Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ενα ζητημα που απασχολει τις περισσοτερους αυτο τον καιρο.

Εμεις θα πάμε Κερκυρα 1 εβδομαδα γιατι εκει εχει σπιτι ο αντρας μου κ θελω να παμε κ καπου αλλου 1 εβδομαδα.Προσανατολιζομαι για κρητη κ συγκεκριμενα απο την μερια του ηρακλειου.Χανια πηγα προ παιδιων κ ρεθυμνο κ εκανα τις καλυτερες διακοπες.Υπαρχει καμια να μου πει για ιεραπετρα η Αγιο Νικολαο??Εχω ακουσει κ για τα 2 μερη τα καλυτερα αλλα θα ηθελα να μου προτεινετε σε ποιο μερος να μεινω.

Θα παω τελη Ιουλιου κ ευτυχως βρισκω λογικες τιμες(κοιταω διαμερισμα να εχει κ κουζινακι).

Δημοσίευση

Εισαι πολυ τυχερη που θα πας στην Κερκυρα... εχω παει μονο μια φορα και ηταν πριν το Πασχα και τωρα θελω να παω και καλοκαιρι...;) οσο για την Κρητη η Ιεραπετρα και ο Αγιος Νικολαος ειναι φανταστικα μερη... σε οποιο και απο τα 2 και να μεινεις ειναι πολυ κοντα και μπορεις να πεταγεσαι και στο ενα και στο αλλο για μπανιο... εχει επισης πολυ κοντα το Βαι που ειναι μια παραλια απο κοκοφοινικες καλυτερα και απο εξωτικο μερος... θα ξετρελαθεις... επισης το Γαιδουρονησι που ειναι απεναντι απο την Ιεραπετρα εχει μια απο τις ομορφοτερες παραλιες του κοσμου... και επισης στη Χερσονησο εχει πισινες με παιχνιδια για μικρους και μεγαλους (δεν θυμαμαι πως το λενε, aqcua splash η κατι τετοιο τελος παντων)... και πολλες ακομα καταπληκτικες παραλιες κατα μηκος της ακτης...

Εμεις προς το παρον δεν εχουμε κανονισει που και αν θα παμε... το σιγουρο ειναι οτι καθε σκ θα πηγαινουμε Σαλαμινα στο εξωχικο μας και ισως να πεταγομαστε και λιγο στα νησακια (Αιγινα, Πορο, Υδρα)... φιλια πολλα και καλο καλοκαιρι...:laugh: :kiss:

Δημοσίευση

Εμείς κορίτσια λέμε να πάμε στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας. Ο μπεμπόυλης μας είναι πολύ μικρός(δεν κάνει μπάνιο) οπότε δε μπορούμε να πάμε σε νησάκι. Εγώ είμαι από το Αγρίνιο οπότε θα πεταχτούμε και από εκει για καμιά βδομάδα. Καλό καλοκαίρι σε όλες μας.:woohoo:

Δημοσίευση

Φετος το προγραμμα εχει...

Διαβαλκανικο.. και μετα........

Μπαλκονι...:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ευτυχως εχω ωραια θεα...

Και βουνο και θαλασσα...

Τυφλα να χουν τα νησια...

Καλα να περασετε οπου κι αν πατε..!

Να μας βαζετε φωτο.. ετσι να χαιρομαστε οσες μεινουμε

κλεισμενες στα καβουκια μας..!!

Δημοσίευση

ΦΑΝΗ26 έγραψε:

Φετος το προγραμμα εχει...

Διαβαλκανικο.. και μετα........

Μπαλκονι...:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ευτυχως εχω ωραια θεα...

Και βουνο και θαλασσα...

Τυφλα να χουν τα νησια...

Καλα να περασετε οπου κι αν πατε..!

Να μας βαζετε φωτο.. ετσι να χαιρομαστε οσες μεινουμε

κλεισμενες στα καβουκια μας..!!

χαχαχα

με το καλο φανη μου!!!

Δημοσίευση

Geia sas filenades mou...

Emeis mallon pouthena den tha pame afou i eleana mas einai mikroula...

An pame tha sas enimerosw...

Thelw na paw wmos...

Oles oses pate diakopes KALA NA PERASETAI...

Kai kalo kalokairaki...

