Μετάβαση σε περιεχόμενο

Έκτακτη περίδεση τραχήλου


Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας!

Είμαι καινούρια στο forum και θα ήθελα τη γνώμη σας.

Είμαι στην 18η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου και πριν 1 εβδομάδα έκανα έκτακτη περίδεση τραχήλου, γιατί ο τράχηλος μου είχε πλήρη διαστολή και κινδύνευα με αποβολή.

Το περίεργο είναι ότι δεν είχα καταλάβει τίποτα (ή έτσι νόμζα γιατί τελικά υπήρχαν σημάδια).Από απλή επίσκεψη ρουτίνας στο γιατρό μου ξεκίνησα, στο μαιευτήριο για επέμβαση βρέθηκα.

Ευτυχώς η περίδεση πέτυχε (αν και ήταν δύσκολο λόγω της κατάστασής μου)!

Τώρα είμαι σπίτι, στο κρεβάτι και σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα και φαγητό (σπάνια). Έχω κάποιες ενοχλήσεις στην κοιλιά και νιώθω κάποια τσιμπήματα από κάτω αλλά είναι φυσιολογικά (απ'ότι λέει ο γιατρός μου). Δεν με πειράζει καθόλου, απλά θέλω να πάνε όλα καλά για το μωρό μου (έχω αρχίσει και το ακούω κιόλας)!!!

Έχει πάθει καμία σας κάτι παρόμοιο; Θα μ'ενδιέφερε η ιστορία σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μη στενοχωριέσαι, καλή μου, και το νινάκι σου θα είναι μια χαρά!

Η κουνιάδα μου είχε κάνει οερίδεση τραχήλου και τώρα έχει 2 υπέροχα μωράκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δέσποινα γεια σου! Καλώς ήρθες στο mammyland! :)

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να κρατήσεις το παιδάκι σου αγκαλιά.

Αυτό που περιγράφεις το 'χε πάθει μια γνωστή μου, νομίζω στην 20η εβδομάδα εκείνη. Κι εκείνη στο κρεβάτι κλπ κλπ.. κάποια μέρα βγήκε για μια κοντινή βόλτα, είχε σκάσει συνέχεια μέσα και τελικά κατέληξε στο μαιευτήριο για γέννα! Δεν θυμάμαι σε ποια βδομάδα ήταν, σίγουρα ήταν πρόωρο το μωρό, αλλά όλα πήγαν καλά και τώρα είναι μια κουκλίτσα που θα πάει Β' Δημοτικού!

Οπότε, άκου τις οδηγίες του γιατρού σου, ακολούθησέ τες κατά γράμμα κι όλα θα πάνε καλά!! Φιλάκια πολλά! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Δέσποινα και εμένα μια φίλη μου στο πρώτο παιδί δεν το πήρε είδηση με αποτέλεσμα το αγοράκι της να γεννηθεί νωρίτερα ,όλα όμως πήγανε τέλεια οπότε στο δεύτερο της έκανε την περίδεση αρκετά νωρίς.Μην στενοχωριέσαι, όλα θα πάνε καλά.Αλήθεια ποια είναι τα συμπτώματα που λες ότι τελικά υπήρχαν αλλά δεν τα είχες καταλάβει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δέσποινα καλώς όρισες στο mammy :cheer:

Είναι πολύ καλή παρεϊτσα, ιδίως αν χρειάζεται να μείνεις στο κρεβάτι για καιρό.

Eγώ δεν θα μπορέσω να σε διαφωτίσω, αλλά ήλπιζα ότι θα το έκανες εσύ...Όταν λες ότι δεν το είχες κατλάβει από μόνη σου, αλλά ότι ύπηρχαν σημάδια ωστόσο τι εννοείς? Είχες κάποια συμπτώματα που θεωρητικά ήταν αθώα? Και το πρόβλημα εντοπίστηκε στον υπέρηχο?

Συγγνώμη αν γίνομαι πιεστική με ερωτήσεις, αλλά θα ήθελα να ξέρω πιο πολλές λεπτομέρειες.... :blush:

Σου εύχομαι καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης, χωρίς άλλες περιπέτειες!

