Μετάβαση σε περιεχόμενο

θα τα καταφερω ετσι????


Recommended Posts

κοριτσακια, ο γιατρος μου μου εδωσε κλομιφαινη,ενεση pregnyl και utrogestan..

4η μερα του κυκλου ξεκιναω κλομιφαινη για 5 μερες,την 10η μερα επαφη,τη 12 ενεση και επαφη,και την 13 παλι επαφη και μετα utrogestan μεχρι να αδιαθετησω(μακριαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!)

ΜΟΝΟ 3 ΕΠΑΦΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ!!

ο κωστας μου λεει"ελπιζω να αξιζει τον κοπο η αποχη,για το καλο του γιατρου!!!!!!!"

τι να κανει κι αυτος ο καημενος τον εχω κουρασει...

υπαρχει καποια κοπελα που εμεινε εγκυος ετσι??εχω πιθανοτητες??

pleaseeeeeeeeee!!!!give me an answer...........ενθουσιαστηκα που θα ακολουθησω την αγωγη και δε θα βαδιζω στα τυφλα,αλλα θελω να ξερω αν πιανει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

xntou καλά μέσα στομ μυαλό μου είσαι!!!:woohoo:

Και εγώ ακριβώς το ίδιο ετοιμαζόμουνα να γράψω!

Γλυκιά μου εύχομαι να αξίζει η αποχή!!!:laugh:

Όλες μου τις ευχές και την θετική μου ενέργεια για το καλύτερο αποτέλεσμα!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ξερω αγαπη μου για την αγωγη μιας και εγω ακομα δεν εχω μπει σε αυτη τη διαδικασια,αλλα να σε ρωτησω δηλαδη ο γιατρος σας απαγορευσε να κανετε τρελλιτσες αλλες μερες?η σας ειπε να το κανετε και τις συγκεκριμενες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νελλυ μου ευχαριστω παρα πολυ...

evi να σου πω:(θα σου το εξηγησω επιστημονικα τωρα,χιχι)

τις πρωτες μερες μεχρι την 10η δεν κανουμε επαφη για να δυναμωσει ο μικρος κωστακης(:woohoo: ),μετα ερχομαστε σε επαφη την 10η(για να υπαρχουν σπερματοζωαρια τα οποια θα ειναι ετοιμοπολεμα οταν βγει το ωαριο,την 12η κανουμε ενεση και επαφη(ειμαστε λιγο πριν σκασει το ωαριο,οποτε στελνουμε κι αλλους!!)και την 13η εχει ηδη σκασει και στελνουμε και τους τελευταιους μας πολεμιστες..ας νικησει ο καλυτερος παιδια..δεν εχω προβλημα αν και θα προτιμουσα τον Αχιλλεα(brad pitt)!!!!!!!!!:woohoo: :woohoo: (ωχ αρχισαν ηδη τα πρωτα σημαδια στερησης!!!!)

απο κει και περα δεν κανουμε τιποτα αλλο γιατι αν εχει ητηθει το ωαριο(μακαρι παναγια μου),θα το ταρακουνησουμε και μπορει να πεσει και να χασουμε τα λαφυρα,καταλαβες???και οχι μονο αυτο,αλλα για να ξαναετοιμασουμε δυνατο στρατο για την επομενη φορα(φτου φτου και σου λενε μετα"καντε ερωτα και οχι πολεμο!!!" οχι ρε θα κανω πολεμο!!!αστα να πανε!!προσπαθω η καημενη να το δω σαν αστειο)οχι οτι ειναι στανταρ ολο αυτο,αλλα οταν ακολουθεις προγραμμα καλο ειναι να το κανεις κατα γραμμα για να εισαι εσυ σιγουρος οτι τα εκανες ολα σωστα...

αυτη ειναι η λογικη της αγωγης

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταλαβα,κοιτα σωστο αυτο που σου ειπε ο γιατρος,αλλα αν δηλαδη εσυ εγω η καθε μια που προσπαθει πιαναμε μωρακι χωρις φαρμακα δεν θα ερχομασταν σε επαφη μεχρι την ημερα περιοδου που αν υπηρχε συλληψη δεν θα ερχοταν?οποτε το βρισκω λιιιιγο τραβηγμενο αλλα εσυ να το κανεις γιατι δεν θελεις με τιποτα να ρισκαρεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

evi μου ναι ειναι τραβηγμενο..οταν ειχα μεινει εγκυος(χωρις να το θελω,και χωρις να μου περναει απο το μυαλο),ημασταν ολη μερα......καταλαβαινεις,ηταν και φανταρος,ηρθε με αδεια,και οπου βρισκαμε,ξεδιναμε..μεχρι και στα ποταμακια διπλα!!!οπου ημασταν μονοι...και ηρθε..δεν κρατησε ομως και τωρα που προσπαθω και δεν ερχεται ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ και δεν αντεχω αλλο γιαυτο ηθελα να προσπαθησω με "βοηθεια" μπας και...

