Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δύο σάκους!!!!!!!!Ακόμη δεν έχουμε συνέλθει από το σοκ!!!!!!!!!Και πραγματικά ήθελα τρία παιδιά, αλλά ποτέ δεν μου είχε περάσει στο μυαλό ότι θα κάνω δίδυμα!Δεν είναι βέβαια 100% ακόμη, την άλλη εβδομάδα θα είμαστε σίγουροι, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που ο ένας σάκκος απορροφά τον άλλο

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ!ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΓΩΓΗ ΜΕ SERPAFAR.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΩΟΘΥΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΑΡΙΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΔΙΔΥΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!

Δημοσίευση

μπραβο σου!!!!

με το καλο τα διδυμακια σου.

κι εγω το ιδιο επαθα...

πήγαμε στο νοσοκομειο με αποκολληση και πιθανη αποβολή και τελικά οχι ένα βρήκαμε αλλα δύο. φαντάσου χαρα.

να δεις τι ωραία που είναι να κουνιούνται δυο μέσα στην κοιλιά και να τσακώνονται πιο τεντώνεται πιο πολύ.

αντε θα έχουμε να πουμε και πολλα.

πολυ πολυ προσοχη!!!!!!!!!!!!!!

και παλι με το καλο.

Δημοσίευση

Καλημέρα!Για την κοπέλα που ρώτησε είμαι στην 5η εβδομάδα. Την άλλη εβδομάδα θα ακούσουμε την καρδιά ή τις καρδιές!!!Και ναι έπαιρνα όντως τα serpafar, αλλά να σας πω την αλήθεια δεν φανταζόμουν ότι θα έκανα διδυμάκια, εδώ ούτε ένα δεν μπορούσαμε να πιάσουμε τόσον καιρό.

Δημοσίευση

Πράγματι υπέροχα νέα...

Και εγώ παρακαλάω να κάνω δίδυμα... Είναι μοναδική εμπειρία...

Σου εύχομαι τα καλύτερα και με το καλό η εγκυμοσύνη σου κοριτσάκι μου !

Την καλύτερη τύχη να έχεις !

Φιλιά !

Δημοσίευση

Αχ πόσο θάρρος μου δείνεις. Και γω στα serpafar και περιμένω ή μάλλον δεν περιμένω την καταραμένη την άλλη πέμπτη.

Να σε καλά κορίτσι μου και με το καλό να τα πάρεις στην αγκαλιά σου,

Πόσο κουράγιο παίρνω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν γνωρίζω για το ντουφαλακ αν επιτρέπεται, κι εγώ στο τσακ το γλίτωσα...Υπέφερα κι εγώ στην εγκυμοσύνη από δυσκοιλιότητα και τελικά έφυγε τελείως τρώγοντας 5 6 μανταρίνια το πρωί πριν φάω οτιδήποτε άλλο, πίνοντας 2 λίτρα νερό τη μέρα και επειδή είμαι απο παραθαλάσσιο μέρος έκανα σαλάτα βραστή κριταμο μερικές φορές την εβδομαδα. Και σώθηκα...όχι απλά καλυτέρευσε η κατάσταση, αλλά σταμάτησε πλήρως η δυσκοιλιότητα..
    • @Ioanna6 κ εμας χωρις πάνα την μετράει. Πάντως εμένα ήταν 3700 τον Νοέμβρη π πήγαμε κ αρχές Γενάρη την βρήκε 4150 κ όταν ρώτησα αν είναι λίγα μ είπε μια χαρά είναι σε σχέση βάρος ύψος (αποκλειστικός θηλασμός) εσένα ποσό έβαλε από την τελευταία φορά; 
    • Γέννησα δύο φορές με καισαρική, όχι δεν έκανα ενέσεις κορτιζόνης. Βέβαια γέννησα στον 9ο μήνα και τα δύο, δεν ήταν πρόωρα. Ναι κλείνεις ραντεβού για προεγχειρητικο. Για την επέμβαση σου κλείνει ο γιατρός σου. 
    • Καλησπέρα, εγώ γεννάω με καισαρική σε ιδιωτικο,θα κάνω 4 ενέσεις κορτιζόνης,2 μερες πριν τον τοκετό ανά 12 ωρο και προεγχειρητικό την προηγούμενη ημέρα,που περιλαμβάνει καρδιογράφημα και αιματολογικές!Το ραντεβού εννοείς για το χειρουργείο???Αυτό το κλείνει ο γιατρός σου.
    • Έχω ακούσει η αλήθεια είναι πως είναι λίγο κουραστικό για το μωρό αλλά θα είναι 1 έτους τότε οπότε νομίζω ίσως θα κοιμάται και πιο εύκολα, θα κάθεται και πιο εύκολα πχ με την μαμά μου αν χρειαστεί ή με τους παππούδες αργά στο σπίτι ή και στο κέντρο ακόμα και να κοιμηθεί.. δεν ξερω ακόμα πάντως είμαστε στην σκέψη. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...