Είναι τέλειο που αισθάνεσαι το μωράκι σου ε? :silly:

Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια και σκέψη!

car305pb___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ Mariannap.

Είχα πάρα πολλά υγρά κίτρινου χρώματος και κάποιους πόνους στην ουρά πίσω στην πλάτη, οι οποίοι ήταν αρκετά δυνατοί αλλά δεν έδωσα σημασία.

Φιλάκια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ!

Για πες μου λεπτομέριες για τη φίλη σου. Σηκωνόταν καθόλου από το κρεβάτι, πόναγε καθόλου κτλ.

Φιλάκια πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Frosaki μου ευχαριστώ πολύ. Τη χρειάζομαι όσο δεν φανταζεσαι τη θετική σου ενέργεια!

Το μόνο γεγονός που μου δίνει θάρρος και κουράγιο είναι που ακούω το μωράκι μου! Δεν υπάρχει τελειότερο συναίσθημα!

Όπως κατάλαβες όλα τα συμπτώματα νόμιζα πως ήταν αθώα και δεν ενημέρωσα το γιατρό μου. Είχα πολά υγρά κίτρινου χρώματος, λίγους πόνους στην κοιλιά (αλλά πολύ μικρής έντασης)και πόνους χαμηλά στην πλάτη (νόμιζα ότι ήταν από την καθιστική δουλειά που έκανα).

Να φανταστείς στο γιατρό πήγα για τυπική επίσκεψη. Στην αρχή μου έκανε υπέρηχο κοιλίας και γελάγαμε με το μωρό μου που κουνιόταν συνέχεια. Αλλά μάλλον κάτι είδε γιατί μετά μου έκανε ενδοκολπικό υπέρηχο, όπου μου ανακοίνωσε ότι κάτι δεν του αρέσει με τον τράχηλο μου. Στη συνέχεια με έψαξε καλύτερα με τον κολποδιαστολέα, όπου μου είπε ότι δεν ήταν ευχάριστα τα νέα.

Μάλιστα ο άντρας μου δεν κατάλαβε στην αρχή τι γινόταν και ρώτησε το γιατρό αν είδε το φύλο του μωρού. Εκεί μας προσγείωσε για τα καλά λέγοντας μας πως το μόνο που έχει σημασία είναι να καταφέρουμε να το σώσουμε. Φοβόταν ότι θα έσπαγαν τα νερά και θα το χάναμε αφού ο τράχηλός μου είχε πλήρη διαστολή. Επίσης δεν ήξερε αν θα έβρισκε τίποτα να ράψει (λόγω της διαστολής).

Ευτυχώς τα καταφέραμε! Απλά έχω κάποιες ενοχλήσεις στην κοιλιά, νιώθω τσιμπήματα από κάτω και γενικά σαν να έχω μια τάπα μέσα μου. Φυσικά παίρνω τοκολυτικά χάπια κι ο γιατρόε λέει ότι όλα είναι φυσιολογικά. Απλά εγώ φοβάμαι πολύ!!!

Δεν θέλω να σε αγχώνω όμως! Αυτό που μου συνέβη είχε 1% να συμβεί (τέτοια γκαντεμιά)!

Εσύ σε ποια εβδομάδα είσαι; Όλα καλά;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 6 ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ 3 ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΛΟΓΩ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΩΝ.ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΘΙΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ.ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ.ΜΟΝΟ ΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ :woohoo:.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοριτσάκια εύχομαι να σας πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος.Δέσποινα πόσο καιρό είχες αυτά τα υγρά ? Πόσο καιρό μείνατε στο νοσοκομείο? θα μπω και εγώ αύριο για έκτακτη περίδεση .Έχω αγχωθεί πάρα πολύ γιατί εγώ είμαι στην 20 εβδομάδα.Βέβαια το λάθος είναι δικό μου γιατί αμέλησα να πω στον γιατρό μου ότι το 2004 είχα κάνει κωνική εκτομή με λεηζερ λόγω κονδυλωμάτων (ενώ του είχα αναφέρει ότι είχα περάσει)...Ευτυχώς που μας έγραψες για την περιπετειούλα σου και έψαξα στο internet και διαπίστωσα ότι έπρεπε να είχα κάνει και εγώ. Έλπιζω μόνο να μην είναι πολύ αργά.(γιατί έχω και εγώ εδώ και 3 μέρες κάποια ,αρκετά θα έλεγα κίτρινα υγρά).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ.:cheer: ΚΑΤΣΕ ΞΑΠΛΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!;):) ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ektor δεν μπορείς να φανταστείς πώς με ηρέμησες!

