Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα,

θέλω να σας ρωτήσω αν είχατε ποτέ διάρροια κατά την εγκυμοσύνη σας. Εγώ διανύω την 33 εβδομάδα και από χτες έχω πόνο στην κοιλιά και διάρροια. Δεν μπορώ να καταλάβω τι με πείραξε. Επίσης υπάρχουν κάποια φαγητά που πρέπει να αποφεύγω ή να μην πίνω νερό?

Δημοσίευση

δε ρωτας το γιατρο σου για καλο και για κακο. μαλλον κατι θα εφαγες, επεφυγε παντως για λιγο καιρο τα πολλα φρουτα και τα χορτα εαν τρως. αλλα καλύτερα να εχεις διαρροια απο το εχει δυσκοιλιοτητα οπου χρειαζεται να σφυγγεσαι.περαστηκα σου και με το ακλο το μωρακι σου , ουτος η αλλιως τον εχεις φαει τον γαιδαρο.

Δημοσίευση

Θα γίνω λίγο γραφική.. συγνώμη αλλά να βοηθήσω θέλω!

Τι μορφή έχουν τα κόπρανα; Υδαρή, πολύ υδαρή, σκέτο νερό;

Χρώμα; Κι πόσες φορές σε πιάνει την μέρα; Συνοδεύεται μ'έντονο πόνο στην κοιλιακή χώρα; Θέλω να καταλάβω αν είναι ίωση ή αν είναι απλά δηλητηρίαση ή σε πείραξε απλά κάτι!

Δημοσίευση

Kορίτσια,

σας ευχαριστώ πολύ!!! Σήμερα έχω ξυπνήσει καλύτερα και έχει έρθει και η μητέρα μου η οποία με βοηθάει με τσάϊ, λαπά και στεγνό κοτόπουλο. Πάντως σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Φιλιά!!!

Δημοσίευση

Επίσης μπορείς να βράσεις πατάτες να φας, καλά βρασμένες σχεδόν νιανια!! Και την 3η με 4η μέρα στεγνά μπιφτεκάκια! Με κιμά, αλάτι και πιπέρι! Μην βάλεις κάτι που μπορεί να πειράξει, σκόρδο, κρεμμύδι και τέτοια!

Κι επίσης μπορείς να πιεις λίγο κόκα κόλα αφού αφήσεις το ανθρακικό να φύγει! Μισό ποτηράκι του κρασιού, ίσα ίσα για τους ηλεκτρολύτες που χάνεις!

Δημοσίευση

panouli και εγώ το είχα παθει κάποιες φορές κατά την εγκυμοσύνη.:(

Ίσως να κρύωσες κ να μην το κατάλαβες.Με τη διατροφή που γράφουν και τα κορίτσια θα είσαι καλύτερα.Εννοείται βεβαίως ότι αν συνεχίσει ,ρωτάς το γιατρό σου.

Με το καλο το μωράκι σας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα! Και πως θα το κάνεις με το θηλαστρο ώστε να μην δημιουργηθεί υπερπαραγωγή πχ ; Θηλάζεις και στα καπάκια αμέσως αντλεις για επόμενο γεύμα;  Ή θηλάζεις, μετά από μια ώρα πχ αντλείς και μετά από καμιά ώρα ξανά θηλάζεις; 
    • Εγω στις δυο προηγούμενες ήμουν χάλια από εμετούς όλη μέρα στο κρεβάτι την έβγαζα άρρωστη για 1,5 μηνα .. σε αυτήν πάλι δεν είχα πολλά πράγματα λίγο καούρες και να έκανε σε όλο το πρώτο τρίμηνο 3-4 φορές εμετό κάτι απογεύματα αλλά για μένα ήταν τίποτα έχω αρκετό καιρό πλέον που είμαι πολύ καλά και ευτυχώς γιατί με δύο μικρά στο σπίτι θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα  σε λίγες μέρες θέλω να πιστεύω πως θα είσαι καλύτερα θα υποχωρήσουν  ευτυχώς το πρωί είσαι καλύτερα που πας στην δουλειά .. 
    • Αντε ωραία με το καλό να έρθει ο μπέμπης σας 😊 έρχεται ο αδερφούλης του τωρα είμαι 17 εβδ κάτι ελαφριά ένιωσα και εχτές αλλά είναι πως δεν έχω και ηρεμία όλη την μέρα με δυο μικρες στο σπίτι και κούραση υπάρχει και ούτε χρόνος να κάτσω με ηρεμία να καταλάβω τι γίνεται αλλά σε λίγες μέρες πιστεύω θα έχω πιο δυνατά χτυπήματα  φύλο δεν ξέρω ακόμα εγώ περιμένω πως και πως να μάθω 😊
    • Κοριτσια τι κανετε? Πως ειστε,τα μωρακια σας? Χαθηκαμε!!
    • Κι εγω στις αρχές πολλες φορες μπορει να ένιωθα καποιες κινήσεις λιγο αλλα μεσα σε ολα καθε μερα με τον μεγάλο μου, δεν ήμουν και σίγουρη γιατί ολη μερα στο ποδι δεν ήταν εύκολο να καταλάβω τοσο μικρές κινήσεις. Οποτε κυρίως το βράδυ ξαπλωμένη το καταλάβαινα που ηρεμουσα. Θα το ξέρεις πολυ καλα φαντάζομαι αφου ειναι το 3ο σου παιδακι αν θυμάμαι καλα, αλλα καμια σχέση με το πρώτο που ειχα την άνεση να κάθομαι ήσυχα και ξαπλωμένη περισσότερο για να το νιώσω. Τωρα ολη μερα τρέχω και πολλές φορες δεν προλαβαίνω καν να το σκεφτω 😅 ποσο εισαι τωρα?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...