Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θέλει να δει το μωρο...


hope_89

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια

Με απασχολεί κάτι και θα ήθελα την άποψη σας :unsure:

Με την μαμά του συντρόφου μου δεν έχουμε καλές σχέσεις.Εκτός του ότι μας διέγραψε όταν απογφασίσαμε να κρατήσουμε την μπέμπα μας και δεν έκανε 9 μήνες ούτε ένα τηλέφωνο.όταν γέννησα την πριγκίπισσα μου ήρθε στο μαιευτήριο ,μπήκε βίαια στο θάλαμο και με έβρισε!:angry:

Αποτέλεσμα πλέον να μην έχουμε καμία επαφή καθώς οι διαθέσεις της ίδιας ήταν πάντα άγριες.

Πάνω λοιπόν που το πήραμε απόφαση οτι δεν θα ειναι μέρος της ζωής της κόρης μας δέχτηκα ένα περίεργο τηλεφώνημα σήμερα:dry:

Με πήρε τηλέφωνο λοιπόν,μου μίλησε πάρα πολύ ευγενικά(περίεργο φαινόμενο)και με ρώτησε και πάλι με γλυκό τόνο αν μπορεί κάποια μέρα να έρθει και να δει το μωρό:blink:

Ο σύντροφος μου είναι πολύ αρνητικός,και δεν την θέλει.Εγώ είμαι 50-50.Απ την μια δεν θέλω να έχουμε άλλα προβλήματα και απο την άλλη λέω μήπως ξύπνησε η γιαγιά μέσα της...

Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε.Αν τελικά αρνηθούμε πιστευω οτι θα κάθεται και θα λέει στον καθένα πως δνε την θέλουμε κτλ κτλ κτλ.Σίγουρα δεν είναι ο καταληλότερος άνθρωπος για να πάρει τον τίτλο της γιαγιάς...:huh:

Να της δώσουμε μια ακόμα ευκαιρία ή να προφυλαχτούμε απο κάποια πιθανή αναταραχή;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 93
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Nellu mou geia sou!!

Einai polu periergi katastasi.Egw sti thesi sou tha ekana oti tha ithele o suntrofos mou k gios tis k tha to apefeuga toulaxiston pros to paron.. Logw to oti eisai lexwna akoma k opoiadipote pithani anataraxi mporei na se sugxisei k den kanei..

Twra ti na sou pw na ksupnise i giagia mesa tis?I mipws thelei na arxisei tis upodeikseis k na anakateuteite xeirotera?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα hope!

αν θες τη δικη μου αποψη,ολοι αξιζουμε μια 2η ευκαιρια!

Το πως σου φερθηκε κτλ,τα βλεπει ο θεουλης κ κρινει,δεν χρειαζεται να της φερθεις κ συ ετσι,πιστευω,δειξε ανωτεροτητα:)

Να σου ζησει το μωρακι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νελλυ πιστευω και γω πως μεχρι να σαραντησεις καλο ειναι να μην ερθει .

Καλο θα ηταν να το συζητησεις με τον συντροφο σου και να αποφασισετε απο κοινου .Βεβαια καλο θα ηταν να της δινατε μια δευτερη ευκαιρια!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νέλλυ μου, γενικά είμαι άνθρωπος που δίνει ευκαιρίες...

Η δική σας ιστορία έχει πολλά αγκάθια... όλη αυτή η αρνητική στάση και με αποκορύφωμα το επεισόδιο στο μαιευτήριο, είναι πράγματα που δεν "καταπίνονται" εύκολα από κανέναν.

Εγώ θα σου πρότεινα το εξής: σε πρώτη φάση, ο σύντροφός σου να΄ναι αυτός που θα έρθει σε επικοινωνία με την μητέρα του. Με ήρεμο τρόπο, χωρίς εντάσεις όσο γίνεται, να κάνει μια κουβέντα μαζί της... Να δει τις πραγματικές της προθέσεις, να καταλάβει αν όντως έχει μετανιώσει για τα γεγονότα του παρελθόντος κλπ κλπ. Θα πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του γιου της 100% πριν να αφήσει ο καλός σου εσένα και την Αννούλα να έρθετε σε επαφή μαζί της.

Δε χρειάζεται να ρισκάρετε μια νέα αναταραχή, όπως λέει και η Ράνια μας, δε σου χρειάζεται κάτι τέτοιο!

Πραγματικά εύχομαι να'χει μετανιώσει για ότι έγινε κι από δω και πέρα να σταθεί δίπλα σας όπως πρέπει να στέκεται δίπλα στα παιδιά της και τα εγγόνια της μια μάνα και γιαγιά.