Απλά με ανησυχεί που έκανα την περίδεση εσπευσμένα και μήπως μου κάνει καμιά επιπλοκή. Αλήθεια σου είπε ο γιατρός σου ότι μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα για κάποιο λόγο, αν δεν προσέξεις κάτι ή ορμονικό;

Περιμένω νέα σου.

Με το καλό η μπουμπού σου!!!!

Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mariannap μην ανησυχείς καθόλου, θα πάνε όλα καλά! Από μένα έχεις όλη τη θετική ενέργεια και καταλαβαίνω πώς νιώθεις!!!

Τα υγρά τα είχα περίπου 2 εβδομάδες.

Στο μαιευτήριο έκανα την επέμβαση με ολική αναισθησία και βγήκα την επόμενη.

Μην στενοχωριέσαι και μην τα βάζεις με τον εαυτό σου, συμβαίνουν αυτά! Σκέψου ότι το μωράκι σου καταλαβαίνει πώς νιώθεις και νιώθει το ίδιο.

Ενημέρωσε με τι έγινε!!! Τις καλύτερες ευχές μου!!!

Φιλάκια!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ Δέσποινα μου , μόλις μπορέσω , θα μπω σίγουρα να σου γράψω . Έχεις όλες τις ευχές μου ,νιώθω σαν να μου "έσωσες" το μωράκι μου .Μου δίνεις πολύ κουράγιο. Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαριάννα μου, χαίρομαι που μπόρεσα να σε βοηθήσω έστω και λίγο.

Καλή επιτυχία!!!!

Άντε και μετά θα συζητάμε μαζί τις εντυπώσεις μας....!!!!

Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΘΙΣΩ ΑΛΛΟ,ΑΠΛΩΣ ΚΑΘΙΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΩ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΟΛΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα κοριτσάκια έκανα και εγώ την περίδεση την προηγούμενη Τετάρτη και ευτυχώς όλα πήγαν καλά .Από εχθές γύρισα και κανονικά στην δουλειά μου.Ευχαριστώ για την συμπαράσταση σας.Ελπίζω από εδώ και πέρα να πάνε για όλες μας όλα πάρα πολύ καλά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mariannap χαίρομαι πάρα πολύ που όλα πήγαν καλά! Σε είχα στο μυαλό μου! Εμένα ο γιατρός μου είπε να μην π΄παω δουλειά μάλλον μέχρι να γεννήσω. Βέβαια μου είπε αν θέλω να πάω καμιά βόλτα (εχτές βγήκα πρώτη φορά). Παρατήρησα ότι άμα περπατάω πολύ μου πονάει η κοιλιά μου.

Εσένα τι σου είπε ο γιατρός σου; Έχουμε κανένα κίνδυνο από δω και πέρα π.χ.να φύγει κανά ράμμα ή να σπάσουν πρόωρα τα νερά; Μου έχει γίνει έμμονη ιδέα το θέμα μας! Σε ποιο μαιευτήριο έκανες την περίδεση; Ο γιατρός σου ποιος είναι; Είχες πλήρη διαστολή κι εσύ;

Περιμένω νέα σου!

