Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια

η μπεμπουλα μου ειναι ηδη δυο μηνων+

πως περναει ο καιρος!!!

απο τη μερα που γεννηθηκε δεν εχω σταματησει να φοβαμαι

φοβαμαι μη μου παθει κατι

φοβαμαι μη μου αρρωστησει

οταν κοιμαται κοιταω να δω αν αναπνεει

βηχει και τιναζομαι λες και εχω ελλατηριο

και το κορυφαιο φοβαμαι μηπως μπει καποιος στο σπιτι και μου τη παρει

ο αντρας μου με λεει τρελη

το μεγαλυτερο μου αγχος βεβαια ειναι αν της προσφερω αυτα που θελει

αν καταλαβαινω τις αναγκες της, αν τη καλυπτω συναισθηματικα...

εχετε και εσεις τετοιες φοβιες???

πειτε μου οτι δεν ειμαι η μονη

Δημοσίευση

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ. ΕΔΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΧΑΖΑ... Π.Χ ΜΗΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΛΟΞΥΓΓΑ? Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΕΤΡΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ... ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΦΟΒΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ!! :):kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Συμφωνω με τη γκαστρουλα!!!Ειναι φυσιολογικες οι φοβιες σου και νομιζω πηγαζουν απτην ατελειωτη αγαπη για την κορουλα σου!!!!

Εχω ακουσει πολλες να νιωθουν αυτα κ ακομα πιο "τρελλα" πραγματακια!!!

Επισης...Κι εγω που την εχω στην κοιλιτσα...Φοβαμαι σαν τρελλη μπας και βαριεται,μηπως παιζει σχοινακι με τον λωρο της,μηπως τρομαζει οταν σηκωνομαι αποτομα και αλλα πολλα!!! :P

Ακομα...Φοβαμαι τα μικροβια,τους ανθρωπους που ισως θελησουν να την πλησιασουν,τον αερα που θα αναπνεει κ ισως δεν ειναι "αποστειρωμενος" κλπ κλπ!!!!!!! Ετσι μου'ρχεται να φτιαξω ενα δωματιο-θωρακισμενο,αποστειρωμενο κλπ και να μπω μεσα μαζι της μεχρι να φτασει τα 18!!!!!! :P:P :woohoo: :woohoo:

Ολα αυτα ειναι τρελλες ομως!!!!Θα ηρεμισουμε-που θα παει!!!!!!!!!

Δημοσίευση

η κατασταση μου δεν ειναι τοσο τραγικη οσο ακουγεται.

γιατι ομως τωρα που γιναμε μανουλες σκεφτομαστε ετσι??

εγω οταν ημουν εγκυος μεχρι τον τεταρτο μηνα ειχα εμετους και ελεγα οτι δεν αντεχω αλλο.

οταν περνουσε η ωρα και δεν εκανα εμετο, επειδη τοτε δεν το ειχα ακουσει ακομα το μωρο, νομιζα πως απεβαλα πως κατι δε παει καλα.

με το καλο το μωρακι σου

η αισθηση του να σε κλωτσαει ειναι απιστευτη

αυτο μου λειπει απο τη δικη μου εγκυμοσυνη

Δημοσίευση

Κι εγω για "λογικος ανθρωπος" φαινομαι αλλα...Ξερω γω???? :P

Παντα θα εχουμε μια φοβια(σαμπως οι μανουλες μας δεν εχουν για μας?) αλλα σε πιο λογικα πλαισια!!!

Τα πρωτα 60 χρονια των παιδιων μας ειναι δυσκολα!!!!Μετα θα στρωσουμε!!! :P:P

Δημοσίευση

ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ Κ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ Κ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟΚΑΡΔΙ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΑΜΑΞΙ ΚΤΛ ΚΤΛ... ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΧΑΧΑΧΑ! ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΑ ΜΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ! ΑΡΓΟΥΝ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΩ!

ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!! ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΓΑΓΕΙ....................................... Ε ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ???? ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΧΩ ΧΑΜΕΝΑ.....??? :unsure:

Δημοσίευση

ολες τα εχουμε χαμενα τελικα

και κοροϊδευα τη μανα μου που οταν ηταν φανταρος ο αδελφος μου τον επερνε τηλεφωνο για να τον ρωτησει αν εφαγε

και εγω τωρα με τη σειρα μου ασχολουμε συνεχεια με το αν εφαγε η μικρη και αν τα εκανε.

γιατι ποια ειναι η χαρα της μανας??????

να τρωει το παιδι της και να τα κανει:silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Efoulla mou kalimera agapi mou...

Kai na sou zisei to mwraki sou...

Eilikrina kai egw etsi eimouna sto prwto mou mwraki,,,

wmos meta to eixa kseperasei...

Eimaste oles me tin fwvia mas ton prwto kairo wmos meta mas pernaei...

Twra pou exw kai to deutero mou mwraki enos minwn gia mena einai paixnidaki...

Kai den fwvame tipota...

Sou euxwme ta kalitera...

Filakia...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @MantariniΝαι εχω μεγάλη αγωνία για τον καρυότυπο.Ειχα πάει για υπέρηχο μια εβδομάδα μετα ηταν ολα μια χαρα και θα ξανα πάω μολις μου τελειώσει η πρώτη περίοδος. Η αλήθεια ειναι ότι παρόλο που ηταν ψυχοφθόρα διαδικασία νιώθω ότι θέλω αμεσα να ξανα προσπαθήσουμε με βοηθάει η σκέψη οτι μπορει να ξανα μείνω και να πάει καλα.Και ο άντρας μου θέλει ευτυχώς μου κανει πλάκα "Από τον αλλο μηνα διπλοβαρδια πάλι 😂". Ας βγούνε ολα αυτα τα αποτελέσματα εξετάσεων που περιμένω και τον αλλο μηνα πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε.
    • Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...