Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ!!


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες και καλή βδομάδα!

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το ένα από τα δίδυμα αγοράκια μου.

Είναι δύο χρονών και κοιμάται μόνο αν τον βάλω στο ριλάξ :blink: και τον κουνήσω λίγο :huh: ! Μόλις τον πάρει ο ύπνος τον μεταφέρω στο κρεββάτι του!

Έχω δοκιμάσει πολλές φορές να τον βάλω κατευθείαν στο κρεββάτι του αλλά δεν κάθεται! Σηκώνεται και πάει και μπαίνει μόνος του στο ριλάξ!!:S

Δε ξέρω πώς να του κόψω αυτή τη συνήθεια! Βέβαια εγώ φταίω που τον έμαθα έτσι :( αλλά τώρα τι κάνουμε? Τον Αύγουστο θα φύγουμε για διακοπές και με προβληματίζει αυτό. Πώς θα τον κοιμίζω?? Θα πρέπει να πάρω μαζί μου και το ριλάξ? Θα ταξιδέψουμε αεροπορικώς και δε νομίζω ότι μπορώ να πάρω πολλά πράγματα μαζί μου!!

Τι να κάνω??

Αφήστε που το ριλάξ όπου να' ναι θα σπάσει από το βάρος του!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε Κυριακή...

Όντως πρέπει να είναι μεγάλο πρόβλημα...:dry:

Μάλλον το ριλάξ τον κάνει να αισθάνεται ασφάλεια,αλλά και πάλι,όσο μεγαλώνει δεν θα τον χωράει.

Απ'την άλλη είναι μικρούλης και δεν θα καταλάβει αν του πεις ''Είσαι μεγάλος πια για το relax και πρέπει να κοιμάσαι στο κρεβάτι σου''

Νομίζω οτι πρέπει να κάνεις κάτι παρόμοιο με τις μαμαδες που κόβουν την πιπίλα στα παιδάκια τους.Δηλαδή πέταξε το relax και πες του οτι θα πάρεις άλλο μια απο τις επόμενες μέρες.Βάλτον το βράδυ στο κρεβατάκι του,φίλα τον,διαβασε του παραμυθάκια.Αν του αρέσει η διαδικασία ύπνου νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα.(Πάντα με δεδομένο οτι ΔΕΝ υπάρχει relax)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΛΛΗ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ! ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΣ ΟΛΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ! ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ, ΝΑ ΝΥΣΤΑΞΕΙ. ΜΠΑΝΑΚΙ, ΓΑΛΑΤΑΚΙ, ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ Κ.Τ.Λ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάθε βράδυ κάνουμε μπανάκι, πίνουμε γαλατάκι και γύρω στις 9:00 με 9:30 κοιμόμαστε. Έχω δοκιμάσει να τον κοιμίσω και πιο αργά αλλά τα ίδια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κυριακή μου όταν ξέρει πως το ριλαξ είναι στο άλλο δωμάτιο και το βλέπει δεν αποδεσμεύεται.

Για αυτό σου λέω,πως αν δεν έχει άλλη επιλογή,δεν μπορεί κάποια στιγμή θα κοιμηθεί;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νέλλυ και bell αυτό θα κάνω! Θα το εξαφανίσω και βλέπουμε..!

Savropinguinos το δικό μας είναι μέχρι 11 κιλά. Βέβαια ο Στέφανος είναι 13 κιλά και εφτακόσια γραμμάρια αλλά παρόλα αυτά τον σηκώνει ακόμη (περισσεύουν όμως τα πόδια του!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kyriaki mou agapi mou...

Min se anxwnei ayto kali mou...

Apla kane auto pou sou exoune pei oi kopelles...

Eksafanise to kai wmos dwse tou kati allo pou pisteueis tha to xari sto krevataki tou...

Na sou zisoun ta didimakia sou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όντως είναι κι αυτό ένα πρόβλημα. Εμένα η κόρη μου είναι περίπου 2,5 χρονών και για να κοιμηθεί ξαπλώνουμαι μαζί στο κρεβάτι, της τρίβω την πλάτη, την κουνάω, της λέω παραμύθια και πάει λέγοντας....Δοκίμασέ το κι εσύ μπορεί να πιάσει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

egw lew na mhn to petakseis to rilax einai polu apotomo kai bieo phsteuw .tha sou pw ti ekane h mama mou gia na kopsw thn pipila ,kai mporeis na to kaneis kai esy gia to rilax .

mou eipai oti otan katalabei h pipila oti megalosa tha kopei giati den thn xriazome alo,eixai idi kopsei arketh monh ths kai m afhse na thn pipilaw mexri na tn kopsw entelos ,otan kopike thn ekripsa kai ths eipa oti den thelw pipila megalosa pia .

ayto mporeis na kaneis kai esei pirakseto ligo xalasetw etsi pou me to na kathete ligo akoma na xalasei entelos .pes tou oti to rilax tou katalabe oti megalose kai den to xriazete pia .kanton na niosei megalo kai dynato paidaki kai enthousiasou me auto .

aythn einai h dikia mou apopsh oti prepei na tou kopei me polu oreo tropo kai oxi me ,kata thn gnomh mou bieo ,na petaxtei etsi xoris na tou peis tipota .kalutera na perimeneis liges meres na xalasei mono tou afou to pirakseis para na niosei oti tou petakses kati polu agaphmeno .

panta lew thn dikh mou gnomh kai mono .filakia .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mirlitsa έτσι ακριβώς κοιμίζω τον αδελφούλι του, τον Σταύρο!