Panayiota mou poso einai o mikroullis sou???

Fani mou kontepses agapoulla mou,,,

Suntoma tha kratas to mwraki sou aggalia...

Δημοσίευση

Διακοπες;;;;; Ζέστη;;;; Θάλασσα; Τι είναι αυτό;;;

Εδω μας εχει φάει η βροχη και το κρύο...

Διακοπες... χμ....

Την Πεμπτη φεύγουμε για Λουξεμβούργο 4 μέρες, μετά με τρένο μέχρι το Παρίσι - Ντισνεϋλαντ 3 μέρες και πισω στο Βερολίνο.

Τέλος Ιουλίου κατεβαίνω μόνη με τα παιδιά στην Αθήνα και θα πάμε Σίφνο 3 εβδομάδες. Θα έρθει και ο μπαμπας μας να μας βρει να λιαστούμε παρεα!

Αυτα. Δεν εχω διαθεση για πολλά ταξίδια... Λίγο ήλιο θέλω μόνο!

Δημοσίευση

Τζοάννα μου είναι 2 μιση μηνών περίπου και η παιδίατρος μου είπε να μην τον βουτήξω στη θάλασσα ούτε να τον βγάζω έξω 11 με 5.Η μπεμπούλα σου πόσο είναι;Ο γιόκας σου δε θα κάνει κανά μπανάκι;Πάντως κατάλαβα ότι τελειώσανε οι διακοπές-ξεγνοιασιά.Τώρα προέχει ο μπομπιράκος μου.(Κλασσική ελληνίδα μάνα.Χα χα:lol: )

Δημοσίευση

Ax panayiota mou na sou zisei to mwraki sou agapi mou...

Kala sou exei pei o paidiatros...

Den mpirazei tou xronou agapoulla mou...

Emena i mikri mou einai 3 eudomadwn...

Oso gia ton kwnstantino mou,,,dustixws oxi...

Wmos exoume pisina spiti kai etsi xeretai...

Epimenw tou antra mou na agorasoume troxospito twra kai na pigennoume tous peripatous mas...

Ews ton aygousto tha einai 3 minwn i eleana mou...

Δημοσίευση

xntou μου.. ευχαριστω..!!

Τζοαννακι μου τι κανεις? τι κανει η μπεμπιτσα σου?

AthinaK ..!!! Καλε..... "Διακοπες;;;;; Ζέστη;;;; Θάλασσα; Τι είναι αυτό;;;" :woohoo:

Ολο τον κοσμο θα γυρισεις!!!!!!

Που αλλου να πας καλε?:)

thouli να βγαλεις πολλες πολλες φωτο να μας βαλεις να σκασουμε

απ την ζηλια μας. Κι ο μπεμπουλης παρειτσα σας?

Ωραιους σας βρισκω!! Μπραβο!

Panayiota εχουμε χρονακια για διακοπες και ξεγνοιασια!

Δεν μας πηραν τα χρονια! Προηγειται το μωρο!!

Δημοσίευση

Διακοπες; για φετος μπα δεν το βλεπω..;) γεναω αρχες ιουλιου κ με βλεπω κλεισμενη μεσα ως τη μεση του αυγουστου, αφηστε που ακομη δε θα εχω προσαρμοστει κ με το μπεμπη κ θα ειμαι μεσα στο ανχος:unsure: αλλα για του χρονου ο αντρας μου υποσχεθηκε πως θα παμε κρητη, οποτε υπομονη κοριτσια καλοκαιρι ειναι θα περασει.....;):lol:

Δημοσίευση

διακοπες!!!! τι ειναι αυτο??? χιχιχι περσυ δεν πηγα διακοπες γιατι γεννησα τον υπεροχο μου αντρακι φετος δεν θα παω γιατι εχει φυσιοθεραπειες και η γιατρος ειπε οτι δεν κανει τωρα που εχει παρει φορα να του την κοψουμε αρα ουτε και εκεινη θα κανει διακοπες γιατι δεν μπορει να αφησει τα μωρακια!!!

αρα ελπιζω για του χρονου

Δημοσίευση

διακοπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: καλο ε;;;;;;;;;;;;

:( :( :( :( δυστυχως πουθενα φετος!!!!!!!δουλευω και θα δουλευω ολο το καλοκαιρι......μονο αν πεταχτω τον 15 αυγουστο στο χωριο της μαμας μου για κανα τετραημερο.....

