Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας μανες κ μανες to be.

θα ηθελα τη γνωμη σας για κατι που με απασχολει.

Δεν ξερω πως να αρχισω. Εχω ενα γιο 8 μηνων και κατι.Αποφασισα να μεινω σπιτι μαζι του μεχρι να χρονισει για να τον φροντισω εγω. Η μονη βοηθεια που εχω -περα απο τον αντρα μου που συμμετεχει στην ανατροφη του εξισου αλλα δουλευει αρκετα οποτε καταλαβατε..- εχω μονο την βοηθεια της πεθερας μου. Καλη γυναικα ειναι αλλα ...εχει τις αποψεις της!!και εδω αρχιζουν τα αγχη τα δικα μου....ενω της λεω πως θελω να γινονται τα πραγματα με το παιδι οταν της το αφηνω παρατηρω οτι..κανει τα δικα της. Να πω οτι τον αφηνω 2 ωρες την ημερα,οχι παραπανω.

Γενικα ειχαμε μια κοντρα απο την ωρα που γενησα,πριν ημασταν καλα. Εκεινη και το σοι της (4 αδερφες,η μια δεν εχει παιδια κ εχει αδυναμια στον αντρα μου οποτε σημειωστε οτι εχω 2 πεθερες :blink: )επεμεναν οτι το παιδι πρεπει να το δινω σε ολους αλλα ΣΕ ΟΛΟΥΣ να το παιρνουν αγκαλια.Κανεις τους δεν επλενε τα χερια του πριν το πιασει.Οταν ειπα να πλενουν χερια προσβληθηκαν και καπως αρπαχτηκαμε. Μετα οι επισκεψεις στο σπιτι ηταν οποτε να ναι,μενουμε στην ιδια πολυκατοικια και οποιος παει στα πεθερικα μου ερχεται και σε μας...το εκοψα καπως αυτο αφου θελω να εχει προγραμμα το παιδι μου.Να μη σας πρηζω,ακομα και τωρα που ειναι 8 μηνων ακουω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τα ιδια κ τα ιδια,να μην το κοιμιζω νωρις,τρωω πρηξιμο να πηγαινουμε σε ολες τις θειαδες το μωρο για να της μαθει κ κυριως στη 2η πεθερα μου την οποια λιγο πολυ διαολοστειλα καποιο βραδυ που ηρθε σπιτι και "μπουκαρε" στην κρεβατοκαμαρα ενω κοιμιζα το μικρο μου αγκαλια για να αρχισει σε εντονο υφος να μου λεει οτι "εσυ δεν ξερεις να μεγαλωσεις παιδι θα σου πουμε εμεις" και εκει φυσικα την εδιωξα.

ειναι πολλα που με εκνευριζουν αλλα δεν γινεται να τα γραψω ολα.το τελευταιο λοιπον ειναι οτι του πηρε ενα καροτσι ενω εχει,το οποιο ειναι τοσο ψευτικο που ουτε κουκλα δεν θα εμπιστευομουν να βαλω.Επειδη δεν θελω να την πληγωσω με τροπο της ειπα οτι ειναι για πιο μεγαλο παιδι.παρ ολα αυτα το βαζει μεσα. του πηρε κατι παιχνιδια για παιδια ανω των 3!της ειπα thank u αλλα θα τα κρατησουμε για αργοτερα.παλι ομως τα βλεπω στο σπιτι της σκορπια. Και θελω να ρωτησω ειμαι υπερπροστατευτικη ή εκεινη απο αντιδραση κανει του κεφαλιου της???

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εγώ δνε θα κρίνω τα όσα κάνουν γιατί ο καθένας το βλέπει διαφορετικά.Αλλά γιατί τους το αφήνεις αφού δεν συμφωνείς;:dry:

Όταν κάποιος κρατάει ένα παιδί καθημερινά,φυσικό δεν είναι να έχει απόψεις και πάνω στην ανατροφη του;:blush:

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

έχεις πάθει αυτο που ονομάζω "ενταση και νευρα γιατι δεν ξεσπάω όπως θέλω"!!!

η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βιώσει κατι παρόμοιο με μωρό ... ακόμα...

αλλά το φοβάμαι το κακό!!

δεν είναι δικό σου το πρόβλημα , απλώς αναγκαστικά βιωνεις το γεγονός ότι είναι γιαγια κι θελει να περναει το δικό της!!είναι ασχημο να σου προκαλούνται νευρα και να μην εχεις ηρεμια!!!

