Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ..ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ???? ΒΟΗΘΕΙΑ PLEASE!


Recommended Posts

φιλεναδες μου εχω απορια παλι!!!! θα σας δωσω ενα μινι ιστορικο αυτου του κυκλου μου για να καταλαβετε,γιατι εγω σας ορκιζομαι οτι δεν μπορω να καταλαβω!!!! εχω μπερδευτει παλι!!!! :(

λοιπον! :P μου ηρθε περιοδος στις 25 μαιου(πρωτη μερα κυκλου), και μου κρατησε 6 μερουλες!!! μολις τελειωσε, και για τις επομενες 2 μερες(κυριακη 31 μαιου και δευτερα 1 ιουνιου) καναμε αγκαλιτσες!!!επισης ακριβως μετα την περιοδο ειχα κατι πονακια κατω σαν ωορηξια μου φανηκε..:unsure: να σημειωσω οτι μετα απο 6 μερες περιοδο λογικα πρεπει να ειχε δυναμωσει ο δευτερος εαυτος:P του χρηστου! μετα απο τις 2 υπεροχες μερες(λεπτομερειες το βραδυ,τωρα ειναι ωρα που μας βλεπουν παιδια), μας επιασε η τρελα με τα τεστ ωορηξιας και ετσι πηραμε τα clear blue με το χαμογελακι! ειπαμε οτι ειναι καλυτερα μεχρι να μας χαμογελασει,να μην κανουμε τρελιτσες για να δυναμωσει πολυ το σπερμα. μετα απο 11 μερες αποχη(μιλαμε κολαση), την παρασκευη 12 ιουνιου ναι λοιπον καναμε και εμεις αυτο που κοντεψαμε να ξεχασουμε πως γινεται!!! αλλα χωρις να μας εχει βγει ακομα χαμογελακι!!! σημερα ειναι κυριακη και ακομα τιποτα απο χαμογελακι!!! γμτ που ειναι το χαμογελακι οεο??? σημερα εχω κατι ψιλοπονακια κατω ,αλλα τιποτα απο χαμογελακι!! σε λιγο θα τελειωσει και το δευτερο κουτι και ωορηξια δεν θα εχω βρει????? :angry: εντομεταξυ απο εχθες εχω κατι υγρα,τη μια ειναι καθαρα την αλλη ψιλοκαφετιζουν! (μπλιαχχχ).. τι παιζει τελικα ρε κοριτσια??? εχω κυκλο 30 ημερων(αν και τον τελευταιο καιρο μου κανει νερα,τη μια αργησε 8 μερες και μια αλλη φορα αργησε 2 μερες..). τι συμπερασμα βγαζετε εσεις???τις γνωμες σας θελω πολυ....μηπως με βοηθησετε γιατι δεν καταλαβενω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μικρουλα μου δεν ξερω τπτ για αυτα τα τεστ!!! Εγω θα σου πω αυτο που σου λεω απ'τη μερα που σε γνωρισα!!!Καντε σεξ οποτε σας ερθειειειειειειειι!!!

Τι απεχεται βρε τρελλοκομεια κ τα δυο σας?Το σπερμα μια χαρα "ντουρο" ειναι μερα παρα μερα!!!Δε χρειαζεται να παθετε και τπτ!!! :laugh:

Χανετε αδικα τοσες ωρες γλεντιου!!!!!!!!!

