Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Amor εισαι τελεια.Η μαια στον ανώδυνο μου είχε πει "ειτε πάρεις 7 κιλά είτε 17 το παιδι θα πάρει το βάρος που πρέπει να πάρει".Τελικα πηρα 20.Οπότε εισαι μια χαρα!Ευχομαι με το κάλο να κρατησεις το παιδακι σου

Δημοσίευση

Amor εισαι τελεια.Η μαια στον ανώδυνο μου είχε πει "ειτε πάρεις 7 κιλά είτε 17 το παιδι θα πάρει το βάρος που πρέπει να πάρει".Τελικα πηρα 20.Οπότε εισαι μια χαρα!Ευχομαι με το κάλο να κρατησεις το παιδακι σου

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 2,5 κιλά πάνω. Στον πρώτο μήνα έχασα το 1 και τώρα στην 13η εβδομάδα το έχω πάρει ξανά. Μεγάλο άγχος αυτό το βάρος. Στην πρώτη εγκυμοσύνη ξεκίνησα με 3 κιλά παραπάνω και πήρα μετά άλλα 18. Τα έχασα όλα μέσα σε 9 μήνες ξεκινώντας διατροφή μετά τον θηλασμό.

Δημοσίευση

Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 2,5 κιλά πάνω. Στον πρώτο μήνα έχασα το 1 και τώρα στην 13η εβδομάδα το έχω πάρει ξανά. Μεγάλο άγχος αυτό το βάρος. Στην πρώτη εγκυμοσύνη ξεκίνησα με 3 κιλά παραπάνω και πήρα μετά άλλα 18. Τα έχασα όλα μέσα σε 9 μήνες ξεκινώντας διατροφή μετά τον θηλασμό.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαρίνα μου..  πίστεψέ με εγώ είμαι απ' τα κορίτσια που πέρασα πάρα πολλά . Παρόλα αυτά το να συζητάμε και λιγάκι εκτός των προβλημάτων μόνο καλό κάνει. Δεν έχεις κολλημένο το μυαλό στα αρνητικά. Ούτε η γυάλα μου υπάρχει ,ούτε είμαι μάντης όμως πρέπει να ξεφεύγει το μυαλό και το μυαλό ξεκουράζεται όταν ασχολείσαι με πιο χαρούμενα πράγματα.. Εννοείται πως η κάθε κοπέλα εδώ μέσα θέλει υγιή μωράκι . Και 4-5 αγόρια να έχεις δε σημαίνει ότι δεν θα χαρείς .  Με όλο το θάρρος μια που όχι απλά πέρασε αποβολές... Πέρασε και λάθη ιατρικά! 
    • Υγιή μωρά πάνω απο όλα!!!! Μην σας νοιάζει το φύλο!!! Και εγώ το 3ο αγόρι περιμένω αλλά μετά από αποβολές κλπ λέω Δόξα Τω θεώ χίλιες φορές 🙏🙏🙏🙏
    • Και εμένα με αφήνει , πετάμε 16.08 και αυχενική θα κάνω εκεί. Μένει η ξαδέλφη του άντρα μου ,πρόσφατα γέννησε οπότε θα πάω στον γιατρό της για αυχενική 
    • Καλησπερα κοριτσια,επισης εδω μια απο τα ιδια!Η μικρη μου που μεχρι κ πριν απο μηνα ουτε χερι δεν ήθελε να της κρατάμε πλέον όλη μέρα  ζητάει αγκαλιές φιλιά και χάδια🥰🥰 εκτος απο την παραλια που μας παραταει φωναζοντας γειαααα κ τρεχει κατευθειαν να πνιγει😅γελαει ολη η παραλια!!Εγω συμπτωματα μονο καουρες μετα απο γαλακτοκομικα κ νυστα εχω αυτες τις μερες,η κοιλια εχει μεγαλωσει πολυ πλεον δεν κρυβεται,εχω ξεκινησει κ βαζω λαδι που με ειχε σωσει κ στην προηγουμενη κ εκανα ελαχιστες μονο στην περιοχη που εχω τρυπα στον αφαλο οι οποιες τωρα μονο που τσιτωσα παλι φαινονται😁 @Rena92ευχομαι να ειναι ολα τελεια την Παρασκευη κ να σας κανει την τιμη να δειτε το φυλο☺️ @Zelda να περασετε τελεια τις διακοπες σας με πολλες πολλες ομορφες εικονες κ στιγμες!!! @Άννα γκαλως μας ηρθες!!αρχικα να χαιρεσαι το παιδακι σου κ με το καλο το δευτερο,να ειστε ολοι υγιεις κ να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη😊το πριξημο στο πρωτο τριμηνο ωφειλεται στην προγεστερονη κυριως,τα πρωινα το φουσκωμα ειναι λιγοτερο κ οσο περναει η μερα φουσκωνουν στομαχια εντερα ενας χαμος..ειναι φυσιολογικο οπως κ τα συμπτωματα να υποχωρουν κ να επαμεμφανιζονται ξαφνικα ή να αλλαζουν..απο την στιγμη που εχεις ρυθμισμενο κ σε ελεγχο το αυτοανοσο κ εχεις κανει ηδη ενα παιδακι μετα απο ολη σου την ταλαιπωρια πιστευω πως αδικα αγχωνεσαι αλλα ειναι κ απολυτα λογικο..ομως η Δευτερα ειναι πολυ κοντα οποτε κ θα δεις το μικρακι σου να κολυμπαει κ θα ηρεμησεις,ευχομαι καλα αποτελεσματα 😊
    • Σ' αφήνει ο γιατρός να πας διακοπουλες ??? Εμένα ούτε θάλασσα με αφήνει ο γλυκούλης μου Μ έχει βγάλει την πίστη 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...