Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θα ήθελα να ρωτήσω πως ξέρω ποιά μέρα έχω ωορηξία; Ο κύκλος μου τους τελευταιους μήνες είναι σταθερός 31 ημερών. Συμφωνα όμως με κάποιες ορμονικές εξετάσεις που έκανα πρόσφατα, υπάρχει πιθανότητα να είχα ωορηξια αμέσως μετά την περίοδο. Επίσης πολλές φορές κατα την τακτική επίσκεψη στον γυναικολόγο έχουμε δει στον υπέρηχο ωάρια ή μου έχει πει πως είμαι έτοιμη για ωορηξία. Αυτο είναι σε διάφορες μέρες του κύκλου μου. Ομως κάποιες φορές έχω παρατηρήσει πως νιώθω έναν πόνο σε άσχετη στιγμή μέσα στον κύκλο μου, είτε δεξια είτε αριστερα στην κοιλιά χαμηλα και στην μέση μου. αυτό κρατάει περίπου μια μέρα. Επίσης τότε περίπου έχω περισσότερα υγρα. Ειναι πιθανό να είναι η μέρα ωορηξίας μου; Δεν εχω δοκιμασει ακόμα την μέτρηση της θερμοκρασίας. Αυτά τα τεστ ωορηξίας πόσο κοστήζουν; Υπάρχουν μάρκες που ειναι καλύτερες από άλλες; Εχετε να μου προτεινετε κάποιο; Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για τις τοσες ερωτήσεις.

Δημοσίευση

Γεια σου siderenia :) Το διάστημα μεταξύ της ωορρηξίας και της πρώτης μέρας περιόδου (εννοώ την περίοδο μετά την ωορρηξία) είναι στις περισσότερες γυναίκες σταθερό, 14-15 ημέρες. Δηλαδή αν ο κύκλος σου είναι 31 ημερών η ωορρηξία μάλλον γίνεται γύρω στη 17 ημέρα(μια μέρα πάνω, μια μέρα κάτω....). Μπορείς να το ελέγξεις όπως λες με τεστάκια ωορρηξίας. Εγώ νομίζω τα καλύτερα είναι τα clearblue digital. Είναι λίγο τσιμπημένα - περίπου 50 ευρώ στην Ελλάδα μου φαίνεται- αλλά είναι τα πιο αξιόπιστα. Κι εγώ αυτά χρησιμοποιούσα... Εγώ καταλάβαινα πότε πλησίαζε η ωορρηξία από τα υγρα (είναι διαφορετική η βλέννη εκείνες τις μέρες) και τα πονάκια χαμηλά. Με τα πονάκια όμως δε μπορείς να ξέρεις ακριβώς πότε γίνεται γιατί μπορεί να τα έχεις πριν, κατά τη διάρκεια ή και μετά την ωορρηξία.

Είσαι στις προσπάθειες για μωράκι? Αν ναι, με το καλό :)

