Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΦΙΛΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΣΕΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ

1. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ? ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ?

2. ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΑΣ Η΄ Ο ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΑΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ RITSAKI ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ. ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ,ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟ ΣΥΛΕΞΑΜΕ ΣΠΙΤΙ{ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ}ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ 2 ΩΣ 5 ΜΕΡΕΣ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ EMBRYOLAMB

ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ( ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ) ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΣ , ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΠΟΙΑΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ( ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ!!)

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ

Δημοσίευση

Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΑΣ.ΟΛΓΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΓΕΝΝΕΤΙΣΙΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΞΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΧΗ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 4ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 7Κ30 ΩΣ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΞΩ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εντάξει μάλλον είναι ο μήνας των αγοριών 😊 @Evitakious κι εγώ το ίδιο όχι μόνο δεν έχω αγοράσει για το μωρο αλλά ούτε καν έχω δει τι υπάρχει στην αγορά από φόβο...να φανταστείς ακόμα και για μένα φοβόμουν να πάρω ρούχα εγκυμοσύνης που αναγκαστικά έπρεπε για να χωράω..
    • Καλημέρα, κι εγώ το είχα πει στην 13η βδομάδα στην εργασία μου. Τώρα είμαι 17 εβδομάδων και εφόσον είναι δεύτερη εγκυμοσύνη η κοιλιά φάνηκε από τις προηγούμενες βδομάδες. Κι εμάς αγόρι μας είπαν , έχουμε ήδη μια κόρη, αλλά λέω συνέχεια κ αν αλλάξει; Με έβαλε τελικά να με δει η γιατρός μου τη Δευτέρα οπότε θα το ξαναδούμε και σε ένα μήνα έχω την Β΄  επιπέδου. Ακόμη όμως δεν κοιτάζω ρούχα ή να πάρω κάτι γιατί φοβάμαι για γρουσουζιά. Μπορεί να είναι και χαζό αυτό που λέω αλλά έτσι νιώθω...
    • Η επαφη μαλλον εννοεις οτι εγινε γιατι οντως δεν ειναι πολυ ξεκαθαρα αυτα που γραφεις. Τα τεστ πρωιμης ανιχνευσης συνηθως δειχνουν καποιες μερες πριν την περιοδο. Οσο για τα συμπτωματα δεν καταλαβα αν ολα αυτα θεωρεις οτι ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης η της περιοδου γιατι αυτα μοιαζουν και επιπλεον οι ζαλαδες και οι ανακατωσουρες λογω εγκυμοσυνης δεν ξεκινουν τοσο νωρις πριν την καθυστερηση συνηθως εμφανιζονται αργοτερα..
    • @Sia A μου γλυκιά, όλα να πάνε καλά εύχομαι, να είναι περαστικό. Και το ότι δεν έχεις αίμα πλέον και μόνο καφέ, εύχομαι να είναι καλ΄ό σημάδι. Όποτε έχεις χρόνο και έτσι κάπως λίγη διάθεση γράφε μας τα νέα σου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...