Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ;;;;;;;;;;;;;;


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΑΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΦΑΧΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΝΕΟ, ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ; ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΧΤΕΣ ΑΥΤΟΙ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΞΕΝΙΑ ΜΟΥ,ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΒΟΛΗ.ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΤΩΡΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξένια γενικά τα πονακια κατα τους πρώτους μηνες της εγκυμοσύνης είναι φυσιολογικά και όλες οι κοπέλοες τα έχουν..

αν . όμως, είναι οι πόνοι πιο δυνατοί ή αυξανονται σε ενταση ξαπλωσε και πάρε ένα τηλεφωνακι το γιατρούλη σου!!! μην αγχωνεσαι.. εγω Δευτερα πονούσα οικτρα για δύο μέρες και Παρασκευη συνειδητοποιησα την εγκυμοσύνη μου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου ειναι φυσιολογικο να εχεις πονακια........μεγαλωνει η μητρα και αυτα περναει μετα το πρωτο τριμηνο.......εγω εχω ακομα!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοπέλα μου και γω έχω κάποια πονάκια είμαι στην 7η εβδομάδα. Αλλά μου έχει πει ο γιατρός μου ότι είναι φυσιολογικό να έχεις πονάκια γιατί μεγαλώνει η μήτρα. Όμως αν είναι έντονοι οι πόνοι καλύτερα να μιλήσεις με το γυναικολόγο σου γιατί στη τελική τους γιατρούς τους θέλουμε και για να λύνουν τις απορίες μας. Για καλό και για κακό κάνε του ένα τηλεφωνάκι. Ναι?????? φιλιά πολλά όλα θα πάνε καλά ναι??? Μην αγχώνεσαι κάνε το σταυρό σου και η Παναγία θα σε βοηθήσει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά καλού κακού πάρε τον γιατρό σου ένα τηλεφωνάκι! Τώρα που είσαι έγκυος και για την παραμικρή αμφιβολία πρέπει να τον παίρνεις! Καλή συνέχεια σου εύχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...