ειπα στον αντρα μου να μην ειμαστε και τοσο υπερβολικοι,ας ειμαστε πιο "λασκα" αλλα ειπε"αν δεν πετυχει ομως θα κατηγορεις τον εαυτο σου οτι δεν το εκανες οπως επρεπε"

(ποσο με ξερει!!!)

γιαυτο ειπα να δοκιμασω οπως μου υπεδειξε ο γιατρος μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αλκοστακι μου καλη επιτυχια!!!!!!!!! :) :) :) ειστεθηρια εσεις δεν σας φοβαμαι!!!!!! οι πολεμιστες θα κανουν μια ηττα στο ωαριο που θα ειναι ολη δικη του!!!!!!! ετσι για να μαθει!!! :) χιλιες ευχες φιλεναδιτσα μου γλυκια!!!!!!!!! μετα την ενεσουλα πηγεντε εξοχη ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ALKOST OYTE ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ! :laugh:

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ,ΑΝΝΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αννα μου να εισαι καλα...ειμαι πολυ χαρουμενη αυτον τον καιρο(βασικα δεν ξερω γιατι...λετε να επαθα τιποτα????χαζεψα?????οτι και να ειναι παντως,μ αρεσει!!:laugh: )

και ελπιζω αυτο να επιδρασει θετικα στην ολη ιστορια...η συμπαρασταση σας παντα ειναι πολυτιμη...μακαρι να εχει ποσοστα επιτυχιας η μεθοδος αυτη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ ΕΓΩ Δ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ....

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ, ΜΑΚΑΡΙ, ΜΑΚΑΡΙ, ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ:woohoo::woohoo:

Δ ΠΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΟΤΑΜΑΚΙ Κ ΤΩΡΑ???:woohoo: :P:kiss: ΕΕΕΕ??????? ΤΙ ΛΕΣ ΧΙΧΙΧΙΙΧ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΟΥ ΜΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 9 ΦΥΣΙΚΑ):P :woohoo: ΧΑΧΙΧΙΑΙΙΧΙΑΧΑΙΧΙΙΙΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή επιτυχία και από εμένα. Για να είμαι ειλικρινής πρώτη φορά ακούω αυτή την αγωγή. Εγώ στο παρελθόν έκανα ενέσεις, έπινα τα χάπια που προανέφερες και ο γιατρός παρακολουθούσε με υπέρηχο την ωορρηξία και όταν έβλεπε το ωάριο μας έβαζε να κάνουμε πρωί βράδυ έρωτα για 4 ημέρες...

Βέβαια έτσι δεν έπιασα παιδί παρόλο που προσπαθούσα για 5 χρόνια... Όταν παράτησα τα φάρμακα τις ενέσεις και τις οδηγίες χωρίς να το περιμένω (μετά δύο χρόνια από την αγωγή) έμεινα έγκυος...και τώρα έχω ένα όμορφο μικρό αγοράκι…

Τι να πω κοριτσάκι γλυκό ελπίζω να γίνει το θαύμα και όλα να πάνε καλά...

Για να είμαι ειλικρινής ο γιατρός σου σίγουρα ξέρει και προσωπικά ενθουσιάστηκα με την αγωγή που εφαρμόζει γιατί θεωρώ ότι έχει επιστημονική βάση...

Εύχομαι σε λίγο καιρό από σήμερα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα ...

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και βέβαια θα τα καταφέρεις!! Δεν ξέρω να σου απαντήσω στην ερώτηση αλλά σου στέλνω θετική ενέργεια και πολλές ευχές να πάνε όλα καλά!!

