Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ 3 4 ΜΗΝΩΝ;


Recommended Posts

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΑ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LIAKOU5 έγραψε:

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΑ;

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΛΟΓΩ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ:(

ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΛΠ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ.

ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ -ΕΙΔΙΚΑ ΝΕΟΤΕΡΟΙ- ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα. εγω δε θα βαλω φετος το μωρο(5 ΜΗΝΩΝ) στη θαλασσα ουτε θα το εκθεσω στον ηλιο. Ο παιδιΑτρος ηταν καθετος κ συμφωνω μαζι του!!!!Οι κλιματολογικες συνθηκες πλεον ειναι επικινδυνες,Γερα να ναι τα μωρακια μας κ εχουν χρονια μπροστα τους για μπανια κ ηλιο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΩΤΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΧΘΕΣ,(Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ 5 ΜΗΝΩΝ), ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΔΕ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΥΠΟΘΕΡΜΙΑ.:dry: ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΑΤΣΟΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕΣΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ 07:00 π.μ - 10:30 π.μ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ 19:00 μ.μ - 20:30 μ.μ ΟΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΑΕΙ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΜΠΡΕΛΑ ΜΕ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ, ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΑΚΙ.

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ 6 ΜΗΝΩΝ ;) . ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΥΤΙΤΣΕΣ :P

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LIAKOU εμάς η μπουμπού μας θα είναι σχεδόν 3 μηνών αλλά δεν θα την κάνουμε μπανάκι στην θάλασσα :dry: Μας είπαν απλά να της βουτήξουμε λίγο τα ποδαράκια ;) Δεν πειράζει του χρόνου!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ 4,5 ΜΗΝΩΝ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΖΩ ΚΙΟΛΑΣ! ΕΓΩ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ! ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΚΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΩΝΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΤΟ ΙΟΔΙΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΣΟΥΡΙΣΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LIAKOU ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ.ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ή ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΞΙΝΟ?ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕ ΞΕΡΩ?ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμάς γεννήθηκαν Ιούνιο και δεν πήγαμε καθόλου διακοπές.Δυο μηνών περίπου(με τις πολλές ζέστες)τα βάζαμε για 5-10 λεπτάκια σε μια φουσκωτή παιδική πισινούλα,ίσα ίσα για να δροσίζονται.Το πρώτο μπανάκι το κάναμε 14 μηνών!:kiss:

Μην βιαστείς όμως ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λιακου το ειχα αναφερει και σε παλιοτερο ποστ.Εβαλα το Σταυρο μου στη θαλασσα μολις ειχε κλεισει τον 3 μηνα περιπου τριαμιση με τεσσερων μηνων του ειχα βαλει αντιλικαο με δεικτη πρστασιας μεγαλο και καπελακι ηταν θυμαμαι ιουνιος μηνας αλλα ειχε ζεστη. Τον βουτηξα και μολις τον εβγλα δεν τον αφησα μεσα πολυ ωρα τον ξεπλυνα με νερακι και τον εντυσα του αρεσε θυμαμαι πολυ.Δεν ρωτησα τη παιδιατρο γιατι απο τη στιγμη που εγω ζεσταινομαι και δροσιζομαι με τη θαλασσα το ιδιο κανει και στο μωρο μου αλλωστε κοριτσια η θαλασσα εχει παντα τη ιδια θερμοκρασια απλα εξω η θερμοκρασια αλλαζει.Τι παει να πει βουταμε μονο χερακια και ποδαρακια ισα ισα που το πρωτο πραγμα που επηρεαζετε στα μωρα στη θερμοκρασια ειναιτα ποδαρακια και μυτη .

Οταν ειπα στη παιδιατρο οτι τον εβαλα μεσα μου ειπε οτι εκανα πολυ καλα και να σας πω και κατι άλλο.

