Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Όλο έχω 2 εβ άδεια τον Αύγουστο πάλι καλά. Δυστυχως εμας η άδεια μητρότητας αρχίζει 2εβ πριν την ΠΗΤ 
    • Ωχωχωχωχ... Για όλους τους υπόλοιπους θα σου έλεγα να κλείσεις τ' αυτιά σου... Αλλά για τον άντρα σου δε γίνεται. Βρες κάποιον παιδίατρο που να είναι φιλόζωος και να του εξηγήσει τα υπέρ του να μεγαλώνει ένα μωρό με ζώα! Είναι η μόνη λύση πιστεύω!
    • Άστα να πάνε..όλοι λένε και επιμένουν σε αυτό που νομίζουν..η επιμονή είναι που με ενοχλεί..καλοπροαίρετες συμβουλές ας δώσουν.. και η πλάκα ποια είναι; Από βοήθεια δε νομίζω θα έχω και καμία..μόνο να λένε 😀 η μαμά μου λόγω θεμάτων υγείας δεν μπορεί και πολλά.. βοήθεια θέλει όχι να βοηθήσει..η πεθερά όμως και τα αδέρφια έχουν κανονίσει ήδη διακοπές από αρχές Αυγούστου.. όταν αναμένεται να γεννάμε δηλαδή.. στενοχωρέθηκα είναι η αλήθεια γτ αν χρειαστεί κάτι όλοι θα λείπουν, πρώτη φορά περιμένουμε κι εμείς, όσο να είναι έχουμε κι ένα άγχος, αλλά δεν το έδειξα σε κανέναν, ούτε στον άντρα μου.. και από την άλλη λέω καλύτερα να μην τους έχω μες στα πόδια μου..έτσι είναι; Θα τους πω κι εγώ το παιδί θα το δουν μετά τις 40 μέρες! 
    • @Kiddoαυτο με τη χοριακη πολυ ψυχοφθόρο. Λογικό να έχεις φοβίες. Κι εγω δεν τις θέλω τις χοριακες με αγχωνουν. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα ειμαι μες την τσίτα και δεν το μπορώ. Και σε αυτο το διαγνωστικό που πήγα σε αυτη την εγκυμοσύνη πας στις 6.00 το πρωί και τα αποτελέσματα βγαίνουν μετα τις 20.00 . Χθες τους την ειπα. 14 ωρες για μια χοριακη; Στις αλλες εγκυμοσύνες μου που ειχα κανει σε αλλα διαγνωστικά, σε 4 ωρες έβγαιναν. Τέλος πάντων δεν θα κάνω αλλη δεν θέλω για τους παραπάνω λόγους. Η τιμή εξ'αλλου είναι οπως έπρεπε να είναι. Σήμερα με επισκέφθηκαν συμπτώματα!! Αδυναμία φουλ, στομάχι ανορεκτο, ψιλοαναγουλα και πονανε οι θηλες μου απο χθες το βράδυ. Ο θηλασμός με πονάει τωρα με το μωρό. Οσο για το οικιακό ντομπλερ , ναιαιαιαι εγω είχα στο 2ο και στο 3ο  παιδι. Μπορεσα απο την 9η βδομάδα να την ακούω. Μετακομισαμε ομως πριν λιγο καιρό και δεν το βρίσκω... Το εψαχνα πριν κανενα μηνα για να το δώσω σε φίλη έγκυο. Θα παρω σίγουρα αν ολα εξελιχθούν καλώς, γιατί εμενα προσωπικά με ξε-αγχωνε να ακούω το μωρακι μου. Το εβαζα οταν δεν το πολύ ένιωθα και οταν ηθελα απλα να ακουσω για λιγα δευτερόλεπτα την καρδούλα του. Το ειχα παρει απ τo home test.
    • Εμενα το περισσότερο θεμα το εχει ο άντρας μου κ μετα οι αλλοι! Αυτο είναι το κακο 😞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...