Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

grousi, κάνοντας μια αναζήτηση στο ίντερνετ έπεσα πάνω σ' ένα άλλο forum, όπου κάποια κοπέλα έγραφε τα εξής:

Έχω 3 dvd για εγκύους και τα κάνω εναλλάξ. Ξεκίνησα απ'την αρχή της εγκυμοσύνης με ένα και κατόπιν πήρα και τα άλλα για να μη βαριέμαι. Με βοήθησαν πολύ να μη βάλω κιλά και να μην έχω πιασίματα, κράμπες και πίεση όπως στην προηγούμενη εγκυμοσύνη.

Είναι και τα τρία με ελαφρύ αερόμπικ για εγκύους καθώς και ασκήσεις εκγύμνασης για όλο το σώμα. Αυτό που προτιμώ είναι της Denise Austin, pregnancy workout, το οποίο έχει και σχετικά ελαφριά αεροβική άσκηση σε σχέση με τα άλλα 2 που είναι πιο κουραστικά και σου δείχνει και ασκήσεις που βοηθούν στη γέννα, πώς να έχεις σωστή στάση σώματος στην εγκυμοσύνη πώς να κάνεις ασκήσεις Kegels κ.α.

Της Kathy Smith είναι καλό αν θέλεις κάτι πιο δυνατό, πιο γρήγορη αερόβια,μόνο που είναι παλιό και δεν έχει πολύ καλό ήχο. Το άλλο που έχω είναι το miracle of life το οποίο έχει πιο ευχάριστο αερόμπικ αλλά όχι τόσο καλές ασκήσεις εκγύμνασης. Λογικά θα τα βρεις σε μεγάλα δισκοπωλεία.

Mπορείς να τα ψάξεις στο amazon.com

http://www.amazon.com/Denise-Austin-Fit ... B000GB5M0Q

Πριν κάνεις οτιδήποτε, πρώτα να ρωτήσεις το γιατρό σου, έτσι;;;

Με το καλό!!! :):kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα! :)

Δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι από το amazon, αλλά φαντάζομαι πως μόνο με πιστωτική θα γίνεται.

Aπό μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα, είδα ότι έχει διάφορα dvd για γυμναστική στην εγκυμοσύνη. Θα σου έλεγα να ζητήσεις από ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο (ο Ελευθερουδάκης ξέρω ότι το κάνει για τα βιβλία, οπότε σίγουρα θα το κάνει και για dvd) να στα παραγγείλει και να στα φέρει αλλά αφενός μάλλον θα σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι.. κι αφετέρου μπορεί να'χεις γεννήσει και να μην έχουν φτάσει ακόμα!!

Οπότε, καλύτερα να κάνεις την παραγγελία απευθείας εσύ, ίσως με πιστωτική κάποιας φίλης σου;; Εκτός κι αν έχετε κάποιον "κομπιουτερά" :P στην παρέα, που ίσως να μπορεί να στα βρει σε torrent αρχεία τζαμπέ! ;):P Για ρώτα... :)

Δημοσίευση

Ναι.. και δε με εκπλήσσει... γιατί... για δοκίμασε να πεις στις μανάδες μας ότι θα κάνουμε γυμναστική στην περιόδο της εγκυμοσύνης... :P

Κρίσεις.. πολλές κρίσεις!! πανικού.. υστερίας.. κλπ κλπ :laugh: :P

Υπάρχει άγνοια δυστυχώς...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αυτό που κατάλαβα από το σεμινάριο είναι ότι όσο είναι νεογέννητα, πίνουν από μπιμπερο λόγω του αντανακλαστικού που έχουν, να κάνουν θηλαστικη κίνηση για λόγους επιβίωσης. Αυτό κάπου στους 3 μήνες χάνεται και εκεί είναι που αν έχει χαθεί η επαφή με το μπιμπερο ή την πιπίλα, ξαφνικά δεν τα θέλουν. Έτσι την πάτησα κ γω. Επαναπαυτηκα στο ότι σαν νεογέννητο επινε και δικό μου και φόρμουλα, και σταμάτησα να δίνω (από βαρεμάρα). Τώρα το παλεύω με τις ασκήσεις που προτείνει η κα Χρυσή, και θα δούμε. Θέλει επιμονή καθημερινή χωρίς όμως πίεση, γιατί εκεί είναι που θα το συνδέσει με κάτι αρνητικό και δεν θα το δεχτεί με τίποτα..
    • Και εμείς ακριβώς το ίδιο απίστευτο !!!
    • @Stavroula24 εγώ πάντως τον καταλαβαίνω τον άντρα σου αγάπη, γιατί όταν είσαι μεγαλωμένος σε δεμένη οικογένεια έτσι νιώθεις. Δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος. Όσο για τη μαμά του λογικό να θέλεις εσύ τη δική σου. Και εγώ τι δική μου θέλω,  άσχετα που αν ερχόταν και η πεθερά μου δεν θα είχα θέμα γιατί την αγαπώ πάρα πολύ. Σε περίπτωση δηλαδή που η μάνα μου ήταν μακρυά θα ήθελα την πεθερά μου τις πρώτες μέρες. Ότι και να λέμε πάντως αν είναι το πρώτο σου και δεν το έχεις ξανά ζήσει όλο αυτό δεν ξέρεις τι σε περιμένει.. Θεωρώ ότι τουλάχιστον για τις πρώτες μέρες χρειάζεται μια βοήθεια από ανθρώπους που ξέρουν γενικά τι να κάνουν με ένα νεογέννητο στο σπίτι. 
    • Αχ ρε συ αυτό με το μπιμπερο!  Η δικιά μου τέλος του μήνα κλείνει τους 2 μήνες. Στην αρχή που έδινα κάποιες φορές συμπλήρωμα έπαιρνε μπιμπερο μετά το γύρισα σε αποκλειστικό θηλασμό και τώρα που αντλώ κάποιες φορές για να έχω γάλα αν λειψω η δώσει κάποιος άλλος δεν το θέλει! Άλλαξα και μπιμπερο και σήμερα πχ της έδωσα λίγο ήπιε και μετά με τίποτα ήθελε μόνο στήθος. Υπάρχει περίπτωση να μην το ξανά θελήσει; Η όσο προσπαθώ θα το μάθει πάλι; 
    • Καλημέρα!! Οπότε αναμένουμε  @Pinacolada 2/2  @Stavroula24 10/2  @elen. 23/2  @melitiniღ 7/3  @Princess28 ? @Παρασκευαιδου ? Για να δούμε.... Εγώ όντως @Stavroula24 το βράδυ κοιμήθηκα πολυ καλά!! Πάντως έβγαλα και σήμερα ένα κομμάτι βλεννη λιγο μεγαλύτερο απο το χθεσινό.  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...