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολύ!! Προς το παρόν είμαι στην προσπάθεια να πείσω τον άντρα μου να το βάλουμε μπρος!! Δεν προσέχουμε αλλά δεν κάνουμε και τελείως ελεύθερα. Ελπίζω να το αποφασίσει και ο ίδιος σύντομα και να μπρέσουμε να αποκτήσουμε ένα μικρούλη και' μεις. Το θέλω πολύ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΩ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΗΡΑ ΤΕΣΤ.ΠΗΡΑ ΤΟ CLEARBLUE KAI ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ 54.75 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.ΜΕ 28-29 ΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΤΗΝ 13 ΜΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ,ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ,ΦΙΛΑΚΙΑ:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κάνε την περιποίηση σου αλλά και να μη φύγουν μη σκας, οι ραγαδες είναι τα παράσημα της μάνας, βέβαια το λέω εκ του ασφαλούς γιατί δεν έκανα ραγαδες παρόλο που δεν έβαλα κρέμα ποτε ήμουν εξαιρετικά αμελής. Επειδή όμως μου έχουν μείνει κιλά και έχει ανοίξει η λεκάνη και οι γοφοι ο άντρας μου λέει ότι είμαι στα καλύτερά μου και να μην αδυνατίσω. Φυσικά σώμα μου επιλογή μου! 
    • Ωωω ευτυχως το προλάβατε ομως κ δεν κόλλησε τίποτα το ζουζουνι😊 αχ κ εμενα όταν κλαίει ο μπεμπης τσιρίζει κ αυτη κ ρωτάει γιατι κλαιει τι θελει;;πανικοβλητη🤣🤣🤣πολυ πλακα😂😂 μωρε καλα τα παω αυτή η κοιλιά θέλω να δω πως θα μαζέψει, εχω κανει κ κατι καινούριες ραγαδες εκει που ειχα στον αφαλο λίγες..βαζω κρέμες κ οτι γινειιι!!
    • Υπομονή Έλενα μου... Και εγώ τον κράτησα σπίτι όλη αυτή τη βδομάδα γιατί μου είπαν ότι στην τάξη του γίνεται χαμός από κάθε είδους ίωση οπότε κάνουμε αγκαλίτσες όλη μέρα. Ευτυχώς έχει αλλάξει γνώμη για τη μικρή, την έχει αγαπήσει, έκοψε το κουκι και τώρα την αποκαλεί μωράκι η μωράκι μου και τη χαϊδεύει και τη φιλαει με καρδιοχτύπι της μάνας να μην κολλήσει τίποτα η μικρή. Αλλά δεν θέλω και να το αποθαρρύνω είναι πολύ τρυφερός μαζί της. Οταν κλαίει η μικρή χαλάει τον κόσμο να τσακιστουμε να την πάρουμε αγκαλιά εκείνο το δευτερόλεπτο κ σε είμαστε στην τουαλέτα πχ. 😅 Ζυγιστηκες; Μπράβο μια χαρά τα πας! Εγώ δεν ανεβαίνω ούτε αν με πληρωνες! Όσο για τα νευρα τα δικαιούσαι! Μη μασάς!
    • Καλησπερα κορίτσια!!Πως ειστε;;Εμεις δεύτερη μέρα ουσιαστικά που ειμαστε ολη μέρα οι 3 μας κ παει καλα μπορω να πω😁 βέβαια ο μπεμπης εχει αρχισει να κοιμαται πιο πολυ τη μέρα κ το βραδυ δίνει πονο οποτε γιαυτό κ παει καλα😅😅εγω δεν ποναω ιδιαίτερα πια,κανω δλδ κ δουλειές κ απ ολα σπιτι μονο βάρος δεν σηκώνω..νευρα εχω πολλά...παααρα πολλά!!!Επισης τωρα ζυγιστηκα,μου μενουν αλλα 7 για να πιάσω τα προ εγκυμοσυνης,η αλήθεια ειναι ακριβώς δεν ξερω ποσο ημουν τη μέρα που γέννησα νομιζω ειχα φτάσει 75 κάπου εκει κοντα κ τωρα ειμαι 65.5.
    • Απαξ κι αρχισουν στερεες , αρχιζουν και πινουν νερο σε εκπαιδευτικα ποτηρακια με καλαμακι κλπ, οποτε και να αποθηλασεις εκτοτε δεν δινεις μπιμπερο, αλλα ποτηρακι παιδικο. Εμενα το μεγαλο μου παιδακι δεν πηρε ουτε μιση φορα μπιμπερο. Τα δευτερα διδυμακια ειναι τωρα κοντα 5 μηνων κι ενω εκει μεχρι τον πρωτο μηνα που αντλουσα παραλληλα επαιρναν κανονικα και μπιμπερο, πλεον το εχουνε ξεμαθει και δεν πινουν με την καμια! Μονο στηθος… Αμα τους βαλω μπιμπερο γελανε το δαγκωνουν και δεν κανουν θηλαστικη κινηση, προσπαθω σχεδον καθε μερα αλλα τιποτα. Και λογω του μεγαλου, χρειαζεται να λειψω καθε τοσο, για γιορτες, σχολικες ενημερωσεις, γιατρους κλπ….και τα μικρακια με περιμενουν κλαιγοντας καθε φορα…. 😢😢
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...