Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΑΚΟΥ! ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ , ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ! ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΡΕΛΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΠΕΙΜΠΙ ΛΟΥΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ! ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΟΥΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ( ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ) ΤΡΕΛΟΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΖΟΥΖΟΥΝΟ ΜΟΥ!

Δημοσίευση

σας ευχαριστω κοριτσια ειναι οντως πολυ ομορφο δεν χορταινω να το κοιταω..ελπιζω να αρεσει και στο ζουζουνι μου να το χαρει

το εφτιαξα πολυ οικονομικα ευτυχως και την κουρτινουλα την πηρα απο την λαικη ετοιμη ραμενη 15ευρω και ειναι λες και την πηρες απο το πιο κυριλε μαγαζι

Δημοσίευση

Αναστασάκι ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ είναι τυχερότατος! Μωρέ τι παλατάκι είναι αυτό που του έκανες? Μούρλια! Τρέλλα! Τα αυτοκόλλητα στην ντουλάπα είναι όλα τα λεφτά! :woohoo:

Μπράβο σου Αναστασία, έχεις πολύ καλό γούστο!

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΑ! ΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ! ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΗΜΗΤΗ! ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ! ΜΠΡΑΒΟ!

Δημοσίευση

σας ευχαριστω κοριτσια να πω και ενα μεγαλο ευχαριστω στην νονα του μπεμπη μου που με βοηθησε γιατι εχω υψοφοβια και χωρις αυτην στο βαψιμο δεν θα τα καταφερνα μονη μου (ο αντρας μου σαυτα δεν...ανακατευεται χιχι)αλλα την διακοσμηση την εκανα εγω μονη μου σημερα το πρωι τα αυτοκολλητα ολα τα πηρα απο τα jumbo ειναι πολυ πολυ ομορφα χαζεψε το μαναρι μου οταν το ειδε κοιταζε παντου ανοιξαν τα ματακια του επιανε τα αυτοκολλητα,γελαγε κοιταζε τα ζωακια αρα...ειμαι διπλα χαρουμενη αφου τον ειδα τοσο ευχαριστημενο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...