Το έχω δοκιμάσει και με τον Στέφανο αλλά δε κάθεται.

Αφροδίτη μου λες να το κάνω κάπως έτσι? Ίσως αν καταλάβει μόνος του ότι το ριλάξ χάλασε, να το πάρει απόφαση! Μετά όμως πώς θα κοιμάται αφού έχω δοκιμάσει διάφορους τρόπους και δε πιάνει κανένας :dry: ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κυριακή καλημέρα, όντως είναι πρόβλημα, ή δική μου γνώμη είναι: όταν το παιδί λείπει από το σπίτι ή τελος πάντων στα κρυφά χάλασε το ριλάξ, σπάσε ένα σημαντικό μέρος του και όταν έρθει η ώρα του ύπνου και καθήσει θα πέσει και θα καταλάβει ότι χάλασε και εσύ μέσα στην έκπληξη να του πεις: αμαν έσπασε, χάλασε θα πρέπει να το πετάξουμε γιατί αλλιώς θα χτυπήσεις κλπ. Τότε ο μόνος διαθέσιμος χώρος για ύπνο είναι η κούνια ή κρεββάτι του!!

Μην το πετάξεις εν απουσία του και του πεις χάλασε γιατί δεν πιστεύω να αντιλαμβάνεται την έννοια: χάλασε!

Η πιπίλα είναι διαφορετική περίπτωση από το ριλάξ αλλά και εγώ την είχα κόψει όταν κοιμόταν και την έβαλα πάλι πλάι του και όταν ξύπνησε προσπάθησε να την βάλει στο στόμα αλλά αυτή έπεφτε έτσι είπε μόνος του ότι χάλασε και την πετάξαμε στα σκουπίδια. Βέβαια μου έλεγε να πάρουμε καινούργια και εγώ του έλεγα άλλη φορά και έτσι ξεχάστηκε!!

Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι θέλει να κοιμάται στον καναπέ στο σαλόνι και όχι στην κούνια της και εμείς δεν μπορούμε να πετάξουμε τον καναπέ!!!! :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε Kyriaki78 καλα πως τον αντεχει το ρηλαξ? ?? δεν περισσευουν τα ποδια του?!ξερεις τι σκεφτομαι?μηπως του αρεσει που λικνιζεται? δοκιμασες να τον κουνησεις στο κρεβατι του μηπως πιασει αυτο? αλλιως,κρυψε το ρηλαξ τι θα κανει?καποια στιγμη θα κοιμηθει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • εε το αφήνω λίγο γιατί περάσανε ενα πρόβλημα υγείας...και δεν θέλω να τους επιβαρύνω επιπλέον...θα δείξει σε λίγο καιρό! εγω απορρυπαντικό που πήρε η πεθερά μου Αρκάδι...θα χρησιμοποιήσω αυτό για αρχή και αν δεν μείνω ευχαριστημένη θα το αλλάξω στην πορεία!
    • P.S έχεις δει και εσύ το ντοκιμαντέρ...; Επειδή αναφέρεις το "1 στις 4"... Ε ρε κλάμα που είχα ρίξει... Και έτυχε μάλιστα να το πετύχω τυχαία στην ΕΡΤ την επόμενη της αποξεσης.. 😫 Όμως τώρα είναι μια άλλη εγκυμοσύνη, ένα άλλο μωράκι και θα πάνε όλα κατ'ευχήν!! 🙏🙏🙏🙏
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!! 🥰🥰   Ε να δούμε και με το αιμάτωμα τι θα γίνει.. θέλει πολύ προσοχή.. Την επόμενη Τρίτη έχω αυχενική στις 25.. 🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏
    • Αχ πόσο σε νοιωθω.. πόσο σε νοιωθω..!! Εμένα με έπιασε πανικός και πήγα στα επείγοντα για να δω το μωράκι μου.. ήμουν βέβαιη ότι είχε σταματήσει η καρδούλα του.. ευτυχώς όλα ήταν καλά!! Είμαι σίγουρη πως και σε εσένα όλα καλά θα είναι!! ❤️❤️❤️❤️ Μαζί είμαστε σχεδόν, 4 μέρες μπροστά μου είσαι! Όλα καλά θα μας πάνε γλυκιά μου!! Πρέπει να το πιστέψουμε..! Πρέπει να έχουμε πίστη στα σπορακια μας..!!! 🙏🙏🙏 Η @Θέτις Κ.τα έγραψε πάρα πολύ όμορφα!! ❤️❤️ Μπράβο κοριτσάκι μου για την στάση σου, δίνεις δύναμη και θετική ενέργεια και σε εμάς!! 😘😘😘
    • Το prl είναι η προλακτινη; Θηλαζεις ; Είναι πολύ υψηλό το 88 δεν σου ειπε κάτι ο γιατρός ;  περίπου το όριο είναι 20-25 ανάλογα με το μικροβιολογικό εμένα με 32 μου έδωσαν χαπι  σε ενδοκρινολόγο έχεις πάει ; εγω είμαι 35 χρόνων έχω ένα κοριτσάκι που θα γίνει 2 τον Αύγουστο και τώρα είμαι εγκυος στο δεύτερο 7,5 μηνών 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...