Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μαρίνα μου..  πίστεψέ με εγώ είμαι απ' τα κορίτσια που πέρασα πάρα πολλά . Παρόλα αυτά το να συζητάμε και λιγάκι εκτός των προβλημάτων μόνο καλό κάνει. Δεν έχεις κολλημένο το μυαλό στα αρνητικά. Ούτε η γυάλα μου υπάρχει ,ούτε είμαι μάντης όμως πρέπει να ξεφεύγει το μυαλό και το μυαλό ξεκουράζεται όταν ασχολείσαι με πιο χαρούμενα πράγματα.. Εννοείται πως η κάθε κοπέλα εδώ μέσα θέλει υγιή μωράκι . Και 4-5 αγόρια να έχεις δε σημαίνει ότι δεν θα χαρείς .  Με όλο το θάρρος μια που όχι απλά πέρασε αποβολές... Πέρασε και λάθη ιατρικά! 
    • Υγιή μωρά πάνω απο όλα!!!! Μην σας νοιάζει το φύλο!!! Και εγώ το 3ο αγόρι περιμένω αλλά μετά από αποβολές κλπ λέω Δόξα Τω θεώ χίλιες φορές 🙏🙏🙏🙏
    • Και εμένα με αφήνει , πετάμε 16.08 και αυχενική θα κάνω εκεί. Μένει η ξαδέλφη του άντρα μου ,πρόσφατα γέννησε οπότε θα πάω στον γιατρό της για αυχενική 
    • Καλησπερα κοριτσια,επισης εδω μια απο τα ιδια!Η μικρη μου που μεχρι κ πριν απο μηνα ουτε χερι δεν ήθελε να της κρατάμε πλέον όλη μέρα  ζητάει αγκαλιές φιλιά και χάδια🥰🥰 εκτος απο την παραλια που μας παραταει φωναζοντας γειαααα κ τρεχει κατευθειαν να πνιγει😅γελαει ολη η παραλια!!Εγω συμπτωματα μονο καουρες μετα απο γαλακτοκομικα κ νυστα εχω αυτες τις μερες,η κοιλια εχει μεγαλωσει πολυ πλεον δεν κρυβεται,εχω ξεκινησει κ βαζω λαδι που με ειχε σωσει κ στην προηγουμενη κ εκανα ελαχιστες μονο στην περιοχη που εχω τρυπα στον αφαλο οι οποιες τωρα μονο που τσιτωσα παλι φαινονται😁 @Rena92ευχομαι να ειναι ολα τελεια την Παρασκευη κ να σας κανει την τιμη να δειτε το φυλο☺️ @Zelda να περασετε τελεια τις διακοπες σας με πολλες πολλες ομορφες εικονες κ στιγμες!!! @Άννα γκαλως μας ηρθες!!αρχικα να χαιρεσαι το παιδακι σου κ με το καλο το δευτερο,να ειστε ολοι υγιεις κ να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη😊το πριξημο στο πρωτο τριμηνο ωφειλεται στην προγεστερονη κυριως,τα πρωινα το φουσκωμα ειναι λιγοτερο κ οσο περναει η μερα φουσκωνουν στομαχια εντερα ενας χαμος..ειναι φυσιολογικο οπως κ τα συμπτωματα να υποχωρουν κ να επαμεμφανιζονται ξαφνικα ή να αλλαζουν..απο την στιγμη που εχεις ρυθμισμενο κ σε ελεγχο το αυτοανοσο κ εχεις κανει ηδη ενα παιδακι μετα απο ολη σου την ταλαιπωρια πιστευω πως αδικα αγχωνεσαι αλλα ειναι κ απολυτα λογικο..ομως η Δευτερα ειναι πολυ κοντα οποτε κ θα δεις το μικρακι σου να κολυμπαει κ θα ηρεμησεις,ευχομαι καλα αποτελεσματα 😊
    • Σ' αφήνει ο γιατρός να πας διακοπουλες ??? Εμένα ούτε θάλασσα με αφήνει ο γλυκούλης μου Μ έχει βγάλει την πίστη 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...