Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βολευει ο θηλασμός σε μάρσιπο sling???

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάρες. Αν κάποια από εσας έχει θηλάσει σε μάρσιπο sling ας μου πει για να αγοράσω και εγώ. Επειδή έχουμε αρχίσει βολτούλες βαριέμαι να πηγαίνω στο αμάξι και να θηλάζω. Για αυτό σκέφτηκα μήπως με τον συγκεκριμένο τύπο μάρσιπου δε φαίνεται το στήθος και έτσι δε θα χρειάζεται να φεύγω από την παρέα.Φιλάκια σε όλες σας.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

k go panayiota mou to pira...

alla kaoma de to ematha sto an to thilazo..

k go eixa barethei se toualetes se amaksia k domatia na thilazo..

k tora ti kala...bazo ena sentonaki k thilazo kanonika ekso..

barethika na kribomai...

eksallou ti kanoume?thilazoume ta mora mas....

Βολευει μια χαρα!

Εγω εχω παρει!

Το χρησιμοποιησα κιολας στην παραλια!

Απλα πρεπει να κανεις λιγη εξασκηση στην αρχη για να δεις πως βολευεσαι!

Ασε που εχεις ελευθερια κινησεων γιατι τα χερια ειναι στον αερα!

Δεν πιανεσαι κιολας κρατωντας το μωρο!

Εγω το χρησιμοποιησα απο την αρχη!

Τωρα ειδικα το καλοκαιρι θα σε βολεψει πολυ!!!!!!

NA PW THN ALHTHIA DEN TO BOLEUTIKA STON THILASMO ....MPOREI NA FTEEI OTI DEN TON EBAZA SOSTA ,DEN KSERW ALLA DISANASXETOUSE TO KAIMENO .

PIRA MPLOUZES THHLASMOU KAI ME MIA MIKRH KALIPSH APO ENA SENTONAKI H KATI ALO GIA TA ATIXIMATA(OTAN SE AFINEI AKALHPTH TO MWRO ,H STHN ARXH KI STO TELOS POU MPOEI NA FANEI )EINAI MIA XARA .

Panayiota έγραψε:

Γεια σας κοριτσάρες. Αν κάποια από εσας έχει θηλάσει σε μάρσιπο sling ας μου πει για να αγοράσω και εγώ. Επειδή έχουμε αρχίσει βολτούλες βαριέμαι να πηγαίνω στο αμάξι και να θηλάζω. Για αυτό σκέφτηκα μήπως με τον συγκεκριμένο τύπο μάρσιπου δε φαίνεται το στήθος και έτσι δε θα χρειάζεται να φεύγω από την παρέα.Φιλάκια σε όλες σας.:kiss:

Αυτο που θα σε βολεψει ειναι το ring sling h to pouch . Στο mei tai ειναι πιο δυσκολο ειδικά σε τοσο μικρο μωρο .

Εγω δεν τα ειχα στις αρχες αλλα νομιζω δυσκολα θα βολευομουν λογω μεγάλου στηθους :blush:

Στους δυο μηνες πηρα το mei tai και αργοτερα και τo ring sling .

θηλαζα ομως και θηλάζω παντου! Ταιζουμε τα μωρά μας γιατι να κρυβομαστε ? Αν εμεις δεν βγουμε εξω να δειξουμε οτι αυτο ειναι φυσιολογικο πως περιμενουμε να αλλαξει η νοοτροπια ?

Υπαρχουν τεχνικες (διπλη μπλουζα , καπέλο στο μωρο , σεντονάκι) που δεν φαινετε καθολου το στηθος . Παντως αγορασε ενα σλινγκ χαμενο δνε θα παει . Ακομα και να μην το βολευτεις στο θηλασμο θα το βολευτεις για βολτες και στο σπιτι !

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Θα δοκιμάσω και αν βολέψει βόλεψε.Πάντως ντρέπομαι ρε κορίτσια να θηλάζω έξω. Νομίζω ότι θα με κοιτάν περίεργα.

και εγω ηθελα να παρω σλινγκ για τον θηλασμο αλλα το καλοκαιρι που φοραμε και τιραντακι μια χαρα βολευει το χειμωνα ομως που θα πρεπει να σηκωσουμε την μπλουζα απο κατω πως θα γινει; εκτος αν φοραμε μονο πουκαμισο και το ξανασκεφτομαι τωρα

• 2 weeks later...

marianda έγραψε:

και εγω ηθελα να παρω σλινγκ για τον θηλασμο αλλα το καλοκαιρι που φοραμε και τιραντακι μια χαρα βολευει το χειμωνα ομως που θα πρεπει να σηκωσουμε την μπλουζα απο κατω πως θα γινει; εκτος αν φοραμε μονο πουκαμισο και το ξανασκεφτομαι τωρα

Το χειμώνα είναι ακόμη ευκολότερο και πιο "διακριτικό" - γιατί μπορείς να φοράς φανελάκι από κάτω!

Αν θέλεις να το δεις σε βίντεο, ρίξε μια ματιά εδώ:

"Θηλασμός σε δημόσιο χώρο"

(Στο πρώτο βίντεο η μπλούζα ανοίγει από πάνω, στο δεύτερο είναι μια κανονική μπλούζα που σηκώνεται από κάτω).

Και εδώ υπάρχει ένα βίντεο με θηλασμό σε mei tai:

"Αστεράκια σε δράση"

Παρόλο που η μαμά φοράει μια κανονική μπλούζα και δεν κάνει καμία προσπάθεια να καλυφθεί, το αποτέλεσμα είναι πολύ διακριτικό (ειδικά για κάποιον που το βλέπει απ' έξω, από απέναντι - το βίντεο είναι τραβηγμένο πάνω απ' τον ώμο της μαμάς).

Καλή συνέχεια!

sstamoul σε ευχαριστω για την απαντηση σου μενω και ανω γλυφαδα κοντα με το μαγαζι που τα πουλαει οποτε θα ερθω αυτοπροσωπος να παρω ενα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...