συζητησε το με τον άντρα σου και μιλήστε της μαζί.. αν δεν είναι εφικτο προσπάθησε με ηρεμο τρόπο να της δειξεις τι σε ενοχλεί είτε με τα παιχνιδια είτε με ο,τιδήποτε άλλο!!

απορω γιατι και τις νεες μαμαδες που δεν ξερουν δεν τις αφηνουν να προκυψουν όλα φυσικά και ενστικτωδώς??? το φοβαμαι το κακο΄...

Δημοσίευση

Εγω δε νομιζω πως εχεις εσυ το προβλημα!Και απ'οτι καταλαβαινω δεν εχεις και αναγκη να στο κραταει κανεις...

Ο αντρας σου δεν εχει θεση στο ολο θεμα????Γιατι δε βαζει αυτος τα ορια????Πρεπει να τις βαλει ολες στη θεση τους...Οχι εσυ...Αυτος.Εσυ το παιδακι σου και τον εαυτο σου!!!!Αντε εκνευριστηκα με τις βλαμμενες.Και επειδη στο κραταει 2 ωρες εχει κ λογο στην ανατροφη του???????????????ΟΧΙ βεβαια.Αν δεν συμβιβαζονται με τα θελω σου μην ξαναπας το μωρο εκει.Ειμαι καθετη σ'αυτο......

Δημοσίευση

αυτα που περιγραφεις συμβαινουν συχνα γιατι απλα ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος, δεν εχω γινει ακομη μανα και δε ξερω αν εχεις δικιο ή οχι ομως οπως διαβασα και παραπανω δεν εχει συμασια γιατι μανα εισαι και αν θες να το μεγαλωσεις με τον αλφα τροπο γουστο σου και καπελο σου. Θεωρω οτι με τροπο πρεπει ο αντρας σου να τους περασει οτι εισαι νεα μανουλα με τις ανυσηχιες και τους φοβους καθε νεας μανας του σημερα (και οχι του 1800) και θα πρεπει να σε αφησουν να λειτουργησεις με τα θελω και τα πρεπει σου

Δημοσίευση

hope89 δεν μου μεγαλωνει το παιδι,το αφηνω για να κανω οτι δουλειες προκυπτουν καθημερινα. Και καθε μερα τονιζω αυτα που μ ενοχλουν,απλα το κανω ευγενικα γιατι δεν θελω εντασεις.

chrysoyla k anastacia και νευρα εχω -αν και λιγοτερα οσο περναει ο καιρος - κ ο αντρας μου της εχει μιλησει πολλες φορες και συμφωνει μαζι του...παρε και καταλαβε τωρα. τι να κανω?να παω να πεταξω τα παιχνιδια κ το καροτσι? οταν καποιος λεει κατι για το παιδι του δεν εχουμε υποχρεωση να το σεβαστουμε?? το αγαπαει πολυ και ο μικρος περναει καλα μαζι της και χαιρομαι γι αυτο,αλλα ειναι εγωιστρια κ θεωρει οτι την απαξιωνουμε. τους υπολοιπους τους εχω βαλει στη θεση τους απο νωρις,αλλα εδω εχω να κανω με την μανα του αντρα μου. εχω μπερδευτει λιγο με την ιστορια.εχει κουραστει και ο αντρας μου να ακοθει κα8ε μερα τις κατινιες μας,ισως θα πρεπε να ναι πιο "κοφτος" μαζι της,αλλα ειναι σωστο αυτο?

ουφ,8 μηνες αυτη η ιστορια με εχει κουρασει ειλικρινα.μηπως να μετακομοισουμε να μαστε μακρια κ αγαπημενοι?

Δημοσίευση

εχουμε "συζυτησει εντονα" πολλες φορες.Κοιτα hope εγω ,προσωπικα πιστευω οτι εχει κολλημα η γυναικα. Θελει να ναι μεσα σε ολα.και να τα ελεγχει.το θεμα μου ειναι οτι οταν της λεω κατι και να ξινησει λεει ναι,αλλα εγω εχω εντοπισει πολλες φορες να κανει το αντιθετο.λετε να κανω μια πιο εντονη κουβεντα μαζι της ή να το παω λαου λαου. Απ το πολυ το λαου λαου βεβαια ξαγρυπναω και εχω νευρα..

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Ο αντρας σου δεν εχει θεση στο ολο θεμα????Γιατι δε βαζει αυτος τα ορια????Πρεπει να τις βαλει ολες στη θεση τους...Οχι εσυ...Αυτος.