Αν όντως συμβαίνει αυτό, σίγουρα θα χρειαστεί πολύς καιρός και προσπάθεια απ' όλες τις πλευρές για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς πρέπει να θέσετε τους όρους, για να μην "παραγνωριστείτε" μετά και συμβεί αυτό που λέει η Ράνια περί υποδείξεων κλπ..

Αν πάλι δεν ισχύσει αυτό, μην αφήσετε αυτήν την κατάσταση να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας. Το πιο σημαντικό είναι να'σαστε καλά με την μικρούλα σας.

Εύχομαι όλα να γίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όλους σας! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ! μικρη μου.. μακαρι να μπορουσαμε με "ασφαλεια" να σου

πουμε "κανε αυτο" και να ηταν αυτο που θα εφερνε τα καλυτερα

αποτελεσματα για ολους σας..

Ολοι αξιζουμε μια δευτερη ευκαιρια αλλα κι απο την αλλη...

μια δευτερη ευκαιρια μπορει να φερει μεγαλες αναταραχες!!:(

Δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σας..

Το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι να βρεις μια λυση με τον

συντροφο σου.

Μη μασας! Ολα για καποιο σκοπο γινονται! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ!

Είναι λεπτό το θέμα γιατί και ο Στέλιος δεν έχει τις καλύτερες εμπειρίες/αναμνήσεις απο την μαμά του...:dry: Και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πιεστεί.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν και δεν νομιζω να επαθε ξαφνικη μεταλλαξη αν ειναι να την δεις αποφυγε να εισαι μονη σου

μονο μαζι με τον αντρα σου αν δεν θελει ο αντρας σου καλυτερα καθολου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕλένηΧ έγραψε:

Αν και δεν νομιζω να επαθε ξαφνικη μεταλλαξη αν ειναι να την δεις αποφυγε να εισαι μονη σου

μονο μαζι με τον αντρα σου αν δεν θελει ο αντρας σου καλυτερα καθολου

θα συμφωνησω με την Ελενη! να ειστε ολοι μαζι εκει σαν οικογενεια!

και ολα θα πανε καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Hope μου καλησπερα και να σου ζησει το μπεμπακι!!!

πραματικα δε ξερω ποια θα μπορουσε να ειναι η πιο σοφη συμβουλη για τη συγκεκριμενη περιπτωση...θεωρω οτι το βασικοτερο ειναι να μεινετε εσεις οι 2 ηρεμοι και αγαπημενοι - αλλωστε εχετε αγωνιστει και οι 2 τοσο πολυ για αυτη τη ευτυχια...!!!!Για αρχη, καλυτερα να αποφασισει ο αντρας σου εαν θελει η οχι τη μητερα του στη ζωη του . Παντως οτι και να γινει να ειστε και οι 3 μαζι...τουλαχιστο για τωρα...πολυ φοβαμαι πως αυτη η γυναικα αφου δε ντραπηκε στο μαιευτηριο να φερθει ετσι θρασυτατα, δε πιστευω να κολησει μπροστα στο παιδι σου η οταν θα εισαι μονη σου στο σπιτι...καλη δυναμη hope και μην αφησεις τιποτα να ταραξει την ηρεμια της οικογενειας σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σιγα μην καθοταν κ σας κραταγε μουτρα...ποιος ξερει τι αναλαμπη εφαγε!!

Και εγω συμφωνω με τα κοριτσια, καλυτερα την αποφαση να την παρει ο αντρας σου γιατι αφορα την μανα του.(και να γλυτωσεις εσυ αργοτερα το "να..δεν μ αφηνει η νυφη να δω το παιδι")

Οτι κ αν γινει παντως ειναι στο χερι σας η οικογενειακη σας ηρεμια κοριτσι μου.

Καλο βραδυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νέλλυ μου, όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται κι αξίζουν μια 2η ευκαιρία! Βέβαια, είναι κάποιες περιπτώσεις που είναι πολύ δύσκολο! Μια συγνώμη δεν φτάνει! Είναι κάποια λόγια που δεν λέγονται, κι όταν υποθούνε δεν ξεχνιούνται! Καίνε την ψυχή μας!! Καλό βέβαια είναι να δίνουμε τόπο στην οργή και να προχωράμε μπροστά! Αν κάποιος πρέπει να κριθεί, ας τον κρίνει ο Θεός!

