Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑ.Ρ έγραψε:

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ!!!ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΓΛΥΚΙΑΣ ΜΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ _______________034.JPG

Ωραια τωρα φαινεται πιο καθαρα!

Καλε ειναι μια κουκλα να σου ζησει και να ειναι παντα γερη και χαρουμενη στη ζωη της!!

Αν ειδες το τικερακι μου τα καταφερα και εγω και περιμενω το αγορακι μου τελος Αυγουστου!! :)

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ yiotaki ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!

Δημοσίευση

έλενα μου αν και τα είπαμε! Χαίρομαι που επέστρεψες! και χαίρομαι πιο πολύ που βλέπω την κούκλα σου την πανέμορφη!!!!!!!!!!!!!!!

να την χαίρεστε! θα σου λείπει τώρα ε??

σας φιλώ γλυκά!

Δημοσίευση

ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ,ΕΜΕΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ?ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΑ ΖΩΔΙΟ??ΑΝ ΒΓΕΙ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ, ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ????ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Δημοσίευση

ΚΑΣΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΗΚΕΣ ΕΣΥ ΤΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΣΧΟΛΑΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ.Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΟΛΥ!!!ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΧΡΟΝΟ ΤΑΚΤΙΚΑ...

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΓΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΖΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ...

ΑΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ Η ΧΑΖΟΜΑΜΑ...ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ

ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ....ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ...

ΚΑΤΑ ΤΆΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ???

ΦΙΛΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

Εμένα δεν με ξέρεις, έγινα μέλος τον Δεκέμβριο!! Θα χαρώ να τα λέμε! Είμαι η Έλενα, 27 χρόνων κι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι!! Έχω ΠΗΤ 6 Αυγούστου.. για λιονταράκι προορίζεται.. εκτός αν αποφασίσει να βγει νωρίτερα... :laugh: Είναι αγοράκι!

Κούκλα είναι η κόρη σου!! Να σου ζήσει, να την χαίρεσαι και να την καμαρώνεις!! Υγεία πάνω απ'όλα!!

Δημοσίευση

Γεια σου Ελενα δεν ξερω αν με θυμάσαι εγω γεννησε 28 Ιουνιου ενα κοριτσάκι.Επέστρεψα στην δουλειά πριν δύο μήνες, στην αρχη είνα δύσκολα μετά ομως συνηθίζεις.

Το κοριτσάκι σου είναι πανέμορφο μια γλύκα.

Σου εύχομαι οτι καλύτερο.

Δημοσίευση

tzef έγραψε:

Γεια σου Ελενα δεν ξερω αν με θυμάσαι εγω γεννησε 28 Ιουνιου ενα κοριτσάκι.Επέστρεψα στην δουλειά πριν δύο μήνες, στην αρχη είνα δύσκολα μετά ομως συνηθίζεις.

Το κοριτσάκι σου είναι πανέμορφο μια γλύκα.

Σου εύχομαι οτι καλύτερο.

ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ..

Δημοσίευση

γεια σου ελενα και καλως ηρθες και παλι......δεν με ξερεις μιας και γραφτηκα στο φορουμ αφου εφυγες αλλα εχω διαβασει αρκετα ποστ με τη συμμετοχη σου........

εγω ειμαι η γιωτα ειμαι 25 χρονων και εγω ενα αγορακι σχεδον 14 μηνων και ειμαι εγκυος στο δευτερο!!!!!!!!

κουκλα η μικρη σου.....να την χαιρεσαι!!!!!!:)

Δημοσίευση

Καλως ήρθες και πάλι...

Είμαι η Βάσω, 26 χρονών, δεν έχω ακόμα μωράκι αλλά θα μου έρθει κι εμένα ;)

Η μικρή σου ζουζούνα είναι μια κουκλίτσα!Να σου ζήσει!!!

Θα τα λέμεεεε!

:kiss:

Δημοσίευση

Έλενα καλωσόρισες και πάλι!!

Να χαίρεσαι το υπέροχο μωράκι σου! Είναι σκέτη κουκλίτσα!

Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ αλλά κι εγώ έχω πέσει πάνω σε δημοσιεύσεις σου!

Είμαι η Ιφιγένεια, 30 ετών σχεδόν και έχω κι εγώ μία κορούλα ίση με τη δική σου (20-08-08 γεννηθήκαμε εμείς), το γνωστό Μαράκι! :)

Θα χαρώ να τα λέμε!

Σε φιλώ!

