Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου χαθήκαμε, άνοιξαν οι μέρες είμαι όλη μέρα βόλτες με την σβουρίτσα μου.

Έχουμε ξεκινήσει τα μπανάκια μας , και σας δείχνω την κορμάρα της κόρης μου!!!

Θα προσπαθήσω να βάλω 3 φωτογραφίες

post-3593-13873934697816_thumb.jpg

Δημοσίευση

:cheer: :silly: :woohoo: ΑΠΑΙΧΤΗ, ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΑ!!! ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ.....ΠΩ ΠΩΩΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Η ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΧΕΡΙΑΣΕΙ :lol::lol::lol: !!!!

Η ΩΡΑΙΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΕ!!!!

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΙΩ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΕ, ΑΨΟΓΟ!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΓΙΑ ΦΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΣΑΝ ΛΥΚΟΣ!!!;)

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Να το ρουφήξεις σου έρχεται... Να σου ζήσει η κουκλάρα σου !

Είναι ένα κουκλάκι... Να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς ! Είναι μια μπουμπού αυτή που θα κλέψει καρδιές... Άντρες κρυφτείτε έρχεται η ΚΟΡΜΑΡΑ...

Να την χαίρεσαι .....

Δημοσίευση

Ποπο!!

Τι κουκλίτσα όμορφη και ναζιάρα είναι αυτή?

Να τη χαίρεστε!

Καλά πολύ γέλιο έχει! Με τα μαγιό δεν παίζεται και ειδικά με το ύφος της όταν ΄΄ρουφάει ΄΄ το φραπεδάκι της!!!

Φτου σου κορμάρα μου :cheer::cheer:

Δημοσίευση

Συντοπιτισσα να τη χαιρεσαι τη κορμαρα σου!!! και μενα τον Αυγουστο που θα επιτρεπεται να κανουμε μπανια θα ειναι εξι και ειμαι στην αναζητηση μαγιω!!! Και μενα μακροβουτια στο Καθισμα στο Μικρογιαλο, στον Αγιο Πετρο....Αχχχχ που εισαι Αυγουστε??

Φτου σκορδα Αγγελικη ειναι Θεα!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Συντοπιτισσα να τη χαιρεσαι τη κορμαρα σου!!! και μενα τον Αυγουστο που θα επιτρεπεται να κανουμε μπανια θα ειναι εξι και ειμαι στην αναζητηση μαγιω!!! Και μετα μακροβουτια στο Καθισμα στο Μικρογιαλο, στον Αγιο Πετρο....Αχχχχ που εισαι Αυγουστε??

Φτου σκορδα Αγγελικη ειναι Θεα!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

harap έγραψε:

Αγγελικούλα μου τί κούκλα είναι αυτή? Και ύστερα λένε για τη Βίκυ Καγιά. Μάλλον δεν έχουν ξετρυπώσει την κορμάρα ακόμα.

KOUKLITSA MOY PIA KAGIA APO SKLENARIKOVA KAI PANO EIMASTE!!!

SE ENA TONO PIO PAXOYLO.

EINAI H SKLENARIKOVA ME TIS DIPLES TIS KAI TA PRIGOULIA TIS!!!!!~~!

SE PIO AFRATI EKDOSI:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

tinky09 έγραψε:

Συντοπιτισσα να τη χαιρεσαι τη κορμαρα σου!!! και μενα τον Αυγουστο που θα επιτρεπεται να κανουμε μπανια θα ειναι εξι και ειμαι στην αναζητηση μαγιω!!! Και μετα μακροβουτια στο Καθισμα στο Μικρογιαλο, στον Αγιο Πετρο....Αχχχχ που εισαι Αυγουστε??

Φτου σκορδα Αγγελικη ειναι Θεα!!!:kiss: :kiss: :kiss:

LEFKADA MENEIS?????

KATHISMA PAW SINEXIA ALLA XORIS TIN MIKRI LOGO KIMATOS KAI EINAI LIGO MAKRIA MES TON ILIO

Δημοσίευση

AGGELIKI LEFKADA έγραψε:

mpikini_paralia.JPG

καλεεεεεεεε τι γκομεναρα ειναι αυτη με το μαγιουδακι της????????????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: μππουμπουκα ομορφηηηηηη:silly: :silly: :silly: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly:

καλα μπανακια και να την προσεχεις μανουλα, γιατι θα μας την κλεψουν την κορμαρα την τσουπρα!!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :) :) :) :) :) :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) μαναρακιιιιιιιιιι ομορφοοοο!!!!