Φιλάκια πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Δέσποινα ,την περίδεση την έκανα στο Ιασώ και ο γιατρός μου λέγεται Τσιταμπάνης. Την Παρασκευή που μας πέρασε πήγα και με είδε και όλα ήταν καλά.Έκανα και την Β' Επιπέδου και μου μέτρησαν και τον τράχηλο οι οποίος ευτυχώς εμένα είναι ακόμα καλός 33mm .Οπότε δεν με έβαλε σε ακινησία.Βέβαια και εγώ άμα περπατάω πολύ νιώθω κάποιες ενοχλήσεις στην κοιλιά μου. Μου είπε πως δεν υπάρχει θέμα να σπάσουν τα ράμματα γιατί είναι ειδικά οπότε μην ανησυχείς .Πάντως τώρα νοιώθω πιο σίγουρη γιατί ότι και να γίνει αν δεν μας λύσουν δεν μπορούμε να γεννήσουμε (χάσουμε)το παιδί.Ελπίζω να μας πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος.Πότε έχεις ΠΗΤ εσύ.Εγώ 07/11

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Γεια σου Μαριάννα μου, ελπίζω να είσαι καλά. Εγώ έχω τελευταία ημερομηνία 23/11, αλλά θα πάω 2 εβδομάδες πριν να μου βγάλουν τα ράμματα. Άκουσα ότι το 50% των εγκύων γεννάναι αμέσως. Σε ποια εβδομάδα είσαι; Εγώ τη Δευτέρα μπαίνω 22η.

Να σε ρωτήσω: Τη Δευτέρα θα κάνω κι εγώ τη Β' επιπέδου. Την έκανες ενδοκολπικά; Γιατί πλέον εγώ φοβάμαι (μόνο το δικό μου γιατρό αφήνω). Περιμένω να μου πεις.

Φιλάκια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Δέσποινα ήμουν διακοπές γι' αυτό δεν σου απάντησα .Πως τα πήγες με την Β Επιπέδου;Εγώ την έκανα πριν από 4 εβδομάδες όταν ήμουνα 21+6 τώρα είμαι 24+5 .Για γράψε μου κανένα αποτέλεσμα να συγκρίνουμε.Τελευταία ημερομηνία έχω 07/11. Εμένα μου είπε ο γιατρός μου ότι θα τα βγάλουμε τα ράμματα γύρω στις 28/11 και ότι θα μου πάρει λίγες μέρες ως μία βδομάδα να γεννήσω.Το Σάββατο (24 εβδ.)που μας πέρασε επειδή είχα λίγος πόνους χαμηλά πήγα και έκανα ένα υπέρηχο πάλι και το παιδί έχει πάρει ήδη θέση προς τα κάτω και ήτανε 622gr.Ευτύχως που έχω κάνει την περίδεση και έτσι δεν αγχώνομαι πολύ.Τον τράχηλο που μου τον μετρήσανε στην Β Επιπέδου ήταν 33mm.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Μαριάννα μου.

Ευτυχώς η Β'επιπέδου πήγε πολύ καλά. Εμένα ο τράχηλος είναι 41mm. Απλά κι εγώ αρκετά συχνά νιώθω ότι το μωρό έχει κατέβει πολύ χαμηλά κι ότι με κλοτσάει εκεί, άλλες πάλι όχι. Πάντως εγώ ακόμα φοβάμαι πάρα πολύ (κι ας έχω την περίδεση). Συνέχεια νομίζω ότι θα μου σπάσουν τα νερά και κοιτάζομαι. Εγώ είμαι 22+3. Στα αποτελέσματα της Β'επιπέδου εκεί που λέει για το μήκος του τραχήλου, κάπου λέει "πιθαν.πρόωρου τοκετού πριν τις 33 εβδομάδες: 0,68%". Εσένα το λέει;

Πώς πέρασες στις διακοπές σου; Πού πήγατε; Εμένα δυστυχώς μου απαγόρεψε ο γιατρός μου να πάω κάπου μακριά και σίγουρα να κάνω μπάνιο. Οπότε μάλλον θα πάμε στο εξοχικό μου στην Ερέτρια, όπου κι εκεί θα είμαι ξάπλα. Είσαι στο facebook;

Φιλάκια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...