Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα ειμαι να σκασω σημερα απο το μεσημερι η μανουλιτσα μου που μου κραταγε το μπεμπη και πηγαινα στην δουλεια μου επαθε αποκολληση στο ματι και σημερα εκανε χειρουργειο με λειζερ!!! τωρα πια δεν μπορει να προσεχει το παιδι για ευνοητους λογους και εχω τρελαθει απο την μια σκευτομσαι την μαμα μου που επαθε αυτο το πραγμα και στεναχωριεμαι απο την αλλη εχω αγχωθει τρομερα γιατι δεν εχω ανθρωπο να μου κρατησει το παιδι για να παω στην δουλεια η πεθερα μου ειναι αδυνατον δεν την εμπιστευομαι καθολου και αν το κανω στην βδομαδα πανω θα μου πει κουραστικα!!! να μεινω χωρις δουλεια ειναι δυσκολο γιατι ο αντρας μου ειναι με συμβαση εκει που δουλευει και ληγει τον ιουλιο!!! ταμειο ανεργιας δεν μπορει να με βαλει ο εργοδοτης μου αν σταματησω γιατι προστατευομαι απο την μητροτητα

σκευτομαι τον βρεφονηπιακο αλλα θα μου τον παρουν αν τον παω τωρα τετοια εποχη???? εχουμε και τις φυσιοθεραπειες!!! να βαλω κοπελα να τον κραταει λευτα δεν υπαρχουν...τι να κανω μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ειναι οσο και να θελει η μαμα μου να βοηθησει φοβαμαι να της το επιτρεψω γιατι αν κανει κατι που θα την ζορισει μπορει να χασει το ματι της τι να κανω ρε κοριτσια πρωτη μου φορα ερχομαι σε τοσο δυσκολη θεση και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα

Δημοσίευση

Αναστασία μου περαστικά στην μανούλα σου!

Φυσικά και θα γίνει δεκτός σε βρεφονηπιακό σταθμό.Δεν νομίζω να έχουν περιόδους που παίρνουν παιδάκια. :)

Θα βοηθήσει και τον μπεμπούλη σου η ένταξη σε σχολικό περιβάλλον.Θα κάνει φίλους και θα κοινωνικοποιηθεί!Θα περνάει τέλεια :kiss:

Δημοσίευση

Αναστασία μου περαστικά στη μανούλα σου!

Καταλαβαίνω τη δύσκολή σου θέση, θυμάμαι ιστορίες που μας έχεις γράψει σχετικά με το πόσο "προσέχει" η πεθερά σου τον μπεμπούλη σου. Κι εγώ στη θέση σου δεν θα τον άφηνα.

Ο βρεφονηπιακός και βέβαια θα τον πάρει, οι περισσότεροι από όσο γνωρίζω κλείνουν τον Αύγουστο, αλλά τον υπόλοιπο καιρό μπορείς να κάνεις εγγραφή όποτε και να είναι..

Υπάρχει περίπτωση ο εργοδότης σου να σου δώσει άδεια αυτό το διάστημα? 2 εβδομάδες π.χ. να καλυτερέψει λιγάκι η κατάσταση της μανούλας σου και μετά βλέπετε?

Τώρα η λύση με την κοπέλα... Τα λεφτά που θα έδινες στον σταθμό, αν τα έδινες σε μια κοπέλα να ερχόταν λίγες ώρες (όχι κανονικά 8ωρο όσο δουλεύεις εσύ) απλά να βοηθάει τη μητέρα σου με τη φροντίδα του μπεμπούλη? 300 θα έδινες στον σταθμό για ένα μήνα? 300 να δώσεις σε αυτή, και να έρχεται λίγες ωρίτσες την ημέρα.. Δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω αγάπη μου...

Ελπίζω να έρθουν όλα βολικά!

Δημοσίευση

πραγματικα μεγαλο προβλημα

σε ιδιωτικο σταθμο θα τον παρουν σιγουρα

αλλωστε ποτε δε θα ελεγαν οχι σε επιπλεον χρηματα

υπαρχουν και σταθμοι που δε κλεινουν τον αυγουστο αλλα υπολειτουργουν

δηλαδη θα πρεπει να τον πας εσυ, να του εχεις φαγητο ετοιμο.

λειτουργουν δηλαδη μονο σα φυλαξη

τωρα τα χρηματα ειναι ενα θεμα

ισως να μπορουν οι δικοι σου να σε βοηθησουν

ποσος χρονος χρειαζεται για να αποθεραπευτει η μαμα σου??

