Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

harap καλημέρα!

Να χαίρεστε τον μικρούλη!!!:laugh: Είναι γλυκας!:silly:

Αλλά ξετρελάθηκα και με την κόρη σου,σε όλες τις πόζες της!:woohoo: Όλα τα λεφτά οι μπουκλίτσες της!:laugh: Να χαίρεστε και την μεγάλη αδερφούλα;)

Τέλος,είστε πανεμορφη οικογένεια!Σας εύχομαι πάντα ευτυχία και υγεία ,να καμαρώνετε τα κουκλιά σας :kiss:

Δημοσίευση

hope_89 να χαίρεστε και εσείς την κοράκλα. Δεν φαίνεται καλά στην φωτογραφία αλλά πρέπει να είναι τρέλα.

Όσο για τις μπούκλες της κοντέσσας, κάθε μέρα λούσιμο θέλει φιλενάδα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Είναι όμως.... Μακάρι να της μείνουν.

Δημοσίευση

harap ψιλοσυγκινηθηκα με την κόρη σου γιατί και εγώ μικρή είχα μπουκλάκια και ήμουνα και τσουρεκάκι!:laugh:

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φώτο να δεις οτι μέσες άκρες μοιάζουμε:silly:

*Τα μαλλιά μου όσο μεγάλωνα ''σπάγανε''και τώρα πλέον που τα έχω μακριά,δεν θυμίζουν καθόλου αυτές τις τέλειες μπούκλες.Στην εφηβεία ειδικά το μισούσα το μαλλί μου...:dry:

Δημοσίευση

Μωρέ ας έχει και τις μισές μπούκλες απο αυτές που έχει τώρα. Βέβαια μέχρι να μακρίνει αρκετά το μαλλί της, κάποιες φορές σου θυμίζει τη Dianna Ross στα νιάτα της. Αφάνα μαλλί.

Δημοσίευση

harap μου... είναι και τα δυο κουκλάκια!! Να σου ζήσουν!! Υγεία πάνω απ'όλα!! Να τα καμαρώσεις όπως επιθυμείς κοπέλα μου!!

Η φώτο με την μικρούλα στην πισίνα είναι όλα τα λεφτά!!! Μοντέλοοο!!

Δημοσίευση

Καλημερα Χαρα μου!

Να σου ζησει ο μπεμπουλης για τους 5 πρωτους μηνες ζωης...αλλα να σου ζησει και το κορτιτσακι σου.... :)

Σας ευχομαι να ειστε παντα χαρουμενοι και ευτυχισμενοι πανω απο ολα ΥΓΕΙΑ!! :)

Δημοσίευση

harap έγραψε:

IMG_1640.jpg

Απο την πρώτη επίσκεψη σε στρατόπεδο, γιαυτό μάλλον και αυτό το ύφος (αχ, τί θα τραβήξω η δόλια η μάνα σε................20 χρόνια? χα, χα, χα)

ελπίζω μέχρι τότε να μην υπάρχει στρατός!!!!

όπως και να'χει ωραία τα παιδάκια σου να τα χαίρεσαι και η κορούλα πολύ κατσαρό μαλλί!!

Δημοσίευση

HARAP ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ. ΟΜΩΣ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΥΚΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @MantariniΝαι εχω μεγάλη αγωνία για τον καρυότυπο.Ειχα πάει για υπέρηχο μια εβδομάδα μετα ηταν ολα μια χαρα και θα ξανα πάω μολις μου τελειώσει η πρώτη περίοδος. Η αλήθεια ειναι ότι παρόλο που ηταν ψυχοφθόρα διαδικασία νιώθω ότι θέλω αμεσα να ξανα προσπαθήσουμε με βοηθάει η σκέψη οτι μπορει να ξανα μείνω και να πάει καλα.Και ο άντρας μου θέλει ευτυχώς μου κανει πλάκα "Από τον αλλο μηνα διπλοβαρδια πάλι 😂". Ας βγούνε ολα αυτα τα αποτελέσματα εξετάσεων που περιμένω και τον αλλο μηνα πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε.
    • Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...