• Απαντήσεις

• Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
    • Σχετικά με τον ύπνο τι να σου πω... Κάπως ο ίδιος μας υπέδειξε αυτο το ωράριο. Δλδ από 2/3 μηνών κάναμε πάντα τη ρουτίνα του μπάνιου κάπου 7/8μμ και μετά γλαρωνε, θήλαζε και κοιμόταν το μεγαλύτερο stretch ύπνου (4-5 ώρες και καμιά φορά και 6 ώρες σερί). Οπότε το τηρήσαμε έκτοτε και χτίσαμε τις ρουτίνες γύρω απ' αυτο το ωράριο του νυχτερινού ύπνου. Ειδικά απ' όταν ξεκίνησε βρεφικό αυτό το ωράριο όχι απλά εδραιώθηκε αλλά απ' τις 6.30μμ είναι ήδη κουρασμένος φουλ, κι αν χάσουμε το παράθυρο μπάνιο-γαλα-νανι θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει απ' τις κραυγές του 😂😂  Κάνει και 2 ημερήσιους ακόμα (πρωί περίπου 30/45λεπτα και μεσημέρι 1/2ωρες), από τον 15ο/18ο μήνα θα αφαιρέσουμε σταδιακά τον πρωινό και θα μείνει ο μεσημεριανος μόνο που τον κάνει ούτως ή άλλως στο σχολείο.  Σε γενικές γραμμές η βραδινή του ρουτίνα είναι η εξής (το έγραψα και πρόσφατα σε άλλη ενότητα, κάνω αντιγραφή εδώ): 5.30/6μμ (βραδινό) - 6/6.30μμ τα φώτα και οι φωνές στο σπίτι χαμηλώνουν/κατεβάζουμε παντζούρια, μπάνιο + μασαζάκι (δε βάζουμε σαπούνια καθε μέρα, απλά σε ζεστό νερό να ηρεμεί και να παίζει) - 7μμ μπιμπερό στο σαλόνι, όχι στο κρε΄βατι του + ιστοριούλα - 7/730μμ στο κρεβάτι για ύπνο.  Από εκεί και πέρα, συνήθως κάνει 2 αφυπνίσεις, μια στις 00:00/01:00 και μετά 03:00/04:00. Ξυπνάει 6/6:30 για πρωί 🫠 ιδανικά θα ήθελα να ξυπνάει 7/7.30 αλλά όσες φορές και να προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τον βραδινό ύπνο έβγαζε τρομερή γκρίνια, ήταν υπέρ κουρασμένος και υπέρ νευριασμένος που μετά κάναμε αμάν να τον κοιμίσουμε, Ενώ άμα μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα του πλέον τον ακουμπάμε στο κρεβάτι του, κάνουμε πατ πατ στο πωπουδακι μαξ 5 λεπτά και γεια σας. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να ξεβολευτουμε κι εμείς 😂😂😂  Πάντως έχει να κάνει και με το στυλ ζωής της κάθε οικογένειας ρε συ - έχουμε κι εμείς φιλικό ζευγάρι που βάζουν τον μικρό τους το νωρίτερο 11μμ γτ έτσι τους βολεύει επειδή μετά ξυπνάει 9 το πρωί. Εμείς ούτως ή άλλως ξεκινάμε δουλειά 8πμ και κοιμόμαστε κι οι ίδιοι νωρίς, οπότε λειτουργεί όπως έχει. 
    • Εγω βάζω από αρκετά νωρίς το λαδάκι της  weleda κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όχι τόσο για ραγαδες γιατί είχα ηδη απο προηγούμενες εγκυμοσύνες, όμως ενυδατώνει εξαιρετικά το δέρμα κ αφήνει ωραία αίσθηση 
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τις λεπτομερείς πληροφορίες όπως πάντα 🤩 βρήκα τα μαχαιροπίρουνα της ezpz σε προσφορά στο Αμαζον οπότε λέω να τα παραγγείλω να δοκιμάσουμε γιατί έχουμε και το ανοιχτό ποτηράκι της ίδιας εταιρείας και είμαστε ευχαριστημένοι.  Τώρα για το γάλα που λες, έχει ήδη σταματήσει τη φόρμουλα και πίνει αγελαδινό μερικές μέρες αφοτου χρονισε.. Τότε δε το σκέφτηκα κι απλά του το προσφερα στο μπιμπερο όπως κάθε άλλο γάλα. Θα δοκιμάσω σ' αυτό το ποτηράκι με το καλαμάκι να δούμε... Θα κάνω το πείραμα αύριο το πρωί - σ' αυτή τη φάση πίνει δύο φορές γάλα, το πρώτο μόλις ξυπνήσει και το δεύτερο πριν κοιμηθεί.  Επίσης μιας και λέμε για το γάλα, πρόσφατα διάβασα ότι είναι προτιμότερο το κατσικίσιο απ' το αγελαδινό... Πφφφ όλο νέες πληροφορίες, πραγματικά νιώθω πελαγωνενη ώρες ώρες... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως να του βάλω κατσικίσιο στο ποτηράκι με το καλαμάκι; Χμμ κάπως να τα διαφοροποιησουμε όπως είπατε κι εσύ, κι έτσι να ξέρει τι να περιμένει απ' το κάθε δοχείο.
    • Εσένα κοριτσάκι μου πως είναι τα μωρά σου; Πως τα πάτε; Τα νέα σας;!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...