Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΕΣ.

ΣΙΜΟΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ.

• Απαντήσεις 428
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΣΙΜΟΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ.

Δημοσίευση

• Απαντήσεις

• @pennakiΜα πως γίνεται αυτο ρε παιδιά θα τρελαθουμε ξεκάθαρη ροζ γραμμη αν ειναι δυνατόν 
    • Μα βγηκε η χοριακη, ειναι αρνητικη. Εμενα για την προγεστερονη δεν μου ειπε κατι τετοιο. Ισα ισα μου ειπε θελουμε να ερθει φυσικα. 4η μερα περιοδου με εχει βαλει υπερηχο αν ξεκινησω διεγερση. Στο παρελθον εκανα τεραστιους κυκλους. Για αυτο και η ανησυχια μου.
    • Καλημέρα κορίτσι μου!!  Καταλαβαίνω την ανησυχία σου περίμενε όμως να δεις κ το αποτέλεσμα της χοριακης πολύ πιθανόν να είσαι έγκυος... Εμένα μου έδωσε προγεστερονη για να την καθυστέρησουμε λίγο αύριο την κόβω κ αναμένουμε να έρθει.. μου είπε ότι γενικά κάνει καλό ή προγεστερονη κ από πριν την έναρξη της διεγερσης γιατί στρατολογεί τα ωάρια να μείνουν όλα στο ίδιο μέγεθος περίπου κ να μην ξεφύγει ένα να μεγαλώνει όπως γίνεται κανονικά. Υπέρηχο θα κάνω όταν μου έρθει περίοδος. Αν βγει αρνητική η χοριακή τότε μίλησε με τον γιατρό σου να κάνετε κάτι να έρθει αν δεν έχει ήδη έρθει.. πιστεύω προλαβαίνεις τον Ιούλιο.  Αλλά μην προτρέχεις περίμενε να δεις το αποτέλεσμα σήμερα... εύχομαι να είναι θετικό!!!!!
    • Πω ρε κορίτσι μου όλα μαζί. Περαστικά και γρήγορα εύχομαι, και όσο μπορείς μην ταράζεσαι. Όλα θα γίνουν και θα πάνε μια χαρα! Την ημέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος, έσπασε η μαμά μου τον αγκώνα της και μπήκε στο ΚΑΤ για χειρουργείο, ενώ είχε προγραμματισμένο χειρουργείο για χολή. Πήγε πίσω η  χολή εννοείται, εμένα ο γιατρός ταυτόχρονα μου είπε 2 βδομάδες ξάπλα γιατί είχα πόνους, ο άντρας μου ήταν εκτός λόγω της δουλειάς του, όλα λάθος. Δε μπορούσα να τη βοηθήσω δε μπορούσε να με βοηθήσει. Ο μπαμπάς μου τα πλήρωσε όλα εκείνη την περίοδο 😆. Πέρασε ο καιρός, έγινε καλά το χέρι, πριν 2 βδομάδες έκανε και τη χολή, όλα πέρασαν. Έτσι θα γίνει και σε σας θα δεις 😊 Δε συγκρίνω τη σοβαρότητα της καρδιάς με τη χολή εννοείται, αλλά εφόσον την παρακολουθούν οι γιατροί όλα θα πάνε μια χαρα!
    • Καλημέρα σε όλες! Εμείς πήγαμε χθες στο γιατρό και είδαμε τη μπουμπου! Έχει μεγαλώσει τόσο πολύ 😍! 380γρ. το σποράκι! Όλα καλά τα είδε, κλείσαμε και β επιπέδου για 14 Ιουλίου. Και μου έβαλε σε μία εβδομάδα να κάνω καμπύλη ζαχάρου. Έχει κάνει καμιά σας?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...