Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ.ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΤΙ ΛΕΤΕ;

ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ...ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ 8ΜΙΣΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.Α!ΚΙΑ ΕΙΜΑΙ 2ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΣ ΓΙΑΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.......

ΦΙΛΑΚΙΑ:woohoo:

• Απαντήσεις 325
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλή ιδέα Δώρα!

Εγώ είμαι η Νέλλυ,δεν είμαι παντρεμένη,έχω σχέση με τον σύντροφο μου 2,5 χρόνια.Είμαι 20 και εκείνος 22.Και φυσικά η ζωή μου όλη είναι η κόρη μου,η Αννούλα,που είναι 32 ημερών!:P Τώρα είμαι μόνη και εγώ στο σπίτι γιατι ο Στέλιος δουλευει και η κουκλίτσα μου κοιμάτια ;)

Δημοσίευση

Δωράκι γεια σου! Με το καλό το μπεμπάκι σου!

Είμαι η Ιφιγένεια,σχεδόν 30, παντρεμένη με τον Κων/νο μου (34) 1,5 χρόνο (με πολιτικό) και είμαστε και οι δυο δημ. υπάλληλοι. Πριν ένα μήνα κάναμε και τον θρησκευτικό και βαφτίσαμε το διαμαντάκι μας.. Το Μαράκι μας που είναι σήμερα 10 μηνών.. Μένουμε για λίγο καιρό ακόμα χώρια. Εγώ μένω στο πατρικό μου με το Μαράκι και ο άντρας μου λόγω δουλειάς σε άλλη πόλη. Περιμένω από μέρα σε μέρα τη μετάθεσή μου για να πάμε να εγκατασταθούμε εκεί με το μωρό και να νιώσουμε επιτέλους οικογένεια, πράγμα που συμβαίνει μόνο όταν έρχεται με άδεια. Δε λεώ... Έχω μεγάλη βοήθεια από τους γονείς μου, αλλά μου λείπει ο άντρας μου φρικτά, όπως του λείπει κι εκεινού το κοριτσάκι του..

Το Μαράκι μου κοιμήθηκε, κι εμένα τα μάτια μου κλείνουν αλλά από το Mammy δεν μπορώ να ξεκολήσω.. Εθισμός βλέπεις είναι αυτός! :woohoo:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΝΕΛΛΥ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΩ 28 ΧΡΟΝΙΑ!:P ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΕΝΑΝ ΓΙΟ ΗΔΗ ΕΝΑΜΙΣΗ ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΗΛΟ! ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑΙΝΙΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ! Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ" ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ!!:blink:

Δημοσίευση

Γεια σας και απο μένα! Εγώ είμαι 26 χρονών, παντρεμενη με πολιτικό γάμο εδω και μια βδομάδα μόνο! Είμαι με το μωρό μου 2μισι χρόνια περίπου! Είμαι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και αυτή τη στιγμή είμαι κ εγώ ολομόναχη καθώς ο αντρούλης μου δουλεύει! Είναι γιατρός κ εχει εφημερία σήμερα.... οπότε όλο το βράδυ ολομόναχη θα ειμαι....

Δημοσίευση

Καλησπέρα και απο μένα! Με λένε Σίσσυ είμαι 28,5 χρονών και έχω μία κόρη, άρτι βαπτισμένη, τη Χαρά Μελίνα που είναι 11 μηνών.

Με τον Παναγιώτη είμαστε μαζί απο το 2001 και παντρεμένοι απο το 2006 με πολιτικό γάμο. Λέμε να κάνουμε και το θρησκευτικό του χρόνου.

Δουλεύω στο Δημόσιο και είμαι και φοιτήτρια, αν και αυτό το "φοιτήτρια" ντρέπομαι να το λέω πλέον...

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Παν κοιμάται, η Χαρά το ίδιο (προς το παρόν τουλάχιστον, γιατί μετά τα βαφτίσια της σα να αγρίεψε μου φαίνεται. Έλπίζω σήμερα να κοιμηθούμε) και εγώ δεν βλέπω την ώρα να πάω να ξεραθώ, γιατί αυριο σηκώνομαι στις 6:30, αλλά με αφήνετε?!?! Δε με αφηνετε!! :):):):)

Δημοσίευση

Νέλλυ μια από τα ίδια!! Αφήνω τον υπολογιστή συνέχεια ανοιχτό, είναι laptop και μόνο κανα βράδυ κι αν το θυμηθώ κάνω αποσύνδεση από το mammy!! :laugh: :laugh: :laugh:

Όσο για μένα Δωρούλα, είμαι η Έλενα 27 χρόνων! Είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι το οποίο περιμένω έως τις 6 Αυγούστου κι είναι αντράκος!!

