Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια....

θα ήθελα για όσες δεν γνωρίζουν να σας παρουσιάσω εν ολίγης το πρόβλημα μου κ να σας ρωτήσω...

Σχεδόν πρίν από 6 μήνες λόγω εξωμήτριας κύησης αφαιρέθηκε η δεξιά σάλπιγγα. Η αριστερή δεν έχει κανένα πρόβλημα. Έπίσης διαπιστώθηκε κ μονόκερος μήτρα (μια μήτρα σαν κέρατο-σε μικρότερο μέγεθος από το συνηθισμένο). Αυτό το μήνα ξεκινήσαμε νέες προσπάθειες.

Ο γιατρός μου λέει όσον αφορά τη σάλπιγγα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι γίνεται κανονικά σύλληψη κ με μία, απλά έτυχε να γίνει η πρώτη σύλληψη με ωοορηξία από την δεξιά-διαφορετικά αν είχε γίνει από την αριστερή μπορεί να μην είχε γίνει τίποτα ή να γινόταν πχ σε μια δεύτερη εγκυμοσύνη.

Όσον αφορά την μήτρα είδε το μέγεθος με υστεροσαλπιγγραφία κ μου είπε να μην ανησυχώ κ ότι απλά θα προσέξουμε με το κάλό σε μια εγκυμοσύνη τους μεγάλους μήνες ώστε να αποφύγουμε πρόωρω τοκετό.

Όντως εγώ ξέρω γυναίκα που γέννησε πρόωρα κ μετά της είπαν ότι έγινε επειδή είχε μονόκερο μήτρα, ωστόσο έκανε δυό παιδιά,

όμως ανησυχώ λίγο...

Βοηθήστε με , ξέρει καμία τίποτα για το θέμα?

Δημοσίευση

δεν ξερω τιποτα πανω σε αυτο που ρωτας καλη μου αλλα για να σου ειπε ο γιατρος σου να μην ανησυχεις σημαινει οτι ειναι αντιμετωπισημο το θεμα σου και οτι μπορεις να κανεις παιδακια χωρις κανενα προβλημα...μη φοβασαι ολα πιστευω θα πανε καλα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...