Στην περίπτωση σας τον πρώτο λόγο έχει ο άντρας σου! Είναι μαμά του, πρέπει να την συγχωρέσει πρώτα! Και για μένα καλό είναι να το κάνει ότι κι αν υπόθηκε για να μην το κουβαλάει μια ζωή μέσα του! Απ'όσο βλέπω εσύ ήδη έχεις έναν πολύ χαρισματικό χαρακτήρα κοπέλα μου και πραγματικά βλέπω πως δεν κρατάς κακίες! Εγώ στην θέση σου επειδή είμαι λιγάκι νευρόσπασμα.. δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ξεχάσω ή να την δεχτώ! Αν είναι και έρθει τελικά να δει το μωρό, καλό είναι να της έχει μιλήσει ο Στέλιος πρώτα και να της πει ότι στην πρώτη προσβολή θα φύγει! Ότι θα πρέπει να σε σεβαστεί αν θέλει να έχει τον ρόλο της γιαγιάς! Γιατί μπορεί να είναι και παγίδα να απομακρύνει τον γιο της με κάποιο τρόπο! Να τον τραβήξει κοντά της! Δεν ξέρω τι χαρακτήρα έχει και πως σκέφτεται ο καθένας! Δεν είναι όλοι καλοί δυστυχώς!!

Είναι δίκοπο μαχαίρι η απόφαση! Κι αν το κάνετε θα είστε όλοι μαζί! Και να σου πω.. καλό θα είναι να έρθει κι η δική σου μαμά εκείνη την μέρα εκεί! Ή ένας δικός σου άνθρωπος!!

Καλή επιτυχία...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

NEΛΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.......

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΔΙΝΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ............ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΤΕΛΛΙΟΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕΙΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νελλακι μου καλο, συμφωνω απολυτα με τη dallia μας!!:)

απ'τη μια βρε κοπελα μου, οντως ολοι αξιζουμε μια δευτερη ευκαιρια και δεν αποκλειεται οντως, απλα να μετανιωσε...:dry: τι να πω...

απ'την αλλη, χωρις να θελω να γινομαι καχυποπτη (και οχι οτι εχω επηρεαστει απ'τις θανασιμες πεθερες!):laugh: αλλα μου φαινεται τοσο υποπτη αυτη η ΤΟΣΟ ξαφνικη μεταστροφη...:unsure: δε ξερω βρε κοριτσι μου, αλλα απο εναν ανθρωπο που συμπεριφερθηκε με τετοιο τροπο στο ιδιο το παιδι του, θα περιμενα ΤΑ ΠΑΝΤΑ...:S

δε ξερω κοριτσακι μου, τι να σου πω... πραγματικα, σκεφτομαι οτι ΕΣΥ εισαι τοσο ανωτερος ανθρωπος, τοσο υπεροχη... που αν στ'αληθεια η πεθερα σου μετανιωσε, ειναι κριμα να χασετε την ευκαιρια να γινετε μια δεμενη οικογενεια...

ΟΜΩΣ δε σου κρυβω οτι βλεπω με πολυ μεγαλο σκεπτικισμο, αυτη τη ραγδαια αλλαγη...:blink:

το καλυτερο που εχεις να κανεις νομιζω, ειναι να αφησεις τον αντρουλη σου να παρει την αποφαση! σε καμια περιπτωση μη τον πιεσεις, σε καμια περιπτωση -αν το αποφασισετε- να μην εισαι μονη σου στη συναντηση με τη πεθερα σου!!;) για να παρει κιολας το μηνυμα, οτι πλεον ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ειστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αρχικά να ξεκαθαρίσω οτι δεν μας ζήτησε συγνώμη γιατί έχει και έναν εγωισμό,μια υπερηφάνια!Τελοσπάντων για εμένα οι λέξεις δεν λένε τίποτα...Οι πράξεις μετράνε

Και πολύ φοβάμαι μήπως σε 3-4 χρόνια πει στο κοριτσάκι μου(πάνω στα νεύρα της ή σε ότι άλλο θα έχει)οτι ήταν ένα λάθος,ένα εμπόδιο!:angry: Αυτά φοβάμαι...Δεν ξέρω μπορεί να είμαι και υπερβολική αλλά στα παιδιά της το είπε ανετότατα

Δεν με νοιάζει τι θα πει σε εμάς ή τι θα κάνει.Δεν θέλω να επηρεάσει,να αγγίξει με τις πράξεις και τα λόγια της το παιδί μου!!!:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσακι μου, τι να σου πω...

