Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είναι το πρώτο μου θέμα στο φόρουμ και δεν ξέρω αν ειναι στη σωστή ενότητα ...:unsure:

Την Κυριακή ξεκινουν οι καλοκαιρινές μας διακοπές!:woohoo:

Θα ειμαστε εκτος εδρας μέχρι 20 Αυγούστου . Καλώς ή κακως τουλάχιστον τον πρωτο μήνα θα αποφύγω καθε επαφή με Η/Υ !

Ηθελα να ενημερώσω για να μην λετε τι αγενης ειμαι που δεν απαντάω σε πμ κλπ :P :laugh:

Καλά να περάσετε ολες , με τα μωράκια σας μαζί οι μανούλες , με τις κοιλίτσες σας και με τα μωράκια σας οσες εγκυούλες θα γεννησουν συντομα και με ενα μωράκι μεχρι το τελος του καλοκαιριου για τις κοπέλες που ειναι στην προσπάθεια :)

Καλο καλοκαιρι σε ολες !!!

• Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Lala,,,

To kserw pws exoume pareksigithei orismenes fores...

Wmos den tha ithela na fanw kakia,,,

Kai na min sou euxithw kales diakopes...

Giati tha ne anestisia mou...

To kserw pws den xriazesai tin euxi mou,,,

wmos ate...YGEIA na exoume...

To lipon kales diakopes & kali ksekourasei...

Kai otan me to kalo ertheis pisw...

Elpizw na allakseis kai na se kali me oles mas...

Giati den eimai i moni pou mallwses...

Exeis mallwsei me polles kai stenaxwrei polles...

Asta na pane,,,

As kitaksoume ena kalitero aurio...

Filia apo mena...

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ παρα πολυ :) Ευχομαι να περάσετε καλά οτι και αν κανετε !

Mirlitsa μην νομιζεις οτι θα μαι σε εξωτικά νησια ! :laugh: Βεβαια θα αλλαξουμε περιβάλλον και αυτο το χρειαζομαστε παρα πολυ .

aggelakia να στε καλά ολοι και να περάσετε πανέμορφα!

elpi μου θα μου λειψετε !

Αφροδιτάκι υπομονή περισι ετσι ειμασταν και μεις . Φιλια σε ολους σας !

Pipitsazouzouna σ΄ευχαριστω γλυκεια μου !:)

Τζοάννα η ευχη για υγεια δεν ειναι ποτε περιτή ! Σ΄ευχαριστώ και ευχομαι να περασετε και σεις καλά :)

Θελω να σου πω οτι εγω δεν αισθάνομαι οτι εχω μαλώσει με κανέναν . Το να λες την διαφορετική αποψη ή να αντιδράς σε κατι που θεωρεις λαθος δεν νομιζω οτι ειναι μάλωμα . Ειλικρινα δεν θυμάμαι καν οτι εχουμε μεταξύ μας ανταλλαξη ισως εντονα διαφορες αποψεις .

Επειδή πλεον τον κοσμο του ιντερνετ και των φορουμ τον ξερω λιγο μου φαινετε το λιγοτερο χαζό να πω οτι τσακώθηκα ...

Δημοσίευση

Τι; Φευγεις;;; Δεν θα πας ΠΟΥΘΕΝΑ! Εδω να μεινεις γιατι αλλιώς θα τσακωθούμε!

Καλά να περάσετε! Να ξεκουραστειτε, να διασκεδάσετε και να ευχαριστηθειτε τις στιγμες σας ολοι μαζι!

Θελω επειγοντως διακοπες!!! Θελω ήλιο! Θέλω ζέστη!

Τώρα που λειπαμε, στην πρωτη πτηση χάλασε η μια βαλιτσα και στην επιστροφη η δευτερη. Ευτυχως θα μας την αντικαταστησουν σε 3 εβδομαδες και για τη μικρη θα παρουμε καποια χρηματα πισω. Ουτε βαλιτσα για να φυγω δεν εχω.

Εγω με τα παιδια φευγουμε κατά τις 27 Ιουλιου (αν οχι νωριτερα) και επιστρεφω στη βαση μου κατά τα μέσα Σεπτεμβρη. Να δω τι αλλο θα μας εχουν κλεψει! ΟΥΦ!

Χωρις ιντερνετ θα ηρεμισεις πιο πολυ! Επιστροφη στη φυση!!!