νομζω οτι για 3-4 μηνες θα χρειαστει να ζοριστειτε.

περαστικα στη μανουλα σου,και ολα θα βρουν τη λυση τους

Δημοσίευση

ωχ ρε φιλεναδα περαστικα στη μανουλα σου, μην στενοχωριεσαι θα γινει καλα!!! :) πηγενε τονσε σταθμο καλα θα ειναι ο μπεμπαρος,μην αγχωνεσαι,θα κανει και παρεουλες!!! θα μπουσουλαει μαζι με τα αλλα νινακια!!!! οι παιδικοι σταθμοι ειναι ωραιοι!! ειναι γιαφκες!!! :P μαζευονται ολα τα μωρουλινια!!!! να με περνεις και εμενα καμια φορα στη γιαφκα να τα βλεπω ετσι μαζεμενα!!!!! :)

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ! ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ! ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ! ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ! ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΓΩ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ. ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ! ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!

Δημοσίευση

και ο αντρας μου ηδη ψαχνει και αυτος για δουλεια γιατι κακα τα ψεματα δεν βγαινει ενα σπιτι και με μωρο με εναν μισθο

μικρουλα αν τον παω σε γιαφκα θα γινει αρχηγος εκει μεσα οπως οταν ηταν στην θερμοκοιτηδα εκλαιγε και τα ξεσηκωνε ολα!!!!

Δημοσίευση

πριν παω στην δουλεια μου ειχανε πει να ειναι απο 11 μηνων και πανω γιατι παιρνουν και μωρα αλλα το θεμα ειναι θα μου τον δεχτουν τετοια εποχη η θα μου πουν απο σεπτεμβρη???

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

πριν παω στην δουλεια μου ειχανε πει να ειναι απο 11 μηνων και πανω γιατι παιρνουν και μωρα αλλα το θεμα ειναι θα μου τον δεχτουν τετοια εποχη η θα μου πουν απο σεπτεμβρη???
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ! ΚΩΛΛΗΣΑ! ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ? ΑΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ?
Δημοσίευση

Αναστασια μου περαστικα για την μανουλα σου.Καποιοι σταθμοι δεχονται ολο το χρονο αρκει να υπαρχουν κενες θεσεις γιατι αν ειναι καλυμενες σε βαζουν σε λιστα αναμονης.Εγω οταν γεννησα τον γιο μου και επρεπε να καθησω εγω γιατι ειμασταν Ορεστιαδα και δεν ειχα κανενα να με βοηθησει εκανα το εξης.Εδωσα παραιτηση στην δουλεια μου και βρηκα ενα μαγαζι μου εκαναν προσληψη για ενα μηνα,πληρωσα εγω τα ενσημα φυσικα,και μου κανανε απολυση.Ετσι πηρα ταμειο για ενα χρονο και ημουν σπιτι με τον γιο μου!Ελπιζω να βρειτε μια λυση και να γινει συντομα η μαμα σου καλα.

Δημοσίευση

κοριτσια ηταν μια πολυ πολυ ασχημη μερα χθες εκτος απο την κουραση και την αυπνια μου γιατι βγαζουμε τα πανω δοντακια και κλαιμε συνεχια εκτος απο το αγχος μου και την στεναχωρια μου για την μανουλα μου ηρθε να προστεθει και ενα αλλο το βραδυ γυρω στις 9 παιρνω τηλεφωνο σπιτι μου να δω τι κανει η μαμα μου και μηπως ποναει η χρειαζεται κατι και δεν το σηκωνε κανεις παιρνω στα κινητα τους τιποτα!!!! αρχισα να τρελαινομαι λεω κατι εγινε αλλα τι??? με τα πολλα πολλα βρησκω την μαμα μου και μου λεει οτι πηγαν τον μπαμπα μου στο νοσοκομειο με πονους στα νεφρα!!!!!! ελεος τι ειναι αυτο το πραγμα ολοι μαζι????? κοιμησα το μπεμπη και πηγα στο νοσοκομειο εκατσα μεχρι τις 1 και αφου βεβαιωθηκα οτι ολα ειναι καλα και ο μπαμπας μου δεν εχει κατι να ανυσηχω εφυγα εφτασα σπιτι μου στις 1:30 κατακοπη και ταλαιπωρημενη το πρωι ειδα και επαθα να ξυπνησω για να ταισω το παιδι

αυτην την στιγμη τα ματια μου τσουζουν απο την νυστα περιμενω να ξυπνησει για να τον ταισω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...