Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

θελετε να τα λεμε στο facebook? Οσες εχουμε φυσικα! Αρχιζω απο μενα, επειδη δε μπορω να αλλαξω το μεγεθος των φωτογραφιων σκεφτηκα να σας τα λεμε στο facebook. Aν θελετε ψαχνετε στο eleni kaliva:) Σας περιμενω:)

  • Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια:) Εγω εκανα βλακεια μαλλον:unsure: Μου εκανε αιτημα φιλιας η Λενα Δραζιου και την αγνοησα κατα λαθος. Ξεχασα οτι σας καλεσα στο fasebook:( Τι αγενεια:blush: Τη Λενα τη διαχειριστρια του mammy πως τη λενε? Λενα αν εισαι η Λενα που νομιζω κανε μου παλι αιτημα φιλιας γιατι δε σε βρισκω στο facebook:blink: Συγνωμη:S

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ, ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK? ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΩ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ Η ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ? ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΛΕΠΕΙ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ!

Δημοσίευση

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΓΩ? ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΓΩ? Η ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΟΥ? ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ. ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

Δημοσίευση

Καντινου καλημέρα. το Facebook ξεκίνησε αρχικά για να μπορεί να φέρνει σε επαφή φίλους και ανθρώπους που έχουν για κάποιο λόγο χαθεί

(παλιούς συμμαθητές, συμφοιτιτές κλπ).

Τώρα πιά έχει γίνει μέσο κλεισίματος "πονηρών" ραντεβού. Αυτό φυσικά αν και εφόσον είσαι τέτοιος τύπος πάντα.

Οσο για το προφίλ, αν κλειδώσεις τα στοιχεία σου, δεν μπορεί κάποιος να τα δεί, εκτός την φωτογραφία που έχεις στο προφίλ σου, παρά μόνο αν σου κάνει αίτημα φιλίας και εσύ το δεχτείς. Μόνο τότε μπορεί κάποιος να δεί αυτά που έχεις καταχωρήσει. Φίλους που έχεις ήδη κάνει add, φώτο, κλπ.

Όσο για τον άντρα σου, ίσως αυτά να φοβάται, ίσως να γνωρίζει κάτι παραπάνω. Επειδή ο δικός μου είναι μηχανογράφος σε μια μεγάλη τράπεζα, συνέχεια βλέπει διάφορα. Γιαυτό και μου είπε τις προάλλες να μην βάζω προσωπικά στοιχεία όπως Δ/νση σπιτιού, τηλ. σπιτιού ή κινητό γιατί κάποιοι hakers είχαν μπεί και είχαν τραβήξει προσωπικά στοιχεία και έγινε χαμός.

Αν κάποιος το διαχειριστεί σωστά το fb δεν έχει να φοβηθεί κάτι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...