Ο Σταυρος μου τωρα ειναι 5 ετων και προχτες ειχαμε παει για μπανιο και οταν βγηκε ειχε βραχνιασει εγω νομιζα οτι κρυωσε οταν πηγαμε την αλλη μερα στο γιατρο μου ειπε οτι τα παιδα δεν αρρωσταινουν στη θαλασσα αλλα στο σπιτι !γιατι εκει αναπνευουν τη σκονη οσο καθαρο καιναειναι ενα σπιτι εκει ειναισε ρευμα και μου ειπε να τον κανω οσα περισσοτερα μπανια μπορω .

Σαφως και δεν θα κανουμε μπανιο σ εβνα μωρακι αν εξω η θερμοκρασια ειναι 25 βαθμους αλλα οταν ειναι καλος ο γιατρος δεν βρισκω το λογο απαλ παντα να του φορας νμαγιω για τους μυκητες να μην ερχετε σε επαφη με την αμμο ακι το ηλιο η ωρα για τα μωρα ειανι απο τις 9,00 εως 11,00 και απο 5-8 αναλογα και την ηλικια και τις ανγκες τους .ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα με καλυψε η Βανια.Και ειδικα για εμας τις αθηναιες ειναι καλυτερο τα παιδια να ειναι στην παραλια κατω απο εναν παχυ ισκιο παρα σε διαμερισμα.

Κραρ εννοειται να πατε διακοπες, εμεις πηγαμε του αγ πνευματος 3μερο στην κυπαρισσια κ ο μικρος ηταν Κυριος!! Τους κανει καλο η αλλαγη περιβαλλοντος.Ετσι την πατησα στον Θανο, γεννησα Ιουνιο κ μου ελεγαν ολοι που θα πατε με μωρο παιδι στην Κερκυρα(σε σπιτι, χωριο του αντρα μου), ειναι ταλαιπωρια κ ενα σωρο αλλες βλακειες με αποτελεσμα ο αντρας μου τοτε πηρε ολη την αδεια του τον ιουνιο κ τον αυγουστο μειναμε αθηνα!!!

