Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ....

Recommended Posts

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ...6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ..ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ...ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ...

ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ....ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ!

ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ.

ΑΦΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ...12.00 ΤΟ ΒΡΑΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ.

ΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ 1.30 ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΝΟΙ...ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΤΕΧΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΙΚΡΗ ΔΟΣΗ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟΥ...Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΕΙ..

ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΩΡΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ...

ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ 2 ΟΠΟΤΕ ΑΡΓΟΥΣΕΣ ΑΚΟΜΑ..ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΛΛΑ Η ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΙΚΡΗ...ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ.

ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ...ΗΘΕΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ...

ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ...ΤΡΟΜΑΞΑ..ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΝΑ ΑΝΑΣΑΙΝΩ ΒΑΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΞΥΓΟΝΟ..ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣ ΕΡΚΕΤΗ ΩΡΑ..ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΟΞΥΓΟΝΟ...ΤΡΟΜΑΞΑ..ΝΟΜΙΖΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΣ...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΣ ΕΤΣΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ..

ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΖΑΝΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ...

ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΗΝ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ!!! ΔΕΝ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ!!!! ΘΑ ΣΕ ΕΒΛΕΠΑ!!!!!

ΕΙΧΑ ΑΠΟΤΟΜΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ..Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ!!!!!!

3 ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! 3! ΣΤΟ 2ο ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ " ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΥΥ ΜΑΛΙ!!!" ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???? ΚΟΒΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ!!! ΠΩΠΩ..ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

ΗΤΑΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΒΓΗΚΕΣ!!! ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΗΤΑΝΕ

"ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!" ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!!!! 7.25 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 13-12-2008

ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!! ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΌΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΡΑ!!!

ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ

Η ΜΑΜΑΚΑ ΣΟΥ....

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ veni μου με έκανες να δακρύσω!τί τρυφερή κ συγκινητική περιγραφή..εύχομαι να καμαρώσετε τον μπεμπούλη σας όπως επιθυμείτε κ να είστε πάντα μια ευτυχισμένη κ δεμένη οικογένεια!είναι πολύ τυχερό μωράκι που έχει μια τόσο γλυκιά μανούλα!:) :)

LUCKY! έγραψε:

αχ veni μου με έκανες να δακρύσω!τί τρυφερή κ συγκινητική περιγραφή..εύχομαι να καμαρώσετε τον μπεμπούλη σας όπως επιθυμείτε κ να είστε πάντα μια ευτυχισμένη κ δεμένη οικογένεια!είναι πολύ τυχερό μωράκι που έχει μια τόσο γλυκιά μανούλα!:) :)

ΑΣΤΑ LUCKY ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΩ!!!!:laugh: :laugh:

ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

sweetmammy έγραψε:

Υπεροχες αξεχαστες στιγμες... να σου ζησει...!:) αντε και στο χρονο!:laugh:

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ!!!

ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΤΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ???????????

Βενι μου αγαπη μου με συγκινησες....τι τρυφερες στιγμες!!!!!Περασαν κιολας εξι μηνες ε..,μεγαλωνει γρηγορα ο κουκλος σου!!!Να τον χαιρεστε κοριτσι μου,να σας ζησει!Χτες ελεγα στην ανηψια μου τη μεγαλη γι αυτον και ανυπομονει να τον δει!Της ειπα και για τα μαλλακια του!:woohoo: Δεν πιστευω να τον ξανακουρεψες?:P :laugh:

Βενηηηηη

οταν διαβασα τον τιτλο, μπηκα για να σου απαντησω και να σε δουλεψω λιγο, τι λιγο πολυ ειχα σκοπο!!!:P

Αλλα με την περιγραφη σου συγκινηθηκα τοσο που αρχισα να κλαιω...

Ατιμη χαζομανουλινα!!!!:cheer: :cheer:

Σου ευχομαι να ειναι παντα γερος και χαρουμενος ο μικρουλης σου κι εσυ τοσο ξετρελαμενη μαζι του, που να τον γιορταζεις ανα 6μηνο!!!

Φιλακια σε σενα και στον μαλλια σου:) :) :) :)

ΥΓ.Ρε συ τωρα που πιασαν οι ζεστες οι μαλλουρες του μηπως τον ζεσταινουν?Λιγο κουρεματακι? Λεω εγω...