Καλή επιτυχία...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου, καταλαβαίνω ότι ψάχνεις απάντηση από κοπέλες που έχουν μείνει έγκυος με αυτό το τρόπο που περιγράφεις. Εγώ δεν είμαι μία από αυτές αλλά ήθελα μόνο να σου ευχηθώ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ σύντομα. Μετά από χρόνια προσπαθειών, έμαθα ότι η τελευταία μου εξωσωματική πέτυχε πρίν από πέντε μέρες και πρέπει να σου πώ ότι τα ξεχάσαμε όλα με τον άντρα μου..τη ταλαιπωρία, τα "χαστούκια", τα αρνητικά αποτελέσματα..όλα. Αυτό το ΣΚ έπρεπε να είμαι στη βάφτιση της κολλητής μου σε ένα νησάκι..είμαι η μόνη που δεν πήγα γιατί ο γιατρός μου είπε να είμαι "ήσυχη" για 1-2 εβδομάδες ακόμα (να ακούσουμε και τη καρδούλα πρώτα ο Θεός) και ξέρεις κάτι? Δεν με νοιάζει καθόλου, είμαι τόσο ευτυχισμένη που και 9 μήνες να μου πεί να κάτσω στο καναπέ μου, θα κάτσω ευχαρίστως. Ολα γίνονται καλή μου, να δείς που θα τα καταφέρετε..αρκεί να αγαπιέστε και τα καλά νέα θα μας τα ανακοινώσεις σίγουρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!

Αντε και τον αλλο μηνα με σπορακι!!!!!

Αλλα μονο 3 το μηνα????Λιγες δεν ειναι????

Τις ορμες που της βαζει ο γιατρος???????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι καταρχην ευχομαι ολα να πανε καλα και να εχεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου...........το μονο που ξερω να σου πω ειναι οτι ολα αυτα ειναι ορμονες και πρεπει να σκεφτεις σοβαρα αν θες να επιβαρυνεις τον οργανισμο σου.....και το λεω γιατι εχεις μεινει εγκυος χωρις βοηθεια οποτε μπορει και να ξαναμεινεις........

καλη επιτυχια!!!!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα τα καταφερω ετσι????

Φυσικα και θα τα καταφερεις!!! :) :silly: :) :silly:

Αααααα!!! τα κανονησες ετσι ωστε να περασει το καλοκαιρακι..

να κανεις τα μπανακι σου..;) να πας τις διακοπουλες σου..;) και

μετα που θα ερθει το φθινοπωρο.. να κατσεις σπιτακι σου να μεγαλωνεις

την κοιλιτσα σου.. χμμμ!!!! εμ!! πες το μας ετσι!!:) :laugh:

Με το καλο να πανε ολα κουκλα μου.

Να ακους και να εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο σου.

Θα ειμαστε εδω για οτι χρειαστεις.

Ευχομαι τα καλυτερα απο δω και μπρος.. :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alkost μου θα σου ευχηθω και εγω με τη σειρα μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ :lol: ελπιζω η μεθοδος του γιατρου να αποδοσει :laugh: και να εχουμε νινι γιατι 3φορες μονο:blush: ειναι θυσια πως να το κανουμε αψογος ο συζυγος .Αλλα βρε μην αγχωνεσαι και εσυ εισαι νινι ακομα, τι να πουμε κ εμεις που μπηκαμε στα πρωτα ..αντα? μακαρι να βρουμε μια κοπελα απο το φορουμ που πετυχε νινι με αυτον τον τροπο.εμεις ειμαστε ακομα στην προσπαθεια:blush: !!!!!!!!!!!!!!!!:kiss: ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΑΝΟΥΛΑ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ...

@ngel ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!

ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ "ΘΕΡΑΠΕΙΑ" ΑΥΤΗ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ???

ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ MAMMY ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Alkost μου ξέρω να σου απαντήσω :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly:

Εγώ έμεινα έγκυος με την 1η φορά με ένεση pregnyl!!!

Λοιπόν, κι εγώ από την 5η μέρα έως την 9η μέρα του κύκλου πήρα κάτι χαπάκια (δεν θυμάμαι ονομασία), την 14η μέρα έκανα ένεση pregnyl και έμεινα αμέσως!

Utrogestan πήρα όταν έμεινα έγκυος...

Επαφή είχαμε τις μέρες που έκανα την ένεση και γενικότερα όποτε θέλαμε! Δεν μας έδωσε κάποια ιδιαίτερη οδηγία περι αυτού ο ντόκτορ!!!

Δυστυχώς δεν κράτησε πολύ το όνειρο αλλά σε 2 μήνες ξαναπροσπαθώωωωωωωωωωω!!! (είτε με pregnyl είτε φυσιολογικά τελείως!!!!)

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...