Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάρες. Αν κάποια από εσας έχει θηλάσει σε μάρσιπο sling ας μου πει για να αγοράσω και εγώ. Επειδή έχουμε αρχίσει βολτούλες βαριέμαι να πηγαίνω στο αμάξι και να θηλάζω. Για αυτό σκέφτηκα μήπως με τον συγκεκριμένο τύπο μάρσιπου δε φαίνεται το στήθος και έτσι δε θα χρειάζεται να φεύγω από την παρέα.Φιλάκια σε όλες σας.:kiss:

Δημοσίευση

Βολευει μια χαρα!

Εγω εχω παρει!

Το χρησιμοποιησα κιολας στην παραλια!

Απλα πρεπει να κανεις λιγη εξασκηση στην αρχη για να δεις πως βολευεσαι!

Ασε που εχεις ελευθερια κινησεων γιατι τα χερια ειναι στον αερα!

Δεν πιανεσαι κιολας κρατωντας το μωρο!

Εγω το χρησιμοποιησα απο την αρχη!

Τωρα ειδικα το καλοκαιρι θα σε βολεψει πολυ!!!!!!

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Γεια σας κοριτσάρες. Αν κάποια από εσας έχει θηλάσει σε μάρσιπο sling ας μου πει για να αγοράσω και εγώ. Επειδή έχουμε αρχίσει βολτούλες βαριέμαι να πηγαίνω στο αμάξι και να θηλάζω. Για αυτό σκέφτηκα μήπως με τον συγκεκριμένο τύπο μάρσιπου δε φαίνεται το στήθος και έτσι δε θα χρειάζεται να φεύγω από την παρέα.Φιλάκια σε όλες σας.:kiss:

Αυτο που θα σε βολεψει ειναι το ring sling h to pouch . Στο mei tai ειναι πιο δυσκολο ειδικά σε τοσο μικρο μωρο .

Εγω δεν τα ειχα στις αρχες αλλα νομιζω δυσκολα θα βολευομουν λογω μεγάλου στηθους :blush:

Στους δυο μηνες πηρα το mei tai και αργοτερα και τo ring sling .

θηλαζα ομως και θηλάζω παντου! Ταιζουμε τα μωρά μας γιατι να κρυβομαστε ? Αν εμεις δεν βγουμε εξω να δειξουμε οτι αυτο ειναι φυσιολογικο πως περιμενουμε να αλλαξει η νοοτροπια ?

Υπαρχουν τεχνικες (διπλη μπλουζα , καπέλο στο μωρο , σεντονάκι) που δεν φαινετε καθολου το στηθος . Παντως αγορασε ενα σλινγκ χαμενο δνε θα παει . Ακομα και να μην το βολευτεις στο θηλασμο θα το βολευτεις για βολτες και στο σπιτι !

Δημοσίευση

και εγω ηθελα να παρω σλινγκ για τον θηλασμο αλλα το καλοκαιρι που φοραμε και τιραντακι μια χαρα βολευει το χειμωνα ομως που θα πρεπει να σηκωσουμε την μπλουζα απο κατω πως θα γινει; εκτος αν φοραμε μονο πουκαμισο και το ξανασκεφτομαι τωρα

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

marianda έγραψε:

και εγω ηθελα να παρω σλινγκ για τον θηλασμο αλλα το καλοκαιρι που φοραμε και τιραντακι μια χαρα βολευει το χειμωνα ομως που θα πρεπει να σηκωσουμε την μπλουζα απο κατω πως θα γινει; εκτος αν φοραμε μονο πουκαμισο και το ξανασκεφτομαι τωρα

Το χειμώνα είναι ακόμη ευκολότερο και πιο "διακριτικό" - γιατί μπορείς να φοράς φανελάκι από κάτω!

Αν θέλεις να το δεις σε βίντεο, ρίξε μια ματιά εδώ:

"Θηλασμός σε δημόσιο χώρο"

(Στο πρώτο βίντεο η μπλούζα ανοίγει από πάνω, στο δεύτερο είναι μια κανονική μπλούζα που σηκώνεται από κάτω).

Και εδώ υπάρχει ένα βίντεο με θηλασμό σε mei tai:

"Αστεράκια σε δράση"

Παρόλο που η μαμά φοράει μια κανονική μπλούζα και δεν κάνει καμία προσπάθεια να καλυφθεί, το αποτέλεσμα είναι πολύ διακριτικό (ειδικά για κάποιον που το βλέπει απ' έξω, από απέναντι - το βίντεο είναι τραβηγμένο πάνω απ' τον ώμο της μαμάς).

Καλή συνέχεια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...