Μετάβαση σε περιεχόμενο

μηπως κοιμάται πολύ?


Recommended Posts

και κάτι άλλο με προβληματίζει, να σας το πω να μου δώσετε τα φώτα σας φιλενάδες..εδώ και αρκετές μέρες η μικρή κοιμάται πολυ το βράδυ σε σημείο που ανησυχω...δηλαδη εχθες πχ την ταισα κατα τις 9.15 εφαγε μεχρι τις 9.30 και μετά επειδη γρίνιαζε την ξαναβαλα στο στήθος απο τις 10 παρα μέχρι τις 10. σχεδόν αμέσως κοιμήθηκε με το που τη σήκωσα να ρευτεί και ενώ περιμενα να ξυπνησει κατα τις 12-1 να ξαναφάει, η μπέμπα σηκώθηκε τελικα στις..5.30 ! πολλές ώρες δεν ειναι?? ο γιατρος μου ειπε να την αφηνω κ αν πεινασει θα ξυπνησει μονη της αλλα...εχω αγχος...να φανταστειτε εβλεπα στον υπνο μου οτι την θηλαζα και ηταν 2.30 η ωρα, ξυπνησα αποτομα και μετα δεν μπορουσα να καταλαβω αν οντως την ειχα θηλασει η το εβλεπα ονειρο...τελικα μου ειπε και ο αντρουλης μου οτι ηταν ονειρο γιατι αυτος κοιμηθηκε στις 3 και μεχρι τοτε κοιμομοσταν και οι δυο βαθια...Lala μου τι λες και εσυ που ξέρεις πιο πολλα?

υ.γ αν βοηθαει σε κατι να πω οτι γεννηθηκε 27 απριλη 311Ο βγηκαμε 1 Μαιου 2900 και τώρα ειμαστε 4010...οσο για πανες, ναι βρεχει 6 την ημερα, βασικα καθε φορα που την αλλαζω πριν το γευμα ( γιατι ειδα οτι ειχε ανησυχιες κατα τον θηλασμο και μαλλον την ενοχλουσαν τα τσισα ) ειναι βρεγμενη και πολλες φορες με το που την αλλαζω και παω να της βαλω την καινουργια πανα, τα ξανακανει...(τα τσισακια εννοω) αχ ! τι σας λεω και εγω πρωι πρωι - μεσημεριάτικα :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marga έτσι και η δική μου μπεμπούλα

Στην αρχή ειδικά ξέχναγε να ξυπνήσει για να φάει.Η παιδίατρος μου είπε να μην την ξυπνάω γιατί εκείνη ξέρει καλύτερα πότε έχει ανάγκη να φάει.Τώρα αν δεν ξυπνήσει στις 3 1/2 ώρες να φάει την ταίζω ενώ κοιμάται ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Το μωράκι σου σαράντησε. Λογικά δεν είναι και τόσο τρομερό να κοιμηθεί και να χάσει γεύμα. Φαντάζομαι μέσα στη μέρα θα θελει να ειναι συνεχεια στο στηθος για να συμπληρωσει το γευμα του! Αν και απο ότι κατάλαβα το έκανε μόνο μια φορά. Οπότε δεν είναι συνήθεια. Το βάρος του από την άλλη είναι φυσιολογικό. Τι να σου πω...

Το έχω πάθει και εγώ αυτό με τον θηλασμό. Με τόση κούραση ούτε που καταλαβαίνω αν έχω θηλάσει στον ύπνο μου ή στον ξύπνιο μου!!!

Και εμένα κοιμήθηκε χτες 23:00 - 08:30 και έκανα τούμπες. Την τάισα κοιμισμένη κατά τις 5 γιατί έτρωγε την κουβέρτα της και έκανε πολύ θόρυβο. Ακούγεται συνέχεια ένα "κοτ, κοτ, κοτ", πως να κοιμηθώ η καημένη;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...