Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

χμ...αυτο ειναι ενα θεμα.παλια πηγαινα στην λεβεντη,μετα πηγα για εξετασεις για γονιμοτητα και τετοια στην παλλιδου,και τον προηγουμενο μηνα που εγινε η εγκυμοσυνη πηγα αναγκαστικα σε γιατρο του ικα,μετα σε ενα εξωτερικο βλακα και μετα σε κατι αστερια οταν εγινε η αποβολη στο νοσοκομειο,τον υφαντιδη και τον θεοδωριδη και εκει θα μεινω μου φαινεται.σε μπερδεψα?:laugh: εσυ ποιον εχεις?να χαιρεσαι και το παιδακι σου γλυκια μου.

Δημοσίευση

σοβαρα μιλας?ο διαμαντιδης δεν ειναι αυτος με το φακελλακι?ε οταν πηγα να με δουν παλι εκει ηταν και εξεταζε κανονικα.κρατος σου λεει μετα.πληρωσε 500-1000ε και παλι κανονικα πισω στην δουλεια του.καλα τι σου εκανε?παντως καταλαβα οτι ο γιατρος ειναι να σου κανει κλικ,για μενα μπορει να ειναι τελειοςκαι εσενα να μην σου κανει καθολου.παντως εγω ευτυχως βρηκα καλους στο νοσοκομειο τωρα.να φανταστεις με ειδαν 1-2 φορες οταν νοσηλευτηκα και προχθες που πηγα για να δουμε αν ειναι ολα καλα,οταν με ειδε εξω απο το γραφειο του μετα απο μια ωρα κατευθειαν μου ειπε ελα να σε δω χωρις εγω να χωθω ξερεις να κλεψω καμια σειρα και τετοια,χωρις ραντεβου ημουν κιολας,και πηγαμε και μου μιλουσε κανα μισαωρο και με εκανε να νιωσω σαν να μιλαω με φιλο μου,αφου στον ενικο μιλουσαμε,μου εκανε εντυπωση γιατι οταν εκλαιγα ηταν διπλα μου και μου ελεγαν συνεχεια μη κλαις βρε συ εισαι μικρουλα και με ηρεμισαν παρα πολυ,γιατι ο εξωτερικος που πηγα με ειχε κανει σκατα και δεν μπορουσα να συνελθω.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕΡΡΑΙΕΣ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΕΙΜΑΙ

ΕΙΜΑΙ Η ΕΦΗ 28 ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΣΧΕΔΩΝ

ΕΥΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ

ΜΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟΣ

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΩ

ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΝ ΘΑΛΑΜΟ ΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ

Δημοσίευση

εγω εχω τον ξακουστο δημητρη γυναικολογο

κοριτσια ειμαι πολυ ευχαριστημενη μαζι του

ειναι πολυ καλος στη δουλεια του ειναι και της λεπτομερειας

και με βοηθησε και στον θηλασμο που δεν ηταν δικη του δουλεια

και οποτε τον χρειαζομαι ειναι διπλα μου

ειναι και καλος ανθρωπος

μεχρι βεβαια να σου ανοιχτει πρεπει να περασει λιγος καιρος

στην αρχη σου φαινεται τυπικος αλλα μετα δενεσαι μαζι του

και σου εξηγει τα παντα

εγω βασικα δεν ειμαι σερραια αλλα απο τοτε που παντρευτηκα μενω εδω

4χρονια

Δημοσίευση

τον επιασαν με το φακελάκι το Διαμαντίδη και τον ειχαω σε παυση για 1 χρονο ομως αυτος εξακολουθει και ειναι στο νοσοκομειο με την καλυψη των αλλων ιατρων ακρη δε βγαζεις μεχρι να γινει το δικαστηριο.για τον Ξυπολυτο εχω ακουσει πολυ καλα λόγια για το Ξακουστο οχι και τα καλυτερα.σα συζυγος γυναικολογου εχω ακουσει ποιοι ειναι οι καλοι και ποιοι οχι.

Δημοσίευση

MARIANTINOSNINI ε.ιμαι στην Ξάνθη όχι δεν είμαι σε νησί αν και έκανα και σε νησί και δεν ήταν και το καλ'υτερο μου..Εγώ είχα τον Ξυπόλυτο και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.Δόξα τω Θεώ όλα καλά πήγαν!

Εvi25 σου έστειλα πμ.

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια.Βαρβάρα ήρθα κι εγώ εδώ :-) ! Τον Διαναντίδη δεν τον πιάσανε επ'αυτοφώρο με φάκελ στο χέρι.του την έστησε κάποιος,αυτός το κατάλαβε κ ενω επέμενε να πάρει τα λεφτά ο Διαμ δεν τα έπαιρνε.έτσι αυτός πήγε κ τα άφησε στο γραφείο.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ!!!! ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 2,5 ΕΤΩΝ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΝΙΓΡΙΤΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΣΕΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ

Δημοσίευση

κοριτσια και για τους δυο γιατρους που λετε εγω προσωπικα εχω ακουσει καλα σχολια,ειδικα για τον ξυπολυτο,σε αυτον θα πηγαινα αλλα λογω του οτι μπηκα με εισαγωγη με ανελαβε οποιος ηταν εκει και ευτυχως ειναι πολυ καλος.επισης και για τον τσαλικη καλα λογια αλλα παιρνει 300ε για φυσιολογικη γεννα και 100οε για καισαρικη.και που ξερω εγω οτι δεν θα μου πει οτι υπαρχει προβλημα για να παρει το χιλιαρικο???:dry: αλλα ειναι λενε πολυ καλος.

Δημοσίευση

koritsia mou geia sas

ego mporei na mhn eimai manoula alla eimai SERREA!!!!!!!!

exo akousei polly kala logia gia thn lebenth alla gia ton madenh,aytos einai sto nosokomeio ala exei k diko tou iatreio,,

koritsia ton aygousto katebeno pali serres opoia thelei na kanonisoume gia kafedaki,,,,

a ksexasa na sas po pos me lene sofia k eimai 22 xronon!!

polla filia

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...