Είμαι από Αθήνα, τις καθημερινές όμως μένω στην Εύβοια συγκεκριμένα στα Νέα Στύρα λόγω δουλειάς συζύγου!! Έχω σπουδάσει διατολογία κι ασχολούμαι με το επάγγελμα μόνη μου. Με ραντεβού! Τα Σαββατοκύριακα κατεβαίνω Αθήνα για να δούμε τους δικούς μας!! Είμαι φανατική του mammyland και δεν χάνω συναντήσεις με τα κορίτσια! Περνάμε φοβερά!! Είναι όλες φανταστικές!!

Η ιδέα σου είναι πολύ καλή.. Να λέμε τα εσώψυχα μας.. :laugh:

Δημοσίευση

eva_25 έγραψε:

Γεια σας και απο μένα! Εγώ είμαι 26 χρονών, παντρεμενη με πολιτικό γάμο εδω και μια βδομάδα μόνο! Είμαι με το μωρό μου 2μισι χρόνια περίπου! Είμαι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και αυτή τη στιγμή είμαι κ εγώ ολομόναχη καθώς ο αντρούλης μου δουλεύει! Είναι γιατρός κ εχει εφημερία σήμερα.... οπότε όλο το βράδυ ολομόναχη θα ειμαι....

Είμαι η Αθηνά, 32, και έχω δύο κορίτσια. Είμαι παντρεμένη 3,5 χρόνια με το πιπινάκι μου, 28, με πολιτικό γάμο. Ήμουν 6 μηνων έγκυος όταν με έπεισαν να παντρευτώ. Κοντεύουμε τα 6 χρόνια μαζί. Και μένα γιατρός είναι και μεχρι τέλος Ιουλίου θα δουλεύει 14:30-23:00, ακόμα και τα ΣΚ. Οπότε θα είμαι ΟΛΗ μέρα μόνη μου και σκεφτομαι να κατεβω Ελλάδα νωρίτερα. Πως ομως θα αφησω μόνο του το πιτσιρίκι μου;;;; Ουτε και εγω ξερω τι θελω. Θελω ήλιο, ζέστη, τα μωρά μου και το αγόρι μου. Μπορώ;;;;

Όσο για μένα; Παλεύω ένα διδακτορικό στα μαθηματικά. Οπότε θα έλεγα ότι είμαι ακόμα φοιτήτρια!

Δημοσίευση

Να πω και τον "πονο" μου; Χθες γυρισαμε από ταξίδι και ανακαλυψα ότι έκλεψαν το ποδηλατο και το πατινι της μικρής από τη βεραντα μας. Μενουμε σε ισογειο αλλα λίγοι έχουν θεα τη βαραντα και είναι εύκολη η πρόσβαση σε αυτη. Κρίμα και ξανά κρίμα.

Πέρυσι που γυρίσαμε παλι από το ταξίδι είχε κάνει φτερά το αυτοκίνητό μας.

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Να πω και τον "πονο" μου; Χθες γυρισαμε από ταξίδι και ανακαλυψα ότι έκλεψαν το ποδηλατο και το πατινι της μικρής από τη βεραντα μας. Μενουμε σε ισογειο αλλα λίγοι έχουν θεα τη βαραντα και είναι εύκολη η πρόσβαση σε αυτη. Κρίμα και ξανά κρίμα.

Τι ελεϊνοί τύποι μπορεί να κάνουν κάτι τέτοιο;;;; Έλεοςςςς!! Που μένετε Αθηνά;; Σε ποια χώρα;;

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 28 ΧΡΟΝΩΝ,ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ 4 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ:woohoo:

ΕΧΩ Κ ΕΝΑΝ ΑΝΗΨΙΟ ΚΟΥΚΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ!

ΓΕΝΙΚΑ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΙΩΘΩ Κ ΠΑΛΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!

Δημοσίευση

Geia sas kai apo emena koritsia!

Eimai h Elena,28 xronwn,pantremenh me politiko edw kai 3 xronia kai exw mia koroula 8 mhnwn meta apo prospatheies 5 xronwn kai mia ekswmatikh!! :cheer: Me ton antra mou eimaste mazi apo to 2000 kai trela erwteymenoi!! :laugh: Menoume Germania ta teleytaia 8 xronia.