Δημοσίευση

Τι ωραιο και ευχαριστο θεμα!!!!!!!!!!!!!!B) B) B) B)

Εμεις πρωτα ο Θεος αν ολα πανε καλα και οπως τα εχουμε υπολογισει θα παμε μια εβδομαδα Κεφαλονια,μια εβδομαδα στο σπιτακι μας στην Καλλικρατεια και τελος θα κλεισουμε με βουνο για να μην αφησουμε τιποτα παραπονεμενο:P :P θα παμε και μια βδομαδουλα στο χωριο μου στο Σοχο!!!!!!!!!!και μετα ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ παλι σπιτι!!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Διακοπές. Η αγαπημένη μου λέξη.

Σε λιγότερο απο μήνα, 5 Ιουλίου, πάω μια εβδομάδα Κεφαλλονιά. Το μόνο μου θέμα είναι πως ο μικρός θα είναι 5,5 μηνών και ο γιατρός δεν με αφήνει να τον κάνω ακόμα μπάνιο. Δεν πειράζει, θα του βρέξω λίγο τα ποδαράκια, έτσι, για να πάρει μια γεύση το καλό μου. Η άλλη η τσούρδο όλη μέρα σήμερα φορούσε το μαγιό που της πήρε η μητέρα μου, μην χάσει, η κοκέτα. Τέτοια ανυπομονησία λέμε.

Μετά αναμένουμε το ανηψάκι μου να σκάσει μύτη, μέχρι 25 Ιουλίου έχουν πεί στη νύφη μου. Και αρχές Αυγούστου άλλη μια εβδομάδα Καρπενήσι, στα πεθερικά, να πάρουν και λίγο οξυγόνο τα ζουζούνια.

Νομίζω καλά είναι για εφέτος. Έχουμε και μια βάφτιση να κάνουμε, 6 Σεπτέμβρη, η οποία απαιτεί έξοδα και χρόνο. Δεν πειράζει, ας έχουμε την υγεία μας και θα έρθουν ευκαιρίες για περισσοτερες διακοπές.

Δημοσίευση

εμεις φετος επιδη τα οικονομικα μας δεν ειναι και οτικαλυτερο δεν θα παμε πουθενα .Τον Αυγουστο θα παμε ισως μερικες μερες στην επιδαυρο αν βεβαια φυγουν τα πεθερικα μου γιατι εγω θελω να ηρεμησω και οχι να εχω τον πεθερο μου να τσακωνετε με τη πεθερα μου και να ζαλιζουν τον αντρα μου με χαμοδουλιες. Βεβαια του ειπα να πηγαινουμε και Σαβατοκυριακ και με τη σκηνη θα δουμε τωρα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γυρίσαμε από παιδίατρο καναμε το εμβόλιο μας...κλάψαμε λίγο ελπίζω να μην έχουμε πολύ γκρίνια....κατά τ αλλά μου είπε να ξεκινήσω και λαχανικά και φρούτα....70 εκ και 8200 ο κύριος..αυτά τα νέα μας..αύριο ξεκινάμε λαχανικά🥰
    • Αα καλά και πως γίνεται αυτό? Εμένα μου φαίνεται λογικό μεν ακατόρθωτο δε...😂 Πολύ δυσκολο
    • @MantariniΝαι εχω μεγάλη αγωνία για τον καρυότυπο.Ειχα πάει για υπέρηχο μια εβδομάδα μετα ηταν ολα μια χαρα και θα ξανα πάω μολις μου τελειώσει η πρώτη περίοδος. Η αλήθεια ειναι ότι παρόλο που ηταν ψυχοφθόρα διαδικασία νιώθω ότι θέλω αμεσα να ξανα προσπαθήσουμε με βοηθάει η σκέψη οτι μπορει να ξανα μείνω και να πάει καλα.Και ο άντρας μου θέλει ευτυχώς μου κανει πλάκα "Από τον αλλο μηνα διπλοβαρδια πάλι 😂". Ας βγούνε ολα αυτα τα αποτελέσματα εξετάσεων που περιμένω και τον αλλο μηνα πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε.
    • Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...