Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΙΜΑΙ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ!ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΡΑΜΠΕΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ!ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΕΙΔΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ!ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝA ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ!ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΡΑΜΠΕΣ Ή ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

Δημοσίευση

Δεν νομιζω να ειναι κατι αλλο απο τις κραμπες θα ειναι σιγουρα. Εγω ειμαι στην 29 εβδομαδα της εγκυμοσυνης μου και εχω κραμπες απο την 25 εβδομαδα περιπου. Παιρνω μαγνησιο και δεν βλεπω διαφορα. Οταν με πίασει κραμπα μετα δεν μπορω να περπατησω κανονικα για 1-2 μερες. Απλα κανω υπομονη. :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 20Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΠΑΘΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΡΑΜΠΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ.

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

ΥΠΟΜΟΝΗ!

Δημοσίευση

Ειναι κατι που δυστυχως θα πρεπει να το συνηθησεις...

Ετσι και αλλιως λιγες μερες εμεινα ν ακομη...

Εγω το παθαινα συνεχεια και ειδικα τα βραδια!

Πολλες φορες ξυπνουσα απο τον πονο στον υπνο μου!

Υπομονη και με το καλο το αγορακι σου...

Δημοσίευση

ΤΙ ΜΟΥ ΠΕΣ ΤΩΡΑ.... ΚΡΑΜΠΕΣ??? ΚΡΑΜΠΕΣ??? ΠΕΘΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ!! ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ!:P ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΣΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΟΟΟΟΜΑ... ΟΥΦ! ΥΠΟΜΟΝΗ!:blink:

Δημοσίευση

EINAI ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΚΡΑΜΠΕΣ ΑΥΤΕΣ.ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΡΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΤΙΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ,ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ

Δημοσίευση

αχ τι μου θυμισες τωρα !Οταν ηνουν εγκυος στο γιο μου ξυπναω καποια στιγμη στις 02,00 τα ξημερωματα με κραμπα στο αριστερο πόδι τοσο που δεν το ενιωθα με χτυπαγε στη μεση στη πλατη δεν μπορουσα να κουνηθω ξυπνησαμε θυμαμαι το γυναικολογο μου γιατι ηταν η πρωτη φορα μου ειπε να ηρεμησω και να βαλω το ποδι νου πανω σε ενα μαξιλαρι όλο το ποδι ακουμπαγε απο τη μεση μεχρι κατω την αλλη μερα και για 2-3 ημερες δεν μπορουσα να κουνηθω .Μου αυξησε το μαγνησιο και το ασβεστιο αν και οι κραμπες οφειλονται στην ελλειψη μαγνησιου οπως επισης στην πολλη ορθοστασια λογω κακης κυκλοφοριας του αιματος και επειδηξ εγω λογω ε5ργασιας ημουν για μεγαλο χρονικο περιθωριο και ακινητη και την πατησα .Κατι άλλο που θα βοηθησει ειναι να πινεις πολυ περισσοτερο νερο και να μπορεις εμφιαλωμενο και να τρως τροφιμα πλουσια σε μαγνησιο .

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΣΚΟΚΗΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ Ή ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΦΛΕΒΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΡΑΜΠΕΣ!ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΩΣ ΤΟ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!

ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ προσωπικά τρώω από όλα ,και χωρίς να είμαι διακοπές 😂 απλά επισημαίνεις ότι είμαι έγκυος θα ήθελα να είναι καλά πλυμένα τα λαχανικά. Και από θέμα κιλών έχω πάρει πολύ λίγα γιατί ως τώρα είχα εμετούς όλη μέρα και όλη νύχτα ότι έτρωγα, άρα τώρα που μπορώ θα φάω σαν άνθρωπος και ας πάρω κιλά 😂
    • Αααχ ωραια, μου δινεις κουραγιο, γιατι καθε φορα που βλεπω την κοιλια…λεω αυτο το πραγμα τι θα γινει μετα;; 🤣🤣 Καλα τοσα κιλα αποκλειεται να χασω, γιατι εχω παρει 7 και γενικα ξεκινησα και απο χαμηλη βαση. Δεν με παιρνει 😅 Αλλα πιστευω να χασω τα συγκεκριμενα. Πιο πολυ εγω φοβαμαι το δερμα που βλεπω οτι πολλες φορες μετα απο γεννες ειναι πολυ ζαρωμενο και κρεμαει.. Και για ευνοητους λογους με τρια παιδια πρωτα ο Θεος, το βλεπω εξαιρετικα δυσκολο να εχω χρονο για γυμναστικη… Θα μου πεις μπροστα στο θαυμα της ζωης, αυτο ειναι το λιγοτερο και συμφωνω απολυτα, αλλα κακα τα ψεματα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα αρχιζεις και θελεις να επανελθεις στο προτερο σωμα σου, ρουχα σου κλπ. Σου λειπει ρε παιδι μου ο εαυτος σου… οπως και να το κανουμε… Τουλαχιστον προσωπικα ετσι το βιωσα και στην πρωτη γεννα. 
    • Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε;;  Χάθηκαν και τα περισσότερα κορίτσια του Ιανουαρίου!  Εγώ σήμερα κλείνω την 21η εβδομάδα και νομίζω πως μπαίνω στον 6ο! Μου φαίνεται απίστευτο!! Εχθές περπάτησα πολύ στο πάρκο κλπ και σήμερα πονάει πολύ η μέση μου.. κατά τα άλλα τα συμπτώματα έχουν φρενάρει ευτυχώς! Κάτι άσχετο, καφέ πίνετε; Ξέρω πως επιτρέπεται, αλλά στην μικρή μου τον είχα κόψει και τώρα με το ζιζάνιο προφανώς και δεν αντέχω χωρίς καφεΐνη, οπότε πίνω έναν διπλό εσπρέσο την ημέρα και ίσως ένα διπλό κακάο. Νομίζω ότι είμαι οκ με βάση τα mg καφεΐνης, αλλά είπα να ρωτήσω τι κάνετε και εσείς..
    • Ευχαριστω 🙏🏻🙏🏻 Εγω με καισαρικη… Ειναι δευτερη γεννα (κι η πρωτη με καισαρικη) και διδυμακια, οποτε μονοδρομος. 
    • Κορίτσι μου μάλλον εννοείς 17; Είναι σε άλμα τα μπεμπακια  μας και εμείς τα ίδια περνάμε.    Εγω την προηγούμενη εβδομάδα σας έλεγα που δεν τρώει και τώρα ξαφνικά κατεβάζει 180ml και στις 3 ώρες υστερία..  Οσον αφορά τον ύπνο , κοιμόταν σερί 9-9.30-5 έτρωγε στις 5 και ξυπνούσε μετά τις 6-7, εχθές το βράδυ έφαγε 9.30 και στις 1 ξύπνησε και εκλαιγε.. πρώτη φορά το κάνει, από νεογέννητο είχε να τα κάνει αυτά.    Κάπου στον 4ο περνάνε και παλλινδρομηση ύπνου και εύχομαι να το περάσουμε όσο πιο ήπια γίνεται Παναγία μου😫  Υπομονή κορίτσια ❤️‍🩹 Θα περάσει κι αυτό
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...