Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟ]ΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ.ΑΝ ΠΕΙΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΓΩΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΠΟΛΥ ΞΑΦΝΗΚΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ ςΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΕΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ...

Δημοσίευση

Και εγώ έτσι ακριβώς ΄΄την πάτησα΄΄.Δεν το περίμενα τότε!!!

Τώρα ο γιός μου είναι 13 μηνών και ομολογώ είναι το καλύτερο ΄΄ξάφνιασμα ''που θα μπορούσε να μου έχει συμβεί....

Σου εύχομαι να έχεις μια υπεροχη εγκυμοσύνη και να την απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς.Με ένα ή πολλά γερά μωρά!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Ε?:P ΦΙΛΑΚΙΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγω πριν το τεστ είχα κατι λιγα αλλα μικρής σημασίας δηλαδή αν δεν το περίμενα δεν θα καταλάβαινα κάτι.. αλλα χρησιμοποιώ τεστ ωορρηξίας οπότε ήξερα πότε έκανα ωορρηξία και πότε περίμενα περιοδο.. τα έντονα συμπτώματα εγκυμοσύνης σε εμένα άρχιζαν μετά την 7-8 εβδ με εμετούς ..  πότε περιμένεις ; Να μας στείλεις τα νέα σου ☺️
    • αχχχ εμεις στο πρωτο μου ολο εκλαιγε το καημενουλι και δν κοιμοταν σχεδον καθολου. ειχαμε κωλικους, μετα επειδη δν μπορουσα να θησασδω καναμε αλλαγες σε φορμουλες, - μπορει και δεκα- γιατι εβγαλε αλεργιες, και ολο το βραδυ τπο βγαζαμε ξυπνιοι.  ηρεμουσε λιγακι στην αγκαλια και οτνα εβαζα λευκους ηχους απο μια συσκευουλα και λιιιιγο με το πανακι παρηγοριας , αλλα γενικα περιμεναμε να περασουν οι μερες. τωρα κοιμαται πι οευκολα αλλα μολις κανω να απομακρυνθω απο το χωρο, αρχιζουν οι γκρινιες.
    • Ασεεε τι τραβηξαμε. εμας μας βρηκαν πολυ μικρο ρινικο οστο στην β επιπεδου και αναγκαστικα επρεπε να κανουμε. η διαδικασια δν ειναι κατι σου παιρνουν απλα αιμα, απλα ειναι οτι περιμενεις με αγωνια τα αποτελεσματα τα οποαι αν βγουν θετικα μετα προτεινει ο γιατρος αμνιοπαρακεντηση για να παρεις αποτελεσμα. εμεις καναμε το πρωτο πακετο κοστισε περιπου 400 ευρω
    • Καλέ αυτός μου ανεβάζει την πίεση κάθε φορά με αυτά που μου λέει.. & όχι μόνο τη δική μου.. 🤣  Για τον ομφάλιο μου είπε απλά ότι το μωρό αν είναι τυλιγμένο κάνα δύο φορές μπορεί να υπάρχει θέμα στην έξοδο στο φυσιολογικό τοκετό, αν είναι κοντός ο λόρος θα το σφίξει, ενώ αν είναι μακρύς δεν υπάρχει θέμα.. αλλά λέει αυτό δεν το ξέρουμε από πριν.. Μου ήρθε να του πω "τώρα μας υποχρέωσες".. 🤣 Που γεννάω εε;; 😆 Επαρχεία... Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εντωμεταξύ η πίεση μου μετρημένη σήμερα το πρωί.. όχι ότι τις άλλες μέρες διαφέρει δηλαδή... Σε αυτόν όμως η πίεση 15.. 🥴🥴🥴 Ας ελπίσουμε ότι μέχρι το τέλος όλα θα πάνε καλά.!!! 🙏🏼
    • Χαχαχ πες του γιατρέ μάλλον κάτι άλλο φταίει που ανεβάζω πίεση🤣 ε δεν είναι τυχαίο, μάλλον σε αγχώνει!! Ελπίζω να μην ανέβει κ μη σε πάει για καισαρική τζάμπα!🙏 Πού γεννάς γιατί δε θυμάμαι; Αθήνα ή αλλού; Για τον ομφάλιο λώρο γιατί αγχώθηκες; Δεν επηρεάζει σε κάτι το μωρό, εκτός αν έχει στρίψει ο ομφάλιος λώρος με τον εαυτό του κ δε μπορεί να περάσει οξυγόνο ή φαγητό στο μωρό. Στο μωρό αν τυλιχτεί δε μας πειράζει. Εμένα ένα παιδί γεννήθηκε κ με τυλιγμένο λώρο αν θυμάμαι καλά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...