-
Απαντήσεις
-
Από annie! · Δημοσίευση
Καλέ δεν σας προλαβαινωωωω!!! Να σας ζήσουν τα μαναρακια κοριτσάκια μου γλυκά!! Γερά και καλότυχα μια ζωή!!😍😍😍 Πως είστε μανούλες; Τα μπουμπουκακια πως πάνε; -
Από Ngsofia · Δημοσίευση
Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!! Μακάρι μακάρι!!!🙏🙏🙏 Aντε ωραία εύχομαι να σου έρθει γρήγορα να μπεις πάλι στο παιχνίδι και να ειναι αυτή η τελευταία παρτίδα!!!🙏🙏🙏 -
Από dimsag · Δημοσίευση
Είμαι καλύτερα σήμερα αν και έχω αιμορραγία που την παρακολουθούν οι γιατροί.Σηκωνομαι με λίγη δυσκολία αλλά τα καταφέρνω.Το ένα μωρό το έχω μαζί μου το άλλο στην μονάδα περιμένω πως κ πως να βγω αρνητική για να πάω να το δω. Εσυ πως εισαι;Τα μωράκια σου; -
Από eva96 · Δημοσίευση
Οντως μεγαλώνουν γρηγορα τα παιδια και ουτε που το καταλαβαινεις. Και τα περισσοτερα ουτε που τα φορανε. -
Από almira · Δημοσίευση
@flowerv αντε ωραία κορίτσι μου, χαίρομαι που σου άρεσε ο γιατρός!! Ειναι καλο που έχει οργανώσει ήδη τη νέα προσπάθεια νομίζω! Ελπιζω αυτή η φορά να είναι και η τυχερή!! @Ngsofia μου με το καλό η ετ αύριο!! Ολα να πάνε τέλεια!! Αυτό το άγχος, ο φόβος και η ανασφάλεια μας ακολουθεί σε κάθε βήμα δυστυχώς. Είμαι σίγουρη όμως ότι όλα έγιναν σωστά και συντονισμένα από πλευράς σας και ότι πάτε με τις καλύτερες προϋποθέσεις! 🤞 Εγώ θα πάρω duphaston μεχρι την Τετάρτη και μετα περιμένουμε!
-
-
Νέες συζητήσεις