Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ :blush: , ΡΩΤΑΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΛΟΗΓΗΘΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ PARENTS ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;) ;ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ.:P

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΣΥΝΙΘΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ :dry:

ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ;;;ΟΥΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΚΛΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ :unsure:

ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ!!!

ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΗ!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

happy mammy έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ :blush: , ΡΩΤΑΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΛΟΗΓΗΘΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ PARENTS ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;) ;ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ.:P

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ!!

:kiss: :kiss: :kiss:

paradinomai!!!!nai eimai kataskopos k sta 2 stratopeda xaxaxaxaxa me anakalupses sumpethera!!!!!

Δημοσίευση

Είμαι γραμμένη στο parents αλλά και σε αρκετά fora ελληνικά και αγγλόφωνα, που αφορούν θέματα γονιμότητας και οικογένειας. Κάθε φόρουμ μου προσφέρει και κάτι διαφορετικό, αφού το καθένα έχει τις δικές του ιδιομορφίες και χαρακτηριστικά. Όλα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Δημοσίευση

Εγώ δεν μπήκα καν στον κόπο να γίνω μάλος για όλους τους λόγους που είπατε...:dry:

Απρόσωπο,αφιλόξενο,''κρύο'',περίπλοκο....Γενικά δεν μου κάθησε καλά και πιστευω πως θα μου ήταν πολύ δύσκολο να συμμετέχω στις κουβέντες(θέλω χάρτη ή GPS :P )

Δημοσίευση

papaki70 έγραψε:

και γω ειμαι εκει με το ιδιο nickname και μπορω να πω οτι με βοηθησε πολυ σε θεματα θηλασμου.

Σε είδα και σε γνώρισα από το τικεράκι του χουχουλίνου σου! :P

Κι εγώ στο parents, δε λέω, ενημερωτικότατο, αλλά χάνεσαι μέσα στην πληθώρα των θεμάτων και των μελών...

Δημοσίευση

Ειμαι κι εγω αλλα οπως ειπαν και τα αλλα κοριτσια το θεωρω πολυ απροσωπο και γι'αυτο προτιμω το mammy, αλλα μπαινω εκει λογω του οτι ειναι πιο γρηγορο, εχει εξισου καλη ενημερωση και ωραια θεματα, αλλα ειναι απροσωπο ... δεν μπορεις να κανεις φιλες εκει... οπως στο mammy που σ'αγκαλιαζουν ολα τα μελη .

Ειναι πιο ζεστο πως να το κανουμε:):kiss:

Δημοσίευση

yolanda έγραψε:

Είμαι γραμμένη στο parents αλλά και σε αρκετά fora ελληνικά και αγγλόφωνα, που αφορούν θέματα γονιμότητας και οικογένειας. Κάθε φόρουμ μου προσφέρει και κάτι διαφορετικό, αφού το καθένα έχει τις δικές του ιδιομορφίες και χαρακτηριστικά. Όλα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Συμφωνώ απόλυτα.σκέφτητέ λίγο τους φίλους σας.δεν τους έχουμε όλους για τον ίδιο λόγο.ο καθένας μας προσφέρει κατι διαφορετικό.στον έναν εμπιστευόμαστε τα μυστικα μας,τον άλλο τον έχουμε για να περνάμε καλά επειδή μας φτιάχνει το κέφι κτλ.δείτε το έτσι.

Είμαι πολύ νέα στο μαμυ κ δεν μπορώ να εχω άποψη AKPIBΩΣ για εδώ.σίγουρα βλέπω όμως κάποιες διάφορες.

Τα μέλη είναι σχεδόν στον ίδιο αριθμό αλλά στο παρεντς υπάρχει πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή,περισσότερα

ΕΝΕΡΓΑ μέλη.αποκομίστε λοιπόν ότι καλύτερο μπορείτε απ το καθένα.παρ'τε ότι καλό έχει να σας προσφέρει το καθένα.

Δημοσίευση

Καλημερα και απο μενα:) Ειχα μπει κι εγω στο parents επειδη ηταν μια γνωστη μου. Δε μου αρεσε και πολλη, εκτος των οσων ειπαν τα κοριτσια, εμενα μου φανηκε και αχρωμο:blink: Επεισης δε μου αρεσε που δε μπορουσα να γραψω στα ελληνικα. Ουτε θυμαμαι ποτε μπηκα για τελευταια φορα! Αληθεια αν δε μπαινεις συχνα, διαγραφεσε η πρεπει να ζητησεις διαγραφη?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...