και αν ο αντρας της δεν ειναι ο τυπος που θα βαλει την οικογενεια του στη θεση της? ρωταω γιατι σε μενα συμβαινει το αντιθετο, ο αντρας μου ειναι πολυ αυστηρος και κουμανταρει το σοι του ενω εγω ειμαι αδυναμη και δε μπορω να βαλω οριοα στους γονεις μου :blush::blush:

Δημοσίευση

Καλημέρα νέα μανούλα, αρχικά θα ήθελα να σου πω να σου ζήσει το μωράκι σου και στη συνέχεια να ηρεμίσεις. Έχεις το μωράκι σου γερό και χαρούμενο έχεις τον αντρούλη σου, έχετε την υγεία σας και είστε χαρούμενοι και αγαπημένοι. Γιατί κάθεσαι και αναλώνεσαι με μικροπράγματα βέβαια στο μυαλό σού φαντάζουν τεράστια αλλά βρε αγάπη μου δεν είναι. Το βασικό είναι να συζητήσεις με τον άντρα σου και αυτός να βάλει μια τάξη. Από την άλλη και συ δέξου ότι όλα αυτά τα κάνουν από αγάπη. Από ότι κατάλαβα το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχεις με τη θεία, γιατί δεν το συζητάς ήρεμα με την πεθερά σου???? Εγώ όταν είχα ένα πρόβλημα με κάποιο πολύ συγγενικό άτομο της το συζήτησα και αφού το κατάλαβε έβαλε αυτή την τάξη. Στην τελική δεν ζητάς κάτι παράλογο να μην παίζει με παιχνίδια που είναι για 3ετων παιδί πολύ φυσιολογικό, και να μην ενοχλεί ώρες περίεργες. Βέβαια αυτή λογικά επειδή δεν έχει παιδιά βγάζει όλη την αγάπη στα άλλα μωράκια αλλά όλα έχουν όρια. Κάνε τις συζητήσεις σου ηρέμισε και όλα θα γίνουν μια χαρά. Και σκέψου αν ήταν η μαμά σου τι θα έκανες ή η θεία σου που σε αγαπούσε πολύ και δεν είχε παιδιά δεν θα ήσουν πιο χαλαρή. Γι αυτό κάνε τις συζητήσεις και όλα θα γίνουν πάλι τέλεια φιλία πολλά πολλά

Δημοσίευση

Αν μπορεις να μετακομισεις επρεπε να το κανεις...ΧΘΕΣ!!!!

Ακου με γλυκια μου,ο αντρας σου επρεπε να βαλει ξεκαθαρα τα ορια.Δλδ μπορει να κινδυνευει το παιδι σας και θα σκεφτειτε τον τροπο για να της το ξεκοψετε???Την επομενη φορα που θα το βαλει στο καροτσι το μαπα ή θα δεις στο χερι ή γυρω του παιχνιδι ακαταλληλο...Παρτο-πεταξε το-παρε το μωρο σου και φυγε.Δεν ειναι αστεια πραγματα αυτα....Μπορει να βγαινει κανενα κομματακι,να το καταπιει και ουτε να σκεφτομαι τπτ αλλο δε θελω!

Βρες τη δυναμη και το θαρρος(για το παιδι σου θα το κανεις) και μιλα καθετα και απολυτα.ΜΙΑ φορα πρεπει να το πεις οχι δεκα.Τελος.

Σορρυ αν ειμαι καθετη αλλα ουτε στην πεθερα(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ουτε καν στη μανα μου θα επιτρεψω κατι τετοιο.Δεν εκανες παιδι για να το αφησεις στο ελεος καποιων κολλημενων μυαλων.Εσυ εισαι η μανα του και ο αντρας σου ο πατερας του.Ολοι οι αλλοι ειναι "κομπαρσοι" στη ζωη του μωρου....Ειδικα αν δεν καταλαβαινουν ελληνικα...

Αποψη μου βεβαιως!