Φιλεναδα μας συγκινησες!Να τον χαιρεσαι τον μοσχομυριστο σου πριγκιπα!!!!!!Σημερα εβλεπα το βιντεακι με το τρελλο του γελιο!!!!!:laugh: :laugh:

Τα φιλια μου κ στους δυο σας!

σας ευχαριστω κοριτσια ολες για τις ευχες σας!!!!

γλυκα και υβοννη τον κουρεψα τον καημενο μια μερα λιγο την χαιτη γιατι ιδρωνε και τον λυπηθηκα και τον εκανα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! αμα μιλουσε θα με ελεγε

ΠΩΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΝΑ??????????? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:kiss: :kiss: :kiss:

ax vre VENI mou me ekanes k klaio...pos pernaei okairos....thelo na guriso ton xrono piso k na ksanaziso tin genna mou,na do ksana gia proti fora ti mpoumpou,pou me anoixta matia gennithike k me koitouse mexri ta vathi tis psuxis mou...k ego xathika sto aperanto galazio ton mation tis magemeni...

VENI έγραψε:

σας ευχαριστω κοριτσια ολες για τις ευχες σας!!!!

γλυκα και υβοννη τον κουρεψα τον καημενο μια μερα λιγο την χαιτη γιατι ιδρωνε και τον λυπηθηκα και τον εκανα ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! αμα μιλουσε θα με ελεγε

ΠΩΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΝΑ??????????? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:kiss: :kiss: :kiss:

GIATI!!!!????? vre egklimatia...kourevete afto to malli?na sou kourepso to diko sou? :P

Venoyla moy poso grhgora perasan 6 mhnes?san xtes nomizw legame oti konteyeis na gennhshs :-).Soy eyxome na einai xilioxronos kai xilioeythxismenos ola sthn zwh toy na erxonte me poly xara kai agaph kai na einai gematos eythxia mexri ta ba8eia ba8eia gerammata toy :-).na moy ton filhseis poly.

:lol: χιχιχι, γλυκια μου VENI, γλυκια χαζομανουλα, η αληθεια ειναι οτι βλεποντας το post ετοιμαστηκα κι εγω για δουλεματακι:lol: αλλα... παραδινομαι!!!;) στην υπεροχη περιγραφη σου, στα γλυκυτατα λογακια σου, στην ανεκτιμητη μανουλιστικη αγαπη για το παιδακι σου!!!:)

(μεταξυ μας, κι εμεις ειχαμε κανει μια prive-γιορτουλα για τους 6 μηνες!!:P:dry: τολμαω και μιλαω!!!:blush: )

να το χαιρεσαι το παιδακι σου κοπελα μου!! ειναι πολυ τυχερο που εχει τετοια μανουλα!!!:kiss:

ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ VENI MOY,ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΝΙΩΘΕΙΣ,

ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΤΥΧΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΣΕΝΑ.

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.

ΦΙΛΑΚΙΑ :kiss::kiss: ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ.

ευχαριστω βρε κοριτσια ολες για τις ευχες σας!!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

παναγιωτα πως να μην του τα κοβα που κοντευα κοτσιδα να τα πιασω???????? μιλαμε για χαιτη οχι αστεια!!! ιδρωνε το σβερκακι του καημενου!!!! αμα ητανε κοριτσι θα του εκανα ηδη κανονικοτατη αλογοουρα!!!!!!:laugh: :laugh:

ευχαριστω!!!!!!:kiss: :kiss:

Αχ Βένι μου κορίτσι μου, και νόμιζα ότι μόνο εγώ της κάνω μισά γενέθλια! :cheer:

Αγάπη μου με συγκίνησες!

Τα συναισθήματα εκείνης της μέρα, να σε συντροφεύουν πάντα, όσα μα όσα χρόνια και να περάσουν! Να χαίρεστε ο ένας τον άλλον και να είστε πάντα δεμένοι και αχώριστοι με τον γιο σου! Άντε, μόνο όταν παντρευτεί να ξεκολήσετε λιγουλάκι! :P

Αχ βρε Βένι μου με έκανες και δάκρυσα...

Πολύ συγκινητικό...!

Να σου ζήσει πουλάκι μου!

Εύχομαι να'ναι γερός και ευτυχισμένος

και να τον δεις όπως επιθυμείς!

Να'στε κι εσεις γεροί να τον καμαρώνετε!

Πολλά φιλάκια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...