Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

markat έγραψε:

Απο κιλά πως πάτε?εγώ πήρα 14 μέχρι τώρα

markat εγω καθε 10 αλλαζω μηνα και μεχρι στιγμης εχω παρει 15 , αλλα τρωω δεν μου λειπει τιποτα , σκαω απο το φαι θα ελεγα.

ξεκινησα 53 και ειμαι 68 λες να τα εκατοστήσω;:lol: :laugh:

• 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 99
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΒΡΕ 3,2ΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ??? :kiss:

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 9ΜΗΝΟ ΑΔΕΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!! :laugh:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΕΜΑ.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!

Δημοσίευση

Κοριτσια να σας ζησουν τα μωρακια σας και χαρας το κουραγιο σας,γιατι σιγουρα ειναι δυσκολα τα πραγματα με δυο μωρακια..εδω ενα κι εχω πελαγωσει....

Να σας ρωτησω κατι θελω ,που μαλλον εσεις θα ξερετε να μου απαντησετε...

Ο αντρας μου εχει διδυμο αδελφο (και γω ειμαι διδυμος στο ζωδιο,χεχεχε-ασχετο,γι αστειο το εγραψα),ειναι ολόιδιοι,(απλα ο αντρας μου ειναι πιο ομορφος,χεχεχε),υπαρχει περιπτωση να κανω και γω διδυμα στο μελλον?

Σας ευχαριστω !

Δημοσίευση

Γειά σας διδυμομανούλες!!!

Γύρισα πριν απο λίγο απο το γιατρό, έκανα τον πρώτο μου υπέρηχο και μου είπε ότι είναι δίδυμα!! Αν και το περίμενα, με είχε προϊδεάσει λόγω υψηλής χοριακής, τελικά σοκαρίστηκα!!!

Μου έδωσε ΠΗΤ 19/4/2010 -πρώτα ο Θεός!

Θα με παίξετε κι εμένα?

Δημοσίευση

ΚΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ CLUB ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΕΣ??? ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΓΑΡΓΑΡΟ ΝΕΡΑΚΙ! (Μ' ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΟΥ) ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.

ΤΑ ΛΕΜΕ!

Δημοσίευση

GIORGIA έγραψε:

Κοριτσια να σας ζησουν τα μωρακια σας και χαρας το κουραγιο σας,γιατι σιγουρα ειναι δυσκολα τα πραγματα με δυο μωρακια..εδω ενα κι εχω πελαγωσει....

Να σας ρωτησω κατι θελω ,που μαλλον εσεις θα ξερετε να μου απαντησετε...

Ο αντρας μου εχει διδυμο αδελφο (και γω ειμαι διδυμος στο ζωδιο,χεχεχε-ασχετο,γι αστειο το εγραψα),ειναι ολόιδιοι,(απλα ο αντρας μου ειναι πιο ομορφος,χεχεχε),υπαρχει περιπτωση να κανω και γω διδυμα στο μελλον?

Σας ευχαριστω !

γεια σου γιωργια μου

δεν θελω να σε πληγωσω αλλα το θεμα της διδυμης κυησης ειναι της γυναικας και οχι του αντρα ή θεμα τυχης.

Δημοσίευση

vagman έγραψε:

ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 9ΜΗΝΟ ΑΔΕΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!! :laugh:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΕΜΑ.

καλα τα γραφεις βρε vagman μου - που ειναι αυτο το θεμα.