Νομιζω εχω μπερδευτει...Πριν 2 μηνες δε σου ειχε πει ο γιατρος να κανεις θεραπεια με αντισυλληπτικα????Για τις κυστουλες?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πριν ενα μηνα μου το ειπε αλλα μου εδωσε να κανω πρωτα καποιες εξετασεις(μια λιστα απο εδω μεχρι την ακροπολη) για τα ελεγξει ολα,και οι εξετασεις θα ειναι ετοιμες σε λιγες μερες(ηταν πολλες καιδυσκολες και μου περνανε λιγο λιγο αιμα ανα καποιες μερες).. οποτε αυτον τον μηνα γλιτωσα τα αντισυληπτικα!!!! χιχιχιχιχιχι ειμαι κολοπαιδακι!!! αλλα ετσι και αλλιως θα το ξανασυζητησουμε ειπαμε για τα αντισυληπτικα γιατι δεν θελω να παρω με τιποτα! αφου υπαρχουν και αλλες θεραπειες, δεν θα προτιμησω τα παλιοχαπα..απαπα!!! παιδι μου απο την τεταρτη μερα αποχης και μετα τον κυνηγουσα και δεν μου καθοτανε!!!! ειχε παρει σοβαρα το ρολο του μπαμπα και ηθελε να δυναμωσει!!!! βρε ελα εδω σου λεω μια χαρα θηριο εισαι!!! ΟΧΙ να μου λεει δεν σου καθομαι!!! :P ασε πολυ γελιο!!! αλλα αναρωτιεμαι,αφου δεν εχω βρει ακομα ωορηξια,δηλαδη ποτε σκοπευει να ερθει???? και απο οτι ξερω μετα την ωορηξια ερχεται περιοδος μετα απο 14 μερες περιπου...οποτε και αυριο να γινει ωορηξια,εμενα ο κυκλος μου θα γινει ποσο??? 40 ημερων και βαλε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΣΤ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ?ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΘΕ 29-30 ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΣΤ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΤΗΝ 13 ΜΕΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΥΣΤΩΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ?ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τα ξεκινησα 3 μερες νωριτερα απο το κανονικο!!! τι να πω...εκτως αν εγινε το θαυμα αμεσως μολις τελειωσε η περιοδος εκεινες τις 2 μερουλες που ειχα κατι πονακια σαν ωορηξιας μου φανηκαν και καναμε πολλες αγκαλιτσες...μακαρι.. το σκεφτηκα αυτο που λες για τις κυστουλες,αλλα ολοι λενε οτι η αυξομειωση της ορμονης θα γινει ετσι και αλλιως...οποτε το τεστ θα δειξει...απλως σε μενα που εχω τις κυστουλες μπορει τελικα το ωαριακι που ετοιμαζεται να κατεβεινα μην κατεβει τελικα.... αλλα χαμογελο θα δειξει ετσι και αλλιως. γιαυτο εχω τρελαθει που δεν εχω βρει καθολου χαμογελο..τοσες μερες...σε 7-8 μερες κανονικα θα πρεπει να ερθει η επομενη περιοδος!! και εμενα δεν μου εχει δειξει καν ωορηξια ακομα.... εκτος αν εχει γινει το θαυμα και τρελαθω τελειως!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.:) ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ..

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ μακαρι!!!! εσυ τωρα κουκλα μου σε ποια μερα εισαι??? ξεκιναει η καθυστερηση??????? καλη επιτυχιαααααααααα!!!!!! ευχομαι να εισαι εγκυουλα!!! θα το καψουμε εμεις οι χαλκιδαιες!! ;) παμε sabbia για beach party!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κοριτσούδι μου... Δε μπορώ να σας καταλάβω... από τη μια, τι τα θέλετε τα τεστ;; Για περισσότερο άγχος;;; Κι από την άλλη, τι την θέλετε την αποχή;;; Το μέρα παρά μέρα δε σας κάνει;;;

Καταρχήν όταν... ξέρεις εσύ ;) πριν την ωορρηξία, αυξάνεις περισσότερο τις πιθανότητες! Γιατί οι "κολυμβητές" :P είναι ήδη μέσα, έχουν διανύσει την απόσταση και είναι πιο κοντά στον στόχο! ;) Αρκεί να σου πω ότι και τις δυο φορές που έμεινα έγκυος ήταν με μια επαφή, 2-3 μέρες πριν την ωορρηξία.

[Και να σου πω ένα μυστικό;; Έχω μια.. λέγε-με-υποψία-ελπίδα-φαντασία πως έχει γίνει το ίδιο και αυτό το μήνα! :P;) Για να δούμε τι θα δούμε... :unsure: ]

Πάντως αυτό που λες περί υγρών κλπ με βάζει σε υποψίες.. καλές υποψίες.. μακάρι να επιβεβαιωθώ.. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θειουλα μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) μου ελειψες!!!!!! μερες εχουμε να μιλησουμε!!!!!! τι καλη υποψια-ελπιδα-φαντσια ειναι αυτη που μου λες??????? :) μακαρι παναγιτσα μου στο ευχομαι ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!!! φτου φτου μη λεμε τιποτα και το ματιασουμε!!!!!!