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και απο ΛαΛα να γυρισεις ΤραΛαΛα!

Δημοσίευση

καλες διακοπες με πολυ πολυ ξεκουραση και δυναμη για τον χειμωνα:)

φετος δεν μας βλεπω για πουθενα ...κλαψ...δεν πειραζει ομως,υπομονη εως του χρονου το καλοκαιρι

για να ειμαστε και οι 5 κομπλε......:P

Δημοσίευση

Καλημέρα LaLa, καλές διακοπές να περάσετε όμορφα, ξεκούραστα και προσοχή στον ήλιο ειδικά στην μικρούλα σου!

2 μήνες διακοπές!!! προφανώς βρίσκεσαι στον εκπαιδευτικό τομέα!!! τυχεράκια απολαμβάνεις πραγματική άδεια!!!!

και εμείς καλώς εχόντων των πραγμάτων θα φύγουμε για 3 εβδομάδες και θα κατηφορίσουμε προς Ελλάδα πλευρά!!! :woohoo:

καλές διακοπές.... :kiss:

Δημοσίευση

LALA, ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΕΦΕΥΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΟΥΝ! ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ! ΑΧ, ΒΡΕ LALA, ΑΔΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ! ΥΠΟΜΩΝΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ! ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΝΑΝΝΕΩΜΕΝΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! LALA, ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΜΑΙ ΜΩΡΕ!

Δημοσίευση

Lala μου καλό καλοκαίρι! Καλά να περάσετε και να επιστρέψεις ανανεωμένη!Άμα σου πω ότι δε ζηλεύω θα πω ψέμματα!:P:P Εννοείται με την καλή έννοια! Από την άποψη ότι εγώ δεν ξέρω καν αν θα πάω πουθενά!:( Γι αυτό κανε και καμιά βουτιά και για μένα! Καλή αντάμωση!

Δημοσίευση

Εγραψα ενα τεράστιο μνμ να σας ευχαριστήσω ολες μεσα απο την καρδιά μου αλλα χαθηκε :(

Κοριτσια να ειστε καλά και να χαιρεστε τις οικογενειες σας ! Ολα ομορφα και ευχαριστα να μας ερθουν αυτο το καλοκαιρι για ολους μας :)

Οι καιροι ειναι δυσκολοι για ολους , παλι καλα που εχουμε την τυχη να ειμαστε απο παραλιακο μέρος για να κανει κανα μπανάκι το μικρουλάκι μας.

Θα κανουμε και μακροβουτια για ολες σας !!!! :woohoo:

Καλη αντάμωση και σας ευχαριστω για τις ευχες !!! :kiss:

(Τρελωκαντινου το θυμήθηκες !? Θα κανουμε μια μικρη τελετη , το γεγονος της ημερας θα ειναι η βαφτιση της μικρουλας μας και οχι ο γαμος μας ! Θα σας βαλω φωτο οταν γυρισουμε με το καλο ! :kiss: )

Δημοσίευση

Lala mou kales diakopes kai apo mena! na perasete teleia, nas mas ferete kai foto na doume ! tha mas leipseis k esy kai oi polytimes simboules sou alla kseroume oti tha nai gia kalo :) otan giriseis tha maste oles ananeomenes kai etoimes gia kainourgies sinarpastikes empeiries xexe !!!

polla filia kai kalo kalokairi !

980Lp3.png

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

Θα κανουμε μια μικρη τελετη , το γεγονος της ημερας θα ειναι η βαφτιση της μικρουλας μας και οχι ο γαμος μας ! Θα σας βαλω φωτο οταν γυρισουμε με το καλο ! :kiss: )

Καλά στέφανα και καλό όνομα, καλά να περάσετε και βέβαια θα βάλεις φωτό είθιστε στο φόρουμ άλλωστε όταν γίνονται τέτοιες χαρούμενες εκδηλώσεις... :):kiss:

Δημοσίευση

ΑΧ, LALA ΜΟΥ ΣΥΓΚΗΝΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ!!! ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΚΑΤΙ ΘΗΜΩΜΟΥΝ! ΚΑΛΕ, ΕΓΩ ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΤΩΡΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ! ΑΧ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ! ΚΑΛΟΡΥΖΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ! ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΛΥ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ! ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...