εγω παντως ειμαι μεσα στο να το ψαξω

• 5 months later...
Δημοσίευση

οριστε ναμαστε παλι

vagman το ξεχασαμε το θεμα αληθεια μιας και το ειδα μπορουμε τελικα να παρουμε δυπλασια αδεια λοχείας

κατι θυμαμαι

που εγραψες αλλα νομιζω οτι εγραφες κατι με δικαστηρια και τετοια;

κοριτσια οποιες θελετε συμπληρωστε μπροστα το ονοματακι σας να δουμε ποσες ειμαστε

Δημοσίευση

marker έγραψε:

Εγκυούλες

1.Marilena K.(ΠHT:15/11/09) διζυγωτικα κοριτσακια

2.tridimomanoula (ΠΗΤ:1/12/09)

3.Minnie_2 (ΠΗΤ:12/12/09)

Μανούλες

1.Μελίνα Παναγιώτα & Ιόλη Ραφαέλλα (04/11/08)ομοζυγώτες-Anna_80

2.Ηλιάννα & Βασιλική(03/04/09)διζυγώτες-Maria Louiza

3.ομοζυγωτικα 6 χρονων - ΛΟΛΑ

4.Elena333f (8/6/09) - διζυγωτικα αγορι -κοριτσι

5.marker (18/09/09)-διζυγωτικά αγόρια

6.Vagman (ΠΗΤ:13/11/09)- διζυγωτικα

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια. Να χαίρεστε τα μωράκια σας!

Εγώ έχω δίδυμα αγοράκια διζυγωτικά που γεννήθηκαν (λίγο πρόωρα). Ευτυχώς τώρα είμαστε πολύ καλά :cheer: - αν και λίγο μαλωμένοι με τον ύπνο :P

Καλό κουράγιο σε όλες.... ;)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ?ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΜΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΤΗΣ!!!ΔΙΖΥΓΩΤΙΚΑ ΑΓΟΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ 27/05/09 20.14 ΚΑΙ 20.15.Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΑ!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

κοριτσια εσεις που ηδη εχετε περασει πολλα με τα μωρουλια σας

εξηγηστε μου

πως τα βγαζετε περα;

εγω τα εχω παιξει

ειμαι και μοναχουλα μου βεβαια

ερχεται η πεθερα μου μονο να ταισουμε την κρεμουλα στο πρωινο και το απογευματινο

αλλα για πειτε μου απο το σπιτι βγαινεται καθολου;

τον ηλιο πότε τον βλέπετε;

τις δουλειες πως τις κάνετε;

αληθεια εχω απορια πως τα καταφερνετε!

Δημοσίευση

klaps klaps τι διαβαζω καλέεεεεεεεεε δηλαδη εγω θα πρεπει να αποχαιρετησω τελειως τον εξω κοσμο που εχω κ την μικρηηηηηηηηη?????? παρακρουση θα βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο. Αλλα μιας κ ειμαι τρελη για δεσιμο κ θα γεννησω καλοκαιρι θα τα φορτωνω κ τα 3 στο καροτσι κ αναμεσα στα γευματα εστω κ για 1 ωρα θα πηγαινω μια βολτα για να μην φρικαρω. Ετσι λεω τουλαχιστον τωρα εξω απο τον χορό

Δημοσίευση

γεια σας γλυκές μου διδυμομανούλες!

είμαι στη 18η εβδομάδα και περιμένω διδυμάκια, αγοράκι και κοριτσάκι.

κι εγω έξω απ΄τον χορό λέω ότι θα παίρνω τα μωρά μου και θα πηγαίνουμε βόλτες, δεν είμαι τυπος του σπιτιού, δεν μπορώ μέσα! οι παλιότερες μανούλες βέβαια μου λένε ότι είναι σχεδόν αδύνατο!

να ρωτήσω κάτι τις παλιότερες, πόσο νωρίτερα γεννήσατε? από την αρχή που έμαθα ότι είναι δίδυμα αυτό είναι το μεγάλο μου άγχος. παίζει ρόλο ο σωματότυπος? πριν την εγκυμοσύνη ήμουν 50 κιλά και ύψος 1.63 (ακόμη τόσο είμαι :laugh: ), γενικά δείχνω αρκετά μικροκαμωμένη. σε όποιον λέω ότι έχω δίδυμα μου λέει"καλά, θα κάνεις εσυ 2 παιδιά?" και με αγχώνουν χειρότερα. ο γιατρός μου είπε ότι δεν παίζει μεγάλο ρόλο, έτσι είναι ή τ λεει για να με καθυσηχάσει?