Δημοσίευση

ο αντρας μου εχει ανεξαρτητοποιηθει απο τα 18 του.πριν 3 χρονια μετακομισαμε εδω. Και δεν ειναι ανθρωπος της εντασης.Θα μιλησει ηρεμα,εχει παρει θεση. εγω ειμαι ομως σπιτι ολη μερα κ σιγουρα καποια πραγματα μου φαινονται μεγαλυτερα απο οτι ειναι. η αυστηρη ειμαι εγω.στο σοι μου εχω ξεκαθαρισει πως μεγαλωνω το παιδι μου ασε που δεν χρειαστηκε να το εξηγησω. στο αλλο σοι ομως εχουν την αποψη οτι οι γιαγιαδες πρεπει να μεγαλωνουν τα παιδια,ο πατερας δεν πρεπει να ...κουραζεται με το μωρο...καλα εχουμε ακουσει απιστευτες θεωρειες.τα περισσοτερα τα γραφουμε αλλα καποια επαναλαμβανονται με αποτελεσμα εγω που μενω σπιτι να φορτωνω ευκολα.

ισως τελικα να πρεπε να αλλαξουμε σπιτι γιατι αλλιως μας βλεπω να μπλεκουμε σε γελοιες καταστασεις.

δεν περιμενα ποτε μου οτι θα συζυταω τετοια πραγμτα.

Δημοσίευση

gilie έγραψε:

Anastacia έγραψε:

και αν ο αντρας της δεν ειναι ο τυπος που θα βαλει την οικογενεια του στη θεση της? ρωταω γιατι σε μενα συμβαινει το αντιθετο, ο αντρας μου ειναι πολυ αυστηρος και κουμανταρει το σοι του ενω εγω ειμαι αδυναμη και δε μπορω να βαλω οριοα στους γονεις μου :blush::blush:[/quote:1aivccbn]

Καλη μου ΠΡΕΠΕΙ να βαλει την οικογενια του στη θεση της!Να βρει το θαρρος οπως ειπα και να το κανει!Ειναι γονιος πλεον!Και επειδη απ'οτι καταλαβα εκεινος μπορει αλλα δεν τα εχει καταφερει ακομα ενω εσυ.....Δεν εχεις προσπαθησει!!!!

ΠΡΕΠΕΙ να βαλεις ορια γλυκια μου!!!Ο ρολος των γονιων για την ανατροφη μας τελειωσε εδω κ χρονια!!!Τωρα πρεπει να παταμε στα ποδια μας και βεβαιως αφου κανουμε παιδια,να αναλαβουμε εμεις το δικο μας ρολο!!!!

Δημοσίευση

θα της κανω μια κουβεντα σε λιγο που θα παω το παιδι.εχω ετοιμασει ενα κουτι με παιχνιδια που του χω παρει εγω,θα παρω τα αλλα σπιτι μου.θα σας πω τις εξελιξεις.ηδη νιωθω πιο χαλαρη με την κουβεντα.ευχαριστω:)

"αιιιι...χασου μυρμηγκααακιιι..." :)

μη χανουμε και το χιουμορ μας.

Δημοσίευση

hope89 θα διαφωνησω μαζι σου......

Οταν η γιαγια κραταει το μωρο για 2 ή και 5 ωρες δεν εχει καμια δουλεια να αναμειχθει με την ανατροφη του παιδιου.Απλα κανει μια εξυπηρετηση στην νυφη της για να κανει τις δουλειες της και ειναι υποχρεωμενη να ακολουθησει τις συνηθειες που εχει οπως οταν ειναι το μωρο με την μαμα του.

bebadomama δυστυχως αυτα που περνας τωρα δεν ειναι τιποτα.....

Τα ιδια εκανε και η δικια μου και χειροτερα αλλα εγω δεν τις χαριζομουν με τιποτα ειδικα αυτα που αφορουσαν το παιδι μου!!!!!!!!

Εφτασε σε σημειο να μου πει οτι εκεινη κραραει το παιδι καλυτερα απο εμενα.Το ακουσες?????????:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Απειρους καβγαδες με τα πεθερικα και αποτελεσμα κανενα.

Μπενακης-Βγενακης...........

Μεχρι που μετακομισαμε στο δικο μας σπιτι και βρηκαμε την υγεια μας....

Το μονο σιγουρο που μπορω να σου πω ειναι οτι ολα αυτα τα κανουν απο αγαπη και απο ξεροκεφαλια........

Δημοσίευση

bebadomama έγραψε:

θα της κανω μια κουβεντα σε λιγο που θα παω το παιδι.εχω ετοιμασει ενα κουτι με παιχνιδια που του χω παρει εγω,θα παρω τα αλλα σπιτι μου.θα σας πω τις εξελιξεις.ηδη νιωθω πιο χαλαρη με την κουβεντα.ευχαριστω:)

"αιιιι...χασου μυρμηγκααακιιι..." :)

μη χανουμε και το χιουμορ μας.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!:P Καλή επιτυχια

Δημοσίευση

elpi76 έγραψε:

hope89 θα διαφωνησω μαζι σου......