ακουσα πολυ καλα λογια για την αποχη και το να κανουμε αγκαλιτσες οταν δειξει το χαμογελακι, και ειπαμε ετσι για δοκιμη να το κανουμε! αλλα το θεμα ειναι οτι ακομα χαμογελακι δεν ειδαμε!!! :P το μονο που μου δινει ελπιδες ειναι οτι μετα την περιοδο που ενοιωσα τα τσιμπιματακια ειχαμε κανει τρελιτσες!!!!! για τα υγρα ειναι καλο??εχω δει μια αλλαγη,ενω ειχα να δω υγρα απο την περιοδο, απο εχθες ανοιξαν οι ουρανοι :P σε σχεση με την ημερα του κυκλου που βρισκομαι ειναι καλο λες???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΣΤΙΣ 11/6 ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ...ΑΠΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΝΟΕΙΤΕ.ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ..ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 29 ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ:P:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι να πω, ξέρω γω;;; Υγρά και μάλιστα καφετιά καμιά φορά είναι ένδειξη εμφύτευσης.. Όλα είναι πιθανά κι όπως ξέρετε, ακόμα και σε σταθερό κύκλο καμιά φορά τα πράγματα δε γίνονται όπως τα περιμένουμε. Πχ γνωστή μου έμεινε έγκυος με επαφή 2-3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο.. άλλες έχουν μείνει έγκυες με επαφές στα τελειώματα της περιόδου.. τρέχα γύρευε δηλαδή...

Εγώ θα πω συνεχίστε τις αγκαλίτσες.. υπομονή μερικές μερούλες ακόμα... και ό,τι είναι να γίνει ή θα'χει ήδη γίνει ή θα γίνει όποτε θέλει αυτό! Δεν έχουμε άλλη επιλογή!

Ευχαριστώ για τις ευχές σου ανιψούδι μου.. :) Έχουμε πολλές μέρες ακόμα.. περιμένω περίοδο στις 22-23, κάπου εκεί.. είχα κάτι πονάκια περιόδου.. κάτι ενοχλησούλες... τέτοια είχα και τη δεύτερη φορά.. αλλά μπορεί να'ναι και η ιδέα μου... το πιο πιθανό δηλαδή.. ουφ... :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μικρουλα μου καλησπερα .Ασε τα τεστ και καντε αγκαλιτσες μερα παρα μερα.

Τα τεστ περισσοτερο σε μπερδευουν. Εγω πριν απο 3-4 μηνες που ειχα δοκιμασει το clear blue ton ενα μηνα μου ειχε δειξει χαμογελο την 14 η μερα και τον επομενο μηνα που το δοκιμασα την ιδια ακριβως μερα δεν εδε

ιξε τιποτα..

Τωρα που εμεινα εγκυος πιστευω οτι εμεινα 8η με 9η μερα αμεσως δηλ μετα την περιοδο χωρις τεστ απλα προσπαθουσαμε μερα παρα μερα και ηταν ο μοναδικος μηνας που δεν ειχα αγχος!!!!!!!!

Μικρουλα τα τεστ σε αγχωνουν περισσοτερο

Ευχομαι αυτος ο μηνας να ειναι ο τυχερος σου !!!!!!:cheer: :cheer: :) :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου τρελοκοριτσάκι!