Δημοσίευση

marker έγραψε:

Εγκυούλες

1.Marilena K.(ΠHT:15/11/09) διζυγωτικα κοριτσακια

2.tridimomanoula (ΠΗΤ:1/12/09)

3.Minnie_2 (ΠΗΤ:12/12/09)

4.zetoyla (ΠΗΤ:29/7/10) διζυγωτικα

5.aliky (ΠΗΤ:) διζυγωτικα αγορι-κοριτσι

Μανούλες

1.Μελίνα Παναγιώτα & Ιόλη Ραφαέλλα (04/11/08)ομοζυγώτες-Anna_80

2.Ηλιάννα & Βασιλική(03/04/09)διζυγώτες-Maria Louiza

3.ομοζυγωτικα 6 χρονων - ΛΟΛΑ

4.Elena333f (8/6/09) - διζυγωτικα αγορι -κοριτσι

5.marker (18/09/09)-διζυγωτικά αγόρια

6.Vagman (ΠΗΤ:13/11/09)- διζυγωτικα

7.15JUNE (27/25/09) - διζυγωτικα αγορι-κοριτσι

8.κ147 (9/11/09) διζυγωτικα αγορακια

9.SOFOU (29/1/09) διζυγωτικα κοριτσακια Χριστίνα-Νεκταρία & Δήμητρα

Να μας ζήσουν και όλες οι μέλλουσες μανούλες με το καλό

quote]

Δημοσίευση

κοριτσαρες μου

δεν θελω να σας απογοητευσω γι αυτο το λογο πραγματικα θα ηθελα μια μανουλα διδυμων να μου πει πως τα καταφερνει , να μου πει το κολπο να το κανω κι εγω πραγματικα

καλα για την αρχη το θεωρω ακατορθοτο τουλαχιστον για τους πρωτους 5 μην πω 6 μηνες να μπορειτε να τα παρετε μονες σας και να βγειτε βολτα

εστω για το τετραγωνο

καταρχας τους πρωτους 3 μηνες δεν θα προλαβαίνετε να ταιζετε οχι να βγαινετε βολτα

αφου μεχρι να ταισεις (θελει 1 ωρα το καθενα θηλασμος κανα 20λεπτο και μετα μπιμπερο την φαγατε την ωρα) μετα καπακι αλλαγμα θελεις κανα 10λεπτο ισως και παραπανω

μετα ανα αποστηρωσεις να ετοιμασεις τις θηλες να βρασεις γαλα κλπ θελεις αλλη μια ωρα οποτε εφτασε η ωρα να ξαναταισεις

αντε και δεν τα εχεις ολα αυτα

για να βγεις βολτα πρέπει να ετοιμασεις την τσαντα που θα παρεις μαζι

πανες-μπιμπερο νερο γαλα αν πεινασουν , κανα παιχνιδι αλλαξιες ρουχα

και αντε το εκανες που θελεις κανα 20λεπτο γιαυτο

μετα θελεις κανα 45λεπτο να τα ντυσεις και μετα αντε να κατεβασεις το καροτσι αντε να τα βαλεις μεσα

αντε λιγο να κλαψουν να τα σηκωσεις

και μη μου πειτε για το αμαξι

ουτε κατα διανοια μονες σας με το αμαξι

δεν γινεται να οδηγατε και να ειναι μονα πισω

γενικα οι πρωτοι μηνες ειναι φρικη εαν ειστε και μονες σας

εγω εβγαινα απο την αρχη μονο σκ μαζι με τον αντρα μου

αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να τα παρω μονη μου να παω πουθενα

κι αν αρχισουν και τα 2 κλαματα τι θα τα κανω

απα πα για υποστηρηξη και συμπαρασταση καταλαβατε που πρέπει να απευθυνεστε ετσι; χα χα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...