Οταν η γιαγια κραταει το μωρο για 2 ή και 5 ωρες δεν εχει καμια δουλεια να αναμειχθει με την ανατροφη του παιδιου.Απλα κανει μια εξυπηρετηση στην νυφη της για να κανει τις δουλειες της και ειναι υποχρεωμενη να ακολουθησει τις συνηθειες που εχει οπως οταν ειναι το μωρο με την μαμα του.

elpi μάλλον δεν διατύπωσα καλά το αρχικό μου μήνυμα και δεν έγινε κατανοητό το τι εννοούσα.Ήθελα να πω πως πιστευουνοτι αφού κρατάνε το παιδί η κοπέλα τους έχει υποχρέωση και πρέπει να συμμετέχουν στην ανατροφή :blush:

Δημοσίευση

Ετσι οπως τα λες ειναι...Γι'αυτο εξαρχης ρωτησα για το ρολο του αντρα σου!

Κοιτα..το παιδακι μου δεν ηρθε ακομα αλλα η πεθερα μου ζει απο πανω μου και ηδη θελησε να εχει λογο....Για να μην τη σκυλοβρισω και τσακωθω με τον αντρα μου ειπα μεχρι εκει που επρεπε και τα υπολοιπα τα ανελαβε ο αντρουλης!!!!

Η μανα μου επισης θελησε πολλες φορες να μου επιβαλει καποια αποψη της!Εκει την ξεκοψα εγω αποκλειστικα!!!Καθετα!!!!Εχω πια τη δικη μου οικογενεια.Εμεις αποφασιζουμε!Η αποψη των γονιων μας ειναι πολυτιμη μεν αλλα ειναι χρησιμη ΜΟΝΟ οταν ζητηθει!!!!!

Επισης θελω να σου πω πως υπηρξαν φορες που η μανουλα μου ελεγε ψιλο ασυναρτησιες στον αντρα μου.Εκεινος δεν της απαντησε για να μην εχουμε αλλα.Χωρις να μου πει τπτ την αλλη μερα τηνεπιασα και της τα'πα ενα χερακι.Δε χρειαζεται οι γονεις μας να "ταλαιπωρουν" ψυχολογικα την νεα μας οικογενεια.

Και εσυ ταλαιπωρηθηκες αρκετους μηνες.Αφου πρωτα προσπαθησες με το καλο κ δεν εβγαλες ακρη...Ωρα να γινεις "κακια" για να ηρεμισετε ολοι!!!!

Καλη δυναμη!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα και από εμένα. Εγώ παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπιζα με τον αδερφό μου, να φανταστείς μετά τις 40 ημέρες. Κάθε μεσημέρι ερχόταν στο σπίτι μου (διευκρινίζω λεχώνα εγώ) έπινε καμιά 10αριά μπύρες και μετά μου έκανε κήρυγμα για την ανατροφή του παιδιού. Μου έσπαγε τα νεύρα έκανα υπομονή για να μην υπάρξει ένταση όμως τώρα που χρόνισε το παιδί δεν άντεξα άλλο. Με τον τρόπο μου του έδειξα ότι δεν θέλω να αναμιγνύεται στην ανατροφή του παιδιού μου. Σκέφτηκα και εγώ να μετακομίσω όμως μετά από μια έντονη συζήτηση δεν ξαναήρθε αυτός. Δεν νιώθω και πολύ όμορφα τώρα... Νιώθω στεναχώρια με αυτό που έγινε... Δεν νομίζω τελικά ότι το έκανε από κακό.

bebadomama συμφωνώ με αυτό που πας να κάνεις... Μίλησέ τους ήρεμα και είμαι σίγουρη ότι θα καταλάβουν. Με τον όμορφο διάλογο προλαμβάνουμε άσχημες καταστάσεις και ίσως μελλοντικές τύψεις...

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και η κατάληξη να είναι ευτυχής...

