις τρια γερα και υπεροχα μωρακια ..Φανταζομαι την χαρα σου.

Ειμαι η Ολια και μολις μπηκα στον τριτο μηνα της εγκυμοσυνης μου

!!!!!!

Δημοσίευση

καλημέρα και καλώς ήρθες στη παρεά μας

με το καλό τα μωράκιαααα

τέλειαααααααα με τη μία 3 παιδάκια!!!!

εύχομαι όλα να πάνε τέλεια μέχρι τέλους!!!

θα χαρώ να τα λέμε, με λένε Ελένη, είμαι 30 ετών

και περιμένω μπέμπη.

Δημοσίευση

Δωρα εχεις και αλλο παιδακι-α;;;;

Ξερεις το φυλλο των μικρων;;;

Οταν με ειχαν ετοιμασει για την υστεροσκοπηση περιμενα αρκετα εξω απο το χειρουργιο γιατι γεννουσε μια κοπελα τριδυμα!!

Ακουσα το κλαμα τους αλλο εκλαιγε πιο δυνατα και επιμονα αλλο πιο σιγανα..

Ηταν υπεροχη εμπειρια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...