Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΙ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΡΙΛΑΞ ΤΗΣ CHICCO ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΞΤΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ(ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ)!

ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΛΑΞ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ Η ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΝΑΣΗΚΟΜΕΝΟ ΕΝΤΑΞΕΙ...ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΛΑΞ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΠΛΑΤΟΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ(ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΗΤΑΝ ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΝΑΣΗΚΟΜΕΝΟΣ...ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΥΩΡΑΚΙ...ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΙΛΑΞ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ?

Δημοσίευση

Γλυκιά μου εγώ την έβαλα στο ριλαξ σχεδόν αμέσως και την είχα μόνιμα δίπλα σε παράθυρο γιατί είχε λίγο ίκτερο.

Αρκεί να έχεις το μωράκι σου στην πιο χαμηλή θέση. (αυτό μου είχε πει η παιδίατρος)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Το dovadi είναι αρκετά ανθεκτικό το χρησιμοποιώ στην αυλή του σπιτιού που έχει χώμα και αρκετές πέτρες (μεγαλούτσικες) η αυλή γενικά είναι ακρετα δύσβατη για καρότσι δεν έχει πάθει τίποτα το έχω από το 2022 (700ευρω τότε ) έχει πολύ καλές αναρτήσεις είναι βολικό για το μωρό άνετο αν όμως το θες να το φορτώνεις όπως εγώ γιατί μένω εκτός χωριού που πρέπει να πάρω αμάξι αν έχεις ένα μικρό αμάξι χωράει με δυσκολία στο πορπαγκαζ θέλει να βγάζω τις ρόδες το καθισματάκι επίσης δεν διπλώνει είναι μονοκόμματο και εννοείται δεν χωράει να βάλεις τίποτα άλλο.. εγώ επειδή δεν το δούλεψα πολύ το καρότσι γιατί πήγαινα παντού με το αμάξι θα μπορούσα να βολευτώ με κάτι πιο φτηνό βέβαια έχω γνωστή μου στα Γιάννενα που πήρε κάτι πιο οικονομικό και της έσπασε η πλάτη του καροτσιού δεν φτιαχνόταν 🤷‍♀️ Επίσης είχα στο μυαλό επειδή είχα σκοπό να κάνω 3 παιδάκια να αντέξει μην χρειαστεί να πάρω σε μερικά χρόνια άλλο.. και άντεξε είναι μια χαρά 🙂 
    • Καλημέρα κορίτσια..είναι όντως μεγάλο καρότσι..αλλά εγώ ελάχιστα χρειάστηκα.να το βάλω στο αυτοκίνητο,που κ πάλι χωρούσε βέβαια αλλά έκλεινε όλο το πορτ παγκαζ...εμένα με χιλιοβολεψε γρ μένω στην πόλη κ έβγαινα συνέχεια βόλτες....στη μάνα κ Μ Κ πεθερά μου πηγαίναμε με το αυτοκίνητο..είχαμε πάρει το 2 σε 1 ,γτ είχαμε καθισματακι αυτοκινήτου κ με κάποια έκπτωση που είχε το είχαμε πάρει 550€.. έχει μεγάλη σημασία πού μένετε κ αν θα το βάζετε συνέχεια στο αυτοκίνητο ή θα το έχετε για έξω πιο πολύ όπως εγώ ..
    • Δε τη γνώριζα τη dovadi, την έψαξα διάβασα καλά σχόλια, αλλά αυτό με το χώρο νομίζω είναι το πρόβλημα. Θέλω να πάω και σ' ένα κατάστημα να τα δω από κοντά αλλά εδώ που μένω δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα οπότε η επόμενη επίσκεψη στο γιατρό θα συνδυαστεί με βόλτα στα μαγαζιά.  @NannanΣχετικά με τη διαφορά στα καροτσια θεωρώ ότι έχει να κάνει με την αντοχή, τη περιοχή που μένεις τους δρόμους που θα κυκλοφορείς. Έχω δει σε γνωστούς καροτσάκια των 400€ που δεν έχουν πάθει τπτ, βέβαια κυκλοφορούν σε επίπεδη πόλη χωρίς εμπόδια και πολλές δυσκολίες. Από την άλλη το σπίτι που μένεις αν έχει ασανσέρ και χωράει μέσα το καρότσι. 
    • Εύχομαι να μην είναι κάτι... Το μαγνήσιο βοηθά πολύ και θα δεις που θα σε χαλαρώσει και για τον ύπνο!! Θετική σκέψη και ανάσες ..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...