Δημοσίευση

mallon to provlima to exoun aftes!!!!e? eidika i theia apo ti stigmi pou den exei dika tis paidia pos to paizei eidiki?kratiste tin apo konta mono ama exei megali periousia k tha tin afisei sto moro:P plaka kano,to mono sigouro einai oti kapoioi anthropoi den katalavainoun apo iremes suzitiseis kai theloun tarakounima ,simasia exei na milaei o antras sou,emena i pethera mou mou pernei to moro apo ta xeria (milame gia katholou takt)k aftos den leei tipota,einai xamilon tonon opos o dikos sou...ego me 15 xronia polemikon texnon omos pou exo mathei na ksespao ti prepei na kano?

ma kala tosa oraia ftina paixnidakia exei i fisherprice katallila gia tin ilikia tou morou xathike na parei ekeina? ama tis peis "theia mallon den ton agapate arketa afou tou pernete epikundina paixnidia" les na pareksigithei polu?gia to karotsi mi fovasai ,kane oti mou proteinan k emena ,asto se mia katifora k opou paei k ax ti krima xalase,espase,den peirazei eftuxos pou exoume k allo xixixi, k fusika to moto mou MAKRIA K AGAPIMENOI!!!!!!! den ksero ama se voithisa pantos afti einai i gnomi mou...kouragio!

Δημοσίευση

Giolanda έγραψε:

Καλημέρα και από εμένα. Εγώ παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπιζα με τον αδερφό μου, να φανταστείς μετά τις 40 ημέρες. Κάθε μεσημέρι ερχόταν στο σπίτι μου (διευκρινίζω λεχώνα εγώ) έπινε καμιά 10αριά μπύρες και μετά μου έκανε κήρυγμα για την ανατροφή του παιδιού. Μου έσπαγε τα νεύρα έκανα υπομονή για να μην υπάρξει ένταση όμως τώρα που χρόνισε το παιδί δεν άντεξα άλλο. Με τον τρόπο μου του έδειξα ότι δεν θέλω να αναμιγνύεται στην ανατροφή του παιδιού μου. Σκέφτηκα και εγώ να μετακομίσω όμως μετά από μια έντονη συζήτηση δεν ξαναήρθε αυτός. Δεν νιώθω και πολύ όμορφα τώρα... Νιώθω στεναχώρια με αυτό που έγινε... Δεν νομίζω τελικά ότι το έκανε από κακό.

bebadomama συμφωνώ με αυτό που πας να κάνεις... Μίλησέ τους ήρεμα και είμαι σίγουρη ότι θα καταλάβουν. Με τον όμορφο διάλογο προλαμβάνουμε άσχημες καταστάσεις και ίσως μελλοντικές τύψεις...

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και η κατάληξη να είναι ευτυχής...

Giolanda mou giati na exeis tupseis tou eipes afto pou enoiothes,me tin oikogeneia mas prepei na eimaste eilikrineis k na min fovomaste na milisoume,tha eprepe na to katanoisei k na to sevastei oxi na thumosei....min stenaxoriesai tha eksomalunthei i sxesi sas...

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

Giolanda mou giati na exeis tupseis tou eipes afto pou enoiothes,me tin oikogeneia mas prepei na eimaste eilikrineis k na min fovomaste na milisoume,tha eprepe na to katanoisei k na to sevastei oxi na thumosei....min stenaxoriesai tha eksomalunthei i sxesi sas...

savropinguinos καλημέρα και από εμένα. Δεν ξέρω αυτή η ιστορία με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Να φανταστείς την Κυριακή έχουμε την βάφτηση του μπέμπη και δεν νομίζω ότι θα έρθει. Δεν έχει κάνει μόνο αυτά που έγραψα έχει κάνει πάρα πολλά που δεν γράφονται έτσι απλά σε ένα post. Σε όλη μου την ζωή των συγχωρούσα και δεν του έλεγα ποτέ τίποτε. Όμως όταν γεννήθηκε ο μπέμπης κάτι άλλαξε μέσα μου. Του μίλησα έντονα για πρώτη φορά στην ζωή μου και νόμιζα ότι δεν θα το συγχωρήσω ποτέ ξανά όπως και ότι δεν θέλω να τον ξαναδώ. Όμως τώρα νιώθω άσχημα ...

Αναρωτιέμαι γιατί συμπεριφέρεται έτσι ! Τι νιώθει για μένα? ... Αν ακούσεις τις ιστορίες ίσως να πεις ότι δεν είμαστε αδέρφια... Παρόλα αυτά τα λογικά που λέω σε εσένα αλλά και στον εαυτό μου νιώθω άσχημα...

Ελπίζω να περάσει η ένταση και αυτός να αλλάξει και να γίνουν όλα καλά... Για αυτό προσεύχομαι ....

Φιλάκια και σε ευχαριστώ !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...