Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΙΛΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 9-10.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΜΗΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ;:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

puppy ine poli noris gia na balis kila..ke go stin arxi anisixousa pou den ebaza..ego prosopika sto 1 trimino ebala enamisi kilo sto deftero trimino 7 kila ke tora eime sti 35 ebdomada ke exo pari 12 kila..sto trito trimino tha mpenun poli grigora ta kilakia..fiLakia..na xerese tin egkimosini sou!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΙΛΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΟΜΩΣ, ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΕΤΡΩΓΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΧΩ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 5.ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...:S ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ.

dev319prs__.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

PUPPY ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΒΑΛΑ 16 ΚΙΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΜΕΤΟΥΣ ΕΤΡΩΓΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΟΥΡΕΣ! ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 15 ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ!!

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΚΑΝΟΝΙΚΑ" ΚΙΛΑ-ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Κ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ..ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κ ΕΓΩ ΧΩΡΙς ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ 7 ΚΙΛΑ Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ-ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ 8 ΚΙΛΑ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3,700!!

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙς ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΙΛΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ!

ΠΟΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ,ΠΟΛΛΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Κ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καωσήρθες στην παρέα!Τώρα εμένα μπορεί να με περάσεις για τρελή για τί είμαι στον 5ο μήνα και στεναχωρήθηκα που προχτές που ζυγίστηκα είδα ότι έχω πάρει 1 κιλό. Προτού όμως με κοροϊδέψεις άσε με να σου πω ότι είμαι υπέρβαρη και γιαυτό δε θέλω να πάρω πολλά κιλά. Θα μου πεις ένα πήρες, ναι αλλά ήλπιζα να τα παρω μετά τον 7ο που λένε ότι τότε παίρνεις τα περισσότερα.Τελικά ίσως έχουν δικιο που λένε ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, τίποτα δεν είναι στάνταρ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα κιλά της εγκυμοσύνης από γυναίκα σε γυναίκα ποικιλούν! Για παράδειγμα εγώ ξεκίνησα με 52 κιλά κι έχω φτάσει τα 14! Έχω κάνει μόνο μια κοιλίτσα.. ;) σαν καρπουζάκι!! Μια φίλη μου για παράδειγμα πήρε 8 κιλά! Βέβαια καλό είναι να προσέχεις! Να μην τρως πολλά γλυκά, junk food και να μην έχεις την δικαιολογία ότι τρως για 2!! Αν αποφύγεις αυτά τα τραγικά λάθη και προσέχεις γενικά.. όλα θα πάνε καλά! Κιλά αναγκαστικά θα βάλεις! Παιδί μεγαλώνεις.. όχι μύγακι!! Εμένα η όρεξη μου κατά το 2ο τρίμηνο ήταν πολύ αυξημένη! Έτρωγα μεγαλύτερες μερίδες αλλά προσπαθούσα να προσέχω κιόλα! Όσο μπορούσα!! Κι επίσης κάνε μικρά και συχνά γεύματα! Μην μένεις νηστική και μην στερήσεις φαγητό από τον οργανισμό σου αν νιώθεις ότι πεινάς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

PUPPY ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 14η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙΛΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ... Κ ΕΜΕΝΑ ΝΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ 12 ΚΙΛΑ ΣΥΧΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΑΔΕΙΟ, ΦΡΟΥΤΑ Κ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Puppy ειμαι στην 18 εβδομαδα και εχω παρει 3 κιλα. Καλο ειναι να προσεχουμε λιγο και για εμας γιατι μετα δεν φευγουν και ευκολα αλλα και για τα μωρακια μας τα πολλα κιλα δεν τους κανουν καλο. Να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΧΟΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.. ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΠΗΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5 ΚΙΛΑ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 9ο ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 9 ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΗ. :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...