Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΤΟΝΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας είμαι στην 7η εβδομάδα εγκυμοσύνης και αυτές τις μέρες έχω πάρα πολύ έντονη φαγούρα από κάτω μου.

Σήμερα για να πω την αλήθεια είμαι λίγο καλύτερα χθες είχα την φαεινή ιδέα να βάλω λίγο άσπρο οινόπνευμα και να ακουμπήσω κάποια σημεία εξωτερικά. Τεσπα για να μην τα πολυλογώ σήμερα πήρα το γιατρό μου και μου είπε να πάρω την κρεμούλα την travocort η οποία βρε κορίτσια είναι κορτιζονούχα!!! Και μου είπε αργότερα θα μου δώσει θεραπεία. Εγώ βρε κορίτσια φοβάμαι να την βάλω έστω και εξωτερικά!!!! Λέω να κάνω πλύσεις με χαμομήλι και αν δεν είμαι καλά τότε θα δω τι θα κάνω. Δεν θέλω να κάνω κακό στο μωράκι μου που είναι τόσο μικρούλη ακόμη. Πείτε μου και σεις τη γνώμη σας.

Είχε καμιά καπέλα καμιά ανάλογη περίπτωση????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!

Και εγώ είχα πολύ έντονη φαγούρα, βέβαια σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη , λόγω υγρών και μου έδωσε κι εμένα κορτιζονούχα την daktodor.Μου είχε πει να βάζω εξωτερικά λίγη και μέχρι για 3 μέρες,αλλά έβαζα μία φορά και μετα ηρεμούσα.Οι πλύσεις με χαμομήλι με βοηθούσαν αλλά δεν θέλει πολύ συχνά.Το μόνο που μπορείς να κάνεις χωρίς περιορισμό είναι τα ντουζάκια....Υπομονή

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MHN FOBASAI ΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ???ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΠΑΝΤΩΣ,ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΙ ΓΙΑΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 3 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΝΤΑΚΑΤΑΡΙΝ ΚΟΛΠΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ...ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 38Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΥΓΡΑ ΓΙΑ ΚΟΛΠΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...