Δημοσίευση

Καλά ε;; Είναι κουκλάρα! φτου φτου φτου..όταν θα μεγαλώσει θα τρελάνει άντρες!!

Αν και μόλις είδα το ποστ νόμιζα ότι έπρεπε να βγάλουμε τις δικές μας κορμάρες και φοβήθηκα! ΠΟυ να πάω με 3-4 δίπλες στην κοιλούμπα μου;;Ασε..για φέτος το ξεχάσαμε το μπικίνι..ας το φορέσουν κουκλάρες σαν την κόρη σου που θα κάνουν και μπαμ!!!χεχε

Δημοσίευση

πω πωω πως μεγαλωσε καλε!!!καθεται κιολας!! φοραει μπικινι ,πινει φραπε!ποτε περασε ο καιρος?

ουρες θα κανουν τα αγορακια για χαρη της!!!

αγγελικη μου μεγαλωσε πολυ η κουκλα σου!!!να τη χαιρεσαι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης αχ ψυχουλα ομορφη! Να σηκωθείς όσο μπορείς πιο γρήγορα. Εστω για 10 βηματα. Προσπάθησε να κοιμηθείς. Να παρεις τ πανω σου. @Sotiria_94 κ μενα μεγαλώσε η κοιλια μου αποτομα. Για να δουμε ποσο θα γεννηθει και η δικιά μου.
    • Αααααα @ΜαρίαΔημήτρης ειναι υπεροχη Παναγιτσα μου τι αφρατουλα ειναι αυτη με τα χερακια της δε μπορωωω. Τι πλουσια χαιτη ειναι αυτη φτου φτου μαλλουρα. Να σου ζησει και παλι Μαρακι μου❤️🌹
    • @Katerinioo μου και γω στην εβδομαδα σου δηλαδη υπεφερα απο καουρα αλλα για λιγες μονο μερες. Μετα υποχωρησε και να σκεφτεις οτι εχω παλινδρομηση γενικως. Τα γεμιστα δυστυχως νομιζω επιβαρυναν την κατασταση ειναι βαρυ φαγητο. Δοκιμασε ισως λιγο χαμομηλι ή λιγο γιαουρτακι- γαλατακι αλλα σιγουρα μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο. @Diwni μου τι ωραια νεα, αφρατουλα και η δικη σου η μπεμπα μπραβο της, με το καλο να την ξαναδειτε. Ποσο μεγαλωσαν τα μπεμπινια μεσα στις κοιλιτσες Παναγιτσα μου και γω εχω κανει μια κοιλια να με το συμπαθειο αυτες τις μερες. 
    • Ναι στο Ρεα. Παιδιά δεν πονάω καθολου αλλά έρχονται από μόνοι τους και μου βάζουν παυσίπονο. απλά δεν έχω κοιμηθεί από χθες το πρωί,με σήκωσαν και άσπρισα και δεν με πήγαν να δω το μωρό, δεν με άφησαν καθόλου να περπατήσω. Τουλάχιστον έφαγα φαγητο και όχι μόνο τσάι και έβγαλα 5 ολόκληρα ml γάλα με το θηλαστρο να πάνε στην μπουμπού μου. Προσπάθησα να κόψω να δείτε το μαλλί μας.
    • Κορίτσι μου η ΑΜΗ δεν σχετίζεται με την ποιότητα αλλα με την ποσότητα. Και δεν υπάρχει και κάποια εξέταση που να μπορούμε να δούμε την ποιότητα. Ο κυρίως παράγοντας που επηρεάζει την ποιότητα είναι η ηλικία. Για ποιο λόγο εσύ θεωρείς ότι ίσως δεν έχεις καλά ωαρια; Ο γιατρός μου πάντως μου είπε πως μπορούμε ως ενα βαθμο να βελτιώσουμε τα ωάρια με συμπληρώματα βιταμίνες , ηπια άσκηση,  καλή διατροφή και αποφυγή καπνίσματος αλκοόλ.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...