Φετος θα παμε με το καλο τον Ιουλιο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα.. Να σας πω την αλήθεια και εγώ δεν ξέρω ποτε είναι η κατάλληλη  στιγμή. Ο ίδιος μας είπε πως δεν υπήρχε και νόημα να πάμε εχθές αλλά επέμενε ο άντρας μου από την χαρά του και δεν ήθελα να του το χαλάσω. Ρώτησα τον γιατρό για να πάμε μετά από 2 εβδομάδες και μου είπε πως την επόμενη θα μπορούμε να διακρίνουμε σίγουρα εμβρυϊκά στοιχεία και πιστεύει πως θα ακούσουμε και καρδούλα. Τι να πω… ακολουθώ τις οδηγίες του.
    • Καλημέρα κορίτσια... ούτε εγώ εχω ετοιμάσει κάτι ακόμα...τα έχω πάρει ολα οτι χρειαζομουν..εκτος απο: 1 κουβέρτα πικέ που θα χρειαστώ, σαμπουαν και κρέμες, παμπερς και μωρομαντηλα...και βάση για το καθισματακι του αυτοκινήτου...θα τα ετοιμάσω αρχές Ιουλίου λέω..να ξεκινήσω να πλύνω και να σιδερωσω ότι είναι! εξάλλου μέχρι τέλους Αυγούστου έχω πολύ καιρό μπροστά! εμένα αυτο που με αγχώνει είναι οτι είπε ο κουνιαδος μου οτι θα μ στείλει καρότσι και καθισματακι αυτοκινήτου και ακόμα δεν μου το εχει στείλει...και καπως ενα αγχος το έχω!
    • @Maria98Συμφωνώ κι εγώ με τη @Diwni! Είσαι πολύ νέα κι εφόσον οι εξετάσεις απ' τη μεριά σου δεν έχουν δείξει κάτι πρέπει ο σύντροφός σου να εξεταστεί άμεσα. Πραγματικά το σπερμοδιαγραμμα δεν είναι τίποτα, ίσως τον αγχώνει περισσότερο το αποτέλεσμα παρά η εξέταση η ίδια, αλλά ο,τι και να είναι (αν φυσικά υπάρχει θέμα, γιατί κι αυτός νέος είναι ο άνθρωπος) θα το αντιμετωπίσετε 😊 υπάρχουν πολλές κοπέλες εδώ που έχουν αναφέρει ότι με όχι καλό σπέρμα κατάφεραν εγκυμοσύνη και 1 και 2 φορές. Είναι θέμα χρόνο ότι θα τα καταφέρετε, 4 μήνες δεν είναι και πολύς καιρός. Όπως σου έγραψα και παραπάνω και σε μας η πρώτη εγκυμοσύνη ήρθε πανευκολα αλλά τώρα μας πήρε χρόνο χωρίς να έχουμε κάποιο "θέμα". Όλα είναι σχετικά, μην απελπιζεστε 🙏
    • @Maria98 ο σύντροφος σου καλο ειναι να εξεταστει αμεσα. Για να έχετε μια εικονα. Για σενα το ειπα με την εννοια οτι εισαι μεσα στα φυσιολογικά πλαισια για  σύλληψη κ δ χρειάζεται να αγχωθεις αμεσα με εξετάσεις. Να περασεις ομορφα τ καλοκαιρι σου και ο Σεπτέμβριος αν δ εχει έρθει μεχρι τοτε ειναι κοντα. Αν ησουν 36 πχ θα σ ελεγα ναι ψαξου κ συ αμεσα. Βαλε ενα χρονοδιάγραμμα, κανε τις προσπαθειες σου, αλλα εστιασε να περασετε ομορφα τ καλοκαιρι σας.
    • Εμείς η αλήθεια είναι πως προγεννητικό δεν είχαμε κάνει πριν μάθω για την εγκυμοσύνη επειδή δεν περιμέναμε πως θα πετύχουμε τόσο γρήγορα, μέσα σε 2 μήνες πιο στοχευμενης προσπάθειας είχε έρθει.  Εγω ειχα κανει καποιες εξετασεις ορμονολογικες-όχι ολοκληρωμενες- επειδη ειχε μια ανωμαλία η περιοδος πριν ξεκινησουμε ελευθερες επαφες, ειχα ξεκινησει και την μυο-ινοσιτολη που είχε προτείνει η γυναικολογος. Επισης εχω ελεγξει και θυρεοειδη ειναι οκ+ οτι εξετασεις ειχα κανει ως προγεννητικο στην αρχη της εγκυμοσυνης επισης οκ. Τώρα είναι 4 κύκλοι που έχουν περάσει, ξανά οι 2 τελευταίοι πιο στοχευμενης προσπάθειας (χρησιμοποίησα και τα τεστακια) . Αλλά περίμενα πως τώρα θα ερχόταν κάπως πιο γρήγορα το σπορακι , όσο δεν έρχεται απογοητευομαστε  Ειχα κανει και αυτές τις εξετάσεις για την θρομβοφιλία μετά την αποξεση ...αλλα τώρα τον έχει πιάσει ένας φόβος μήπως εκεινος έχει κάποιο θεματακι , θα το συζητήσω με τον ουρολόγο εδώ της περιοχής για αρχή και βλέπουμε  Η αλήθεια είναι πως καλύτερα να δούμε και το σπέρμα πιο πολύ και για κεινον , για να φύγουν τυχόν υποψίες ή ακόμα και να διορθωθεί κάτι αν χρειάζεται  Εγώ είμαι 26 χρονών, αλλά από την στιγμή που θέλουμε ένα μωράκι καλό δεν είναι να έχουμε ένα ολοκληρωμένο ιστορικό και να το παρακολουθούμε το πράγμα; κάπως σκέφτομαι πως δεν θέλω να το αφήσω και στη τύχη του  Είμαστε πολύ καλά ως ζευγάρι, έχουμε επικοινωνία περνάμε καλά όλα πολύ καλά, όσο και να θέλουμε το ότι είχαμε μια εγκυμοσύνη που δεν προχώρησε μας περνάει από το μυαλό και το σκεφτόμαστε συχνά ίσως τώρα να είναι μια φάση που να το σκέφτεται και ο σύντροφος μου πιο έντονα 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...