εγω γενικα στη ζωη μου, σε σχεση με τους ανθρωπους που με πληγωσαν, ειμαι της αποψης... μακρια κι αγαπημενοι!! ειλικρινα, δεν κραταω κακια, φροντιζω να ξεχναω οσους με αδικησαν, αλλα απομακρυνομαι...:unsure: δε ξερω αν αυτο ειναι σωστο, αλλα ετσι νιωθω καλα κι εχω και ησυχη τη συνειδηση μου...;)

τωρα βεβαια, μιλαμε για την μητερα του Στελιου... και το ζητημα ειναι ιδιαιτερα λεπτο...:unsure: ομως ΕΚΕΙΝΗ ειναι που δε σεβαστηκε τη ζωη του παιδιου της... κι αυτο ειναι πολυ σκληρο...:unsure: στη θεση του, πιστευω οτι ΙΣΩΣ εδινα μια ευκαιρια στη σχεση... αλλα με μεγαλη προσοχη!!! κρατωντας την απαραιτητη αποσταση ασφαλειας...:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νέλλυ, ο πατέρας του Στέλιου τι στάση έχει κρατήσει σ' όλη αυτήν την ιστορία; Δεν έχω δει αν έχεις γράψει κάτι σχετικό.

Πως να τον βοηθήσεις;.. Δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο από το να είσαι δίπλα του δείχνοντας του την αγάπη σου. Και κάτι ακόμα: μην προσπαθήσεις να το κουβεντιάσεις μαζί του αν δείχνει πως δε θέλει. Οι άντρες συχνά, όταν έχουν κάποιο πρόβλημα, κλείνονται στον εαυτό τους σαν στρείδια. Το δουλεύουν μέσα τους. Μόνο αν θέλουν ανοίγουν κουβέντα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου Νέλλυ είναι πραγματικά δύσκολη απόφαση...

Αλλά είναι μια απόφαση που θα την πάρει ο Στέλλιος σου...

Μέχρι να σκεφτεί ο Στέλλιος τι πραγματικά θέλει, χρησιμοποιήστε

το σαραντισμό ωστε να αποφύγετε την επίσκεψη...

Ο Στέλλιος ξέρει καλύτερα καθώς την έχει ζήσει και γνωρίζει

τον χαρακτήρα της μητέρας του...Για να είναι τόσο αρνητικός πάει

να πει οτι κάτι παραπάνω ξέρει!

Δίνω 2η ευκαιρία εκεί που αξίζει!!!

Οταν με στεναχωρούν μπορεί να δώσω μια 2η ευκαρία αλλά ποτέ δεν ξεχνάω :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο μπαμπάς του μένει τον τελευταίο χρόνο στο εξωτερικό και γενικά κρατάει μια αποσταση απο όλα αυτά.Ξέρει τα γεγονότα αλλά μεχρι εκεί.Στην αρχη ήταν αρνητικός(γιατί ο Στέλιος δεν έχει τελειώσει την στρατιωτική του θητεία κτλ)Γενικά μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο και έχει αποστασιωποιηθεί(και καλά έκανε τελικά!:angry: )

Εγώ τον κάνω μόνο αγκαλίτσες χωρίς να του μιλάω...:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nelu mou milise tou rwtise ton ti thelei ekeinos na kanete k pws na antimetwpisete olo auto..

En merei se katalavainw..exw k egw kati as to poume paromoio.

Diavases tin katastasi me tin kouniada mou k ton....na min ton pw.

O petheros mou loipon tous dinei k lefta apo panw k ston antra mou tipota.Apo ton gamo exei erthei 3 fores metrimenes k se keinous pigainei sunexeia..

Katalavaineis oti ligo polu o antroulis mou einai stenaxwrimenos giati niwthei oti oi dikoi mou ton llatreuoun k o pateras tou ton grafei.

Etsi to vlepei k o Stelios oti k i mama sou allakse alla i dikia tou ekane ta xeirotera..

Gi'auto sou lew milise tou suzitiste to tha tou kanei kalo.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ράνια έχω απαντήσει στο θέμα σου με τον ''ιερό''άνθρωπο!!!:angry: (Φυσικά το λέω ειρωνικά)

Βασικά ξέρει πως αν θέλει να μιλήσει θα τον ακούσω.Άρα τώρα βρίσκεται στην φάση της σκέψης...Τι να πώ...Χάλια μου τον έκανε!!!:angry::angry::angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites


×
×
  • Προσθήκη...