Ton Oktomvrio sxediazoume na kanoume ton gamo mas mazi me thn vaftish ths mikrhs thn opoia tha vgaloume Eirhnh.Sthn Ellada vevaia ola ayta!

Sthn Kavala apo opou katagomaste kai oi 2.

Teleytaia exei mayrish h psyxh mou kai konteyw na pathw katathlipsh me ton kairo pou mas kanei! 3 evdomades synexomena kathe mera vroxh!:angry: Osos skeftomai oti exoume kalokairi trelenomai pou emeis akoma gyrname me ta mpoufan eksw! Tha skasw! :angry:

Tha xarw na ta leme an kai teleytaia den polympainw giati kanei poly wra na mou anoixei to mammy kai mou thn dinei afantasta! Alla tha prospathisw na mpainw syxnotera! Filakia polla! :kiss:

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Krima mwre! Kai egw pou nomiza oti mono sthn Ellada symvainoun ayta!

Mia apo ta idia einai mallon kai oi Germanoi! :angry:

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Βερολίνο μενω.. Τι σκεφτόταν όποιος έκλεψε το ποδηλατο του παιδιού;

Τι γύφτοι!! Αυτό απόρησα κι εγώ!! Ειδικά στην Γερμανία!! Ξέρω ότι εκεί είναι λιγότερο κάγκουρες απ'ότι εδώ! Ο άνδρας μου μεγάλωσε Στουτγκάρδη αλλά εκεί τα πράγματα είναι πιο ήσυχα.. Αλλά πουθενά δεν είναι να ησυχάζεις τελικά! Τι να πω.. Κρίμα :( !

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια

Εγώ είμαι η Μαίρη , Είμαι παντρεμένη σχεδον 5 χρόνια αλλά με τον αντρουλη μου είμαστε μαζι 12 χρόνια

Είμαι 35 χρονων, κατάγομαι από τον Πειραιά αλλά τα τελευταία χρόνια ζουμε στο Ηράκλειο .Δουλεύω στο αεροδρόμιο σε μια αρκετά καλή θέση, αλλά αυτό συνεπάγεται βαρδιες , νυχτερινές υπηρεσίες κλπ κλπ

Παιδάκι δεν έχω και αυτές τις μέρες βιώνω την 3 αποβολή (7εβδομάδα)και είμαι με αναρρωτική άδεια ...

Δημοσίευση

Μαίρη μου κουράγιο γλυκειά μου! Μην απογοητεύεσαι! Καταλαβαίνω ότι αυτό που περνάς είναι πολύ σκληρό αλλά προσπάθησε να σταθείς στα πόδια σου και να τα δεις ολα θετικά από δω και περα! Υπάρχουν πολλές κοπέλες εδώ μέσα που έχουν βρεθεί στη θέση σου και τώρα κρατούν αγκαλιά τα μωράκια τους! Εχε πιστη και όλα θα γίνουν! Στο εύχομαι ειλικρινά!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ. ΕΧΟΥΜΕ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ. Η ΜΙΑ 2,5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ 5 ΜΗΝΩΝ. ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ! ΚΑΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ! Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ! ΔΟΥΛΕΥΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΣ ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΣΕΖΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΟΥ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γυρίσαμε από παιδίατρο καναμε το εμβόλιο μας...κλάψαμε λίγο ελπίζω να μην έχουμε πολύ γκρίνια....κατά τ αλλά μου είπε να ξεκινήσω και λαχανικά και φρούτα....70 εκ και 8200 ο κύριος..αυτά τα νέα μας..αύριο ξεκινάμε λαχανικά🥰
    • Αα καλά και πως γίνεται αυτό? Εμένα μου φαίνεται λογικό μεν ακατόρθωτο δε...😂 Πολύ δυσκολο
    • @MantariniΝαι εχω μεγάλη αγωνία για τον καρυότυπο.Ειχα πάει για υπέρηχο μια εβδομάδα μετα ηταν ολα μια χαρα και θα ξανα πάω μολις μου τελειώσει η πρώτη περίοδος. Η αλήθεια ειναι ότι παρόλο που ηταν ψυχοφθόρα διαδικασία νιώθω ότι θέλω αμεσα να ξανα προσπαθήσουμε με βοηθάει η σκέψη οτι μπορει να ξανα μείνω και να πάει καλα.Και ο άντρας μου θέλει ευτυχώς μου κανει πλάκα "Από τον αλλο μηνα διπλοβαρδια πάλι 😂". Ας βγούνε ολα αυτα τα αποτελέσματα εξετάσεων που περιμένω και τον αλλο μηνα πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε.
    • Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...