Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

csig έγραψε:

Στο ριλαξάκι μας !!! DSCN2422.JPG

ματου μου ομορφη!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :) :) :) :) :) :) :) χιλια σκορδα στα ματια ολων ,τι κουκλα ειναι αυτη καλε,τη γκομενιτσα γλυκια μωρε ματαρεςςςςςςςςςςςς!!!!! τι υφος ειναι αυτο γλυκο και πονηρο???????:silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :) :) :) :) :) :laugh: :laugh: :laugh: :lol: :lol: :lol: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

τι γυναικαρα εισαι εσυ βρε???????????????? ..............αμαν ρε κοριτσια σκουντηξτε με καποια!!! χαζεψα παλι!!!! μιλαω στις φωτο ,δεν ειμαι καλα!!:silly: :silly: :silly:

να σου ζησει κουκλαρα μου να ειναι καλοτυχο το μπουμπουκακι σου και να ειστε γεροι ολη η οικογενεια!!!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :) :) :) :) :) :) :) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: γερη και δυνατη η γκομεναρα!!!!!!!! εχει να κυνηγησει κοσμο και ντουνια ο χαζομπαμπας σας ε???? να του το πεις να ειναι ετοιμος απο τωρα!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...