Λοιπόν...τα τεστάκια αυτά -τα clear blue με το χαμογελάκι ε? - είναι πολύ έγκυρα, οπότε αν τα έχεις κάνει σωστά (προσέχεις να τα κάνεις κάθε μέρα την ίδια ώρα? ) δε νομίζω να έχουν κάνει λάθος...Άρα ή έκανες ωορρηξία πριν τα τεστ ή δεν έχεις κάνει ακόμα. Σε σένα που με τις κυστούλες τα εχει παίξει λίγο το σύστημα (:P ) και τα δύο είναι πιθανά αλλά μάλλον περισσότερο το δεύτερο. Και με τα υγρά που λες ότι έχεις τώρα... μάλλον πλησιάζει η μέρα για ...χαμόγελο :)

Πάντως ρε κορίτσια αυτό με την αποχή...ότι και καλά δυναμώνει το σπέρμα ...δεν ισχύει...Γιαυτό μη ...ζορίζεστε χωρίς λόγο... Ίσα ίσα που στους άντρες που έχουν χαμηλή συγκέντρωση σε σπέρμα οι γιατροί συστήνουν επαφές κάθε 2-3 μέρες για να ανέβει η συγκέτρωση. Οπότε 1 μερούλα αποχή αντε 2 και πολύ είναι! :silly:

Θεία crazy λες? :woohoo: Μακάρι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θειουλα μου μακαρι να τα εχουμε καταφερει ολες μας!!! κι εγω γυρω στις 24 περιμενω αλλα ελπιζω να χασει τον δρομο!!!!!

rose μου μακαρι να εχεις θετικο αποτελεσμα!!! αφου σου χαμογελασε κιολας θα εχει γινει η δουλεια!!! χιχιχιχιι!!!

ολια μουυυυ εμενα παραδοξο μεν,αληθεια δε...τα τεστ δεν με αγχωνουν,με χαλαρωσαν κιολας..νοιωθωβ οτι εχω τον ελεγχο!! απλα στενοχωριμαι μωρε που δεν εχει χαμογελασει το ατιμο!!

snowgirllll που εισαι εσυ τρελοκομειο μου??? εχεις δικιο,ελπιζω να μου χαμογελασει αυριο!!!!! :) ή να εχει γινει το θαυμα πριν αρχισω τα τεστ!!! ψψψψψ καλα μιλαμε θα τρελαθωωωω λεεεεεμεεε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μικρουλα μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου αυτο το μηνα να ανακοινωσεις ευχαριστα νεα γιατι πραγματικα το αξιζεις !!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΕΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ?ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ.ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλο καλο το Baby boom!!! λεγε τετοια λεγε τετοιακαι μας ερχεται!! :)

ανθουλα μου να σαι καλα για τις ευχουλες σου και εσενα ολια μου!!! αχ αααααχ με τοσες ευχες μου φαινεται θα πιασουμε ολες απο 8διμα!!! χιχιιχιχχι!

rose να σου πω εγω πολυ πιστευω στο σπορακι οτι ειναι στο δρομο...απο την σαλπιγγα στη μητρα κτλ.... ;) μακαρι!!! να σου πω καλε απο τον πρωτο μηνα που πηρες τα τεστακια και να μην πετυχει δεν λεει κατι!!! σιγα που θα τρεχεις για εξετασεις!!! γιατι??? για να αγχωθεις???? καλε ημαστε βρεφοι ακομα!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ.:) ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ?ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΙΣ ΞΕΓΟΝΙΜΕΣ?:laugh: :laugh: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χιχι οκ ροσε εχεις δικιο κανε εξετασουλες αλλα τοειπες και μονη σου... ενα χρονο προσπαθουμε ''ας πουμε'' συστηματικα!!!! αυτο το ΑΣ ΠΟΥΜΕ λεει πολλα..και εγω νομιζα οτι προσπαθω ενα χρονο και τελικα οταν το σκεφτηκαμε με τον χρηστο καταλαβαμε οτι στην ουσια δεν προσπαθουμε πανω απο 2-3 μηνες!! χιχιιχιχχιχι φαντασου σοκ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας πω τσούπρες..

Πόσο νωρίτερα από την αναμενόμενη περίοδο μπορεί να γίνει εξέταση χοριακής;

Έχει ρωτήσει καμιά σας το γιατρό της;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ,ΑΚΟΥ ΜΟΝΟ 2-3 ΜΗΝΕΣ:laugh:ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΒΡΕ?:laugh::laugh:

ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΤΟ ΦΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΜΕΣΩΣ.ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΟΥΣΕ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ..ΑΧ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΟΝ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ Ε?:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...