Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ;;;;


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΔΩ Κ 5 ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΝΕς. ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΞΥΠΝΑ ΔΥΟ Η ΚΑΙ ΤΡΕΙς ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ .ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΠΙΣΗς ΘΗΛΑΖΕΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!!ΔΕΧΟΜΑΙ Κ ΠΙΕΣΕΙς ΓΙΑ ΣΥΜΛΗΡΩΜΑ,ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;( Ο ΜΠΕΜΠΗς ΤΟΝ 4 ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ 68 ΠΟΝΤΟΥς Κ 7200 ΑΠΟ 52 ΠΟΝΤΟΥς Κ 3700 ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΔΩ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ Η ΣΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το μωρό σου περνά αλμα ανάπτυξης :) Οι συχνοι θηλασμοι , η γκρινια , τα νυχτερινα ξυπνήματα ειναι σημάδια των αλμάτων .

Σε αυτες τις ηλικιες τα μωρά πλεον εχουν αρχίσει και κανουν πολλά κατορθώματα . Τελος στην ξαπλα του ρηλάξ , απο δω και περα αρχιζουν τα κατορθώματα . Εμενα σ΄αυτη την ηλικία αρχισε να μπουσουλάει .

Το μωρο σου εχει ήδη διπλασιάσει το βαρος γεννησης απο τον 4ο μηνα! Ξερεις οτι δεν χρειαζεται ουτε συμπλήρωμα ουτε τιποτα . Αντιθέτως αν δωσεις συμπλήρωμα υπονομευεις την δική σου παραγωγή που καθε στιγμή ειναι ανάλογη με τις ανάγκες του μωρου .

Για συμπαράσταση να σου πω οτι η δικια μου απο 20 ημερών εως 3 μηνων κοιμόταν 12 ωρες την νυχτα με ενα μονο ξυπνημα στις 3-4 το πρωι ! Απο τον τριτο μηνα που αρχισε να γυριζει μπρουμυτα ανάσκελα αρχισαν και τα ξυπνήματα . Απο τοτε ειμαι αυπνη .... Ξυπναει στην καλυτερη περιπτωση καθε 2 ωρες και στην χειρότερη καθε μισάωρο !

Φυσικά και δεν ειναι μονο πεινα τα ξυπνήματα αν και για να κοιμηθει γρηγορα την βάζω στο στηθος ...

Να ξερεις οτι και τα μωρά που δνε θηλάζουν ξυπνουν τα βράδια , κανουν ανησυχο υπνο και οι γονεις μενουν αυπνοι ....

Κουράγιο !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα μαριμαρ!

Μαλλον ο μικρος σου σου ρυθμιζει την παραγωγη.

Οι αναγκες του δεν ειναι παντα οι ιδιες.

Μπορει να βρισκεστε και σε αλμα αναπτυξης!

Παντως το βαρος του ειναι μια χαρα!

Εμενα η μικρη μου ηταν καμια εβδομαδα ετσι και τωρα παλι εστρωσε.

Δοκιμασε τη νυχτα να τον ταιζεις ξαπλωτη για να κοιμασαι ταυτοχρονα!

Βολευει πολυ!

Καλο κουραγιο!

Θα περασει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LaLa ΑΛΗΘΕΙΑ? ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΕΣ? ΑΧ, ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ! ΜΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΣΗΧΑΖΕΙ! ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΘΗΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΤΑ 300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΖΕΣΤΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΝΙΩΘΩ ΗΔΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ!!! LaLa ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ Κ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟ. ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΕ ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΗΣΥΧΟς Κ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Επόμενο υπέρηχο σε 1 εβδομάδα. Μου έγραψε και τις εξετάσεις του προγεννητικου να κάνω στο μεσοδιάστημα.  Η μαμά μου χάρηκε πολύ, αλλά τώρα με ζαλίζει, θα την πάρω εγώ, θα απλώσω εγώ τα ρούχα, μη εσύ αυτό και μη εκείνο 😂 Και δεν έχω χειρότερο πράγμα από αυτό, αλλά ξέρω ότι το κάνει από αγάπη.. Αναμένουμε και τα δικά σου ευχάριστα τώρα από το ραντεβού σου ♥️  Εσύ τι πέρασες και πολύ ζόρικα το πρώτο τρίμηνο. Ελπίζω να μην μου αρχίσουν και εμένα οι εμετοί.. Ήδη σκέφτομαι μελλοντικά με την κοιλιά πως θα κοιμιζω την μικρή, που προς ώρας την κάνω πάνω κάτω στο σαλόνι αγκαλιά..  Εσένα η κορούλα σου έχει αντιληφθεί διαφορά στη στάση σου απέναντι της, με τις αγκαλιές κλπ;  Εγώ είμαι 7+5 τώρα, αλλά σκέψου ότι την προηγούμενη εβδομάδα που ακούσαμε καρδιά, δεν ήταν τόσο δυνατά και αυτό ακριβώς με αγχωσε. Άδικα προφανώς. Οπότε όχι κορίτσι μου, να μην αγχωθεις αν πας Παρασκευή και δεν την ακούσετε!! Αφού ξεκίνησαν και οι ναυτιες όλα θα είναι τέλεια και το σπορακι σου θα μεγαλώνει 🤗 ♥️♥️🧿🧿 Σε ευχαριστώ πολύ!! Την επόμενη Δευτέρα θα πάω πάλι μαζί με τις εξετάσεις που με έχει βάλει να κάνω. Ειλικρινά, ακόμα μου φαίνεται απίστευτο ότι είμαι έγκυος, ίσως επειδή προσπέρασα αυτό το στάδιο με τις χοριακες κλπ!! Με το καλό να υποδεχτείς και εσύ την μπεμπουλα σου γερή και υγιή στην αγκαλιά σου ♥️ 
    • Κορίτσια εμένα ο τράχηλος είναι πάντα εκεί στο 4,5.. αναρωτιέμαι αν θα μικρύνει για να γεννήσω..😕 Απ' ότι διάβασα γύρω στο 3,5 είναι ο μέσος όρος για αυτές τις εβδομάδες..μόνη μου τονίζω το έψαξα δεν είναι απάντηση γιατρού..μη σας παραπλανήσω..
    • Μια χαρά είσαι, τι να πω κι εγώ; 😀
    • Μα του είχα πει στην επίσκεψη ότι έχω λίγο τσιμπημένο ζαχαρο και στην πρώτη εγκυμοσύνη το ίδιο και ότι δεν είχα κάποιο θέμα σοβαρό με ρώτησε αν πήρα ινσουλίνη ειπα όχι απλά προσεχα λίγο την ζάχαρη και υδατάνθρακα και ότι κάνω μετρησεις με μηχανάκι αν ήταν θα μου έλεγε να τα στείλω μόλις βγουν 🤷‍♀️
    • @Mommyel εμένα κορίτσι μου ήταν 35,1 και εμένα από την κοιλιά το μέτρησε εσενα ποσο είναι; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...