Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Θέλω να βάλω στο cd της βάφτισης τραγούδι και δεν ξέρω ποιο να βάλω...έχω διαλέξει μερικά και θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας! Ποιο σας αρέσει περισσότερο και αν έχετε κάποιο άλλο να μου προτείνετε!

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσίευση

Τυρογαριδάκι πολύ ωραία και τα 3 τραγουδάκια!:laugh:

Το πρώτο είναι πολύ ρομαντικό.Εγώ θα επέλεγα κάτι πιο χαρούμενο για βάφτιση ;)

Επίσης ΛΙΩΝΩ όταν ακούω παιδάκια να μιλάνε γαλλικά,αλλά νομίζω πως το τρίτο είναι αρκετά ''ελαφρύ''.

Οπότε το δεύτερο κατ'εμε είναι το καλύτερο!:kiss:

Δημοσίευση

Εμένα μου αρέσει πιο πολύ το πρώτο. Είναι λίγο μελαγχολικό βέβαια αλλα σε ταξιδεύει. Τα άλλα δύο είναι πιο παιδικά και χαρούμενα. Δεύτερη επιλογή μου είναι το δεύτερο κομμάτι. Ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσίευση

Καλημέρα Φανή καταρχήν να σου ζήσει ο νεοφώτιστος Δημητράκης...

εμένα μου άρεσε το 3ο, πιστεύω ότι ταιριάζει καλύτερα σε βάφτιση γιατί τραγουδά παιδάκι και είναι λίγο χαρούμενο αν και δεν καταλαβαίνω τα λόγια!! :huh:

Το 1ο είναι μελαγχολικό και τα λόγια δεν ταιριάζουν καθόλου σε μια χαρούμενη εκδήλωση όπως η βάφτιση. Όπως και το τελευταίο δεν ταιριάζουν τα λόγια.

Ψηφίζω λοιπόν το 3ο!!! :kiss:

Δημοσίευση

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΠΟΛΥ!!! ΤΟ YOU WILL BE IN MY HEART

ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ CIRCLE OF LIFE ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΦΤΙΣΗ :)
Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΕΣΑ.

Δημοσίευση

ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΚΗΝΕΙ Κ ΘΑ

ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ!!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ...

ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΗΡΘΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ

ΧΑΡΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Κ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ!

Δημοσίευση

Τα 3 πρώτα δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα! Το πρώτο, είναι μελαγχολικό, δεν κάνει για βάφτιση! Ο Ζορντί μου την δίνει.. :laugh:

Ψηφίζω τρελά τα: the lion sleep tonight και το circle of life.

Επίσης γενικά για dvd βάφτισης μου αρέσουν και τα τραγούδια από τα ζουζούνια, τα παιδάκια που τραγουδάνε.

Και ότι έχει σχέση με παιδικά, πχ. στρουμφάκια, τραγούδια από Wall Disney όπως το lion king!!

Δημοσίευση

yiotaki έγραψε:

ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΚΗΝΕΙ Κ ΘΑ

ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ!!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ...

ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΗΡΘΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ

ΧΑΡΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Κ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ!

Πολυ ωραια ιδεα!!!!!! συμφωνω απολυτα!!!!!:P

Δημοσίευση

yuki αρκετα ωραίο τραγούδι..ομως θυμίζει λιγο ερωτικό ..θέλω κάτι πιο ουδέτερο ίσως πιο παιδικό..

Γιωτάκι..σόρυ αλλά δε θα έβαζα ποτέ Σάκη!!!:)Πιστεύω πς υπάρχουν τόσα όμορφα τραγούδια που ο Σάκης μπροστά τους δεν είναι τίποτα!

Δημοσίευση

Ντάλια πάντως τα ζουζουνάκια με εκενυρίζουν πολύ!! Και ότιδήποτε τραγουδάνε παιδάκια..νομίζω ότι ρίχνουν λίγο την ποιότητα. ΄Της Ντίσνει πάλι είναι πολύ όμορφα! Και ο Ζορντί δεν είναι κ άσχημος..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Αυτο το μηνα ειχαμε και πηγε "χαμενος". Σαν να ψαχνω το χαμενο θησαυρο ενιωθα. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...