Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σου λολα να χαιρεσαι τα παιδακια σου. τι είναι; κοριτσακια ή αγοράκια; με τη γεννα σου ολα καλά πήγαν;

πότε το καταλάβατε οτι ειναι μονοζυγωτικά; και πως βασικα.

• Απαντήσεις 99
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ. Π.Η.Τ. 13-11-09. ΔΙΖΥΓΩΤΙΚΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙ. ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ;) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...:S

Δημοσίευση

με το καλο τα μωρουλινακια σου Vagman. σε προσθεσα στη λιστα πιο πανω. πως τα πας μεχρι τωρα; ελπιζω να πηγαίνουν ολα καλα και να συνεχιστεί κι ετσι. που με το καλο θα γεννησεις;

Δημοσίευση

Egw gennhsa ta didymakia mou stis 8/6/09 k einai dizygwtika.Agoraki k koritsaki.

Tridimomanoula geia sou!PWPW tridima e?Pws ta kataferate kale?Me ekswsomatikh?Me to kalo koukla mou triplh h dikh sou xara!Se poia evdomada eisai?

Me to kalo se oles tis mellouses didymo-tridymomanoules!Na exete mia poly poly kalh egkymosynh!na xairomaste ta mwrakia mas oi ypoloipes.

Δημοσίευση

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ MARKER? ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΗ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ. ΠΑΝΙΚΟΣ! ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΩ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΝΑ ΤΕΝΤΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΜΟΥ? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΕΙ. ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ 30. ΤΩΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΑΙΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΙΩΘΩ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΜΕΧΡΙ 27 ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ, ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΩΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ, ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ.

Δημοσίευση

Teleia koritsi mou!Mporw na fandastw,tha eisai mesa sth trelh xara!

E entaksei,synithws ta didyma k tridyma genniountai poio grhgora.Alla exw akousei k didymomanoules pou gennhsan sto mhna tous.Vsk twra pou to skeftomai prepei na eisai h monh tridymomanoula sto forum xixiixix :)

Pantws egw gennhsa arxes 8ou mhna,kaname ta panta gia na ta krathsoume mesa alla viazontan ta mikroulia mas :D De phrazei ola kala twra :)

Na pane ola kala k pali :)

Δημοσίευση

Εγκυούλες

1.marker (ΠΗΤ: 10/10/09)-διζυγωτικά αγόρια

2.Vagman (ΠΗΤ:13/11/09)- διζυγωτικα (αγορι - )

3.Marilena K.(ΠHT:15/11/09) διζυγωτικα κοριτσακια

4.tridimomanoula (ΠΗΤ:1/12/09)

5.Minnie_2 (ΠΗΤ:12/12/09)

Μανούλες

1.Μελίνα Παναγιώτα & Ιόλη Ραφαέλλα (04/11/08)ομοζυγώτες-Anna_80

2.Ηλιάννα & Βασιλική(03/04/09)διζυγώτες-Maria Louiza

3.ομοζυγωτικα 6 χρονων - ΛΟΛΑ

4.Elena333f (8/6/09) - διζυγωτικα αγορι -κοριτσι

Γεια σου ΤΡΙΔΙΜΟΜΑΝΟΥΛΑ φυσικα ελα στην παρεα μας. μπραβο σου κοπελα μου με το καλο τα παιδακια σου να τα χαρεις και σου ευχομαι πραγματικα να περασουν οι μερες σαν νερακι μεχρι να γεννησεις.

πες μας ποτεθα βαρυνεις. εγω τωρα μπαινω στον 7ο και πολλες φορες δεν μπορω να στεκομαι ορθια νομιζω οτι θα πεσουν και ειναι μονο 2 τα δικα μου.

αντε μου να τα λεμε και παλι με το καλο.

Δημοσίευση

vagman τι κάνεις καλά;

τι έγινε τελικά ρώτησες τον γιατρό για τις συσπάσεις σου;

εχω απορία τι σου είπε κι εσένα γιατι εγώ πάντως εχω μπερδευτεί.

αλλοι λενε ετσι αλλοι αλλιως. με την εγκυμοσύνη σου ολα καλά;

Δημοσίευση

ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ: ΑΓΟΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΞΙΑ ! ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Β΄ (ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 10 Κ ΜΠΗΚΑΜΕ 11, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΕΙΧΑΜΕ 11.30 Κ ΜΠΗΚΑΜΕ 13.00!) ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΕΙΝΑΙ 420GR ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ 460GR. ( 23 ΕΒΔ.ΚΥΗΣΗΣ, 21 Η ΗΛΙΚΙΑ ΕΜΒΡΥΩΝ) ΟΛΑ ΟΚ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΤΟΝ ΟΜΦ.ΛΟΡΟ ΕΧΕΙ 2 ΑΝΤΙ 3 ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΑΛΛΑ Η ΡΟΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕ ΟΚ (ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Κ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΛΙΓΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΣΤΟ ΤΟΙΧΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΜΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Κ ΘΑ ΑΠΟΡΟΦΗΘΕΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΕΙΠΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟ 3D ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΠΛΑΤΗ ΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ, ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΩ ΣΚΑΛΕΣ, ΝΑ ΦΑΩ ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΪ Κ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΝΥΣΤΑΖΕ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΧΑΣΜΟΥΡΙΟΤΑΝ Κ ΤΡΙΒΟΤΑΝΕ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΜΠΕΣ - ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

Δημοσίευση

vagman μου αντε μου καλα αποτελέσματα για την επόμενη φορά. ολα καλά ειναι , αν το λένε και οι γιατροί τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχιας. όσο για την ταλαιπωρία τουλάχιστον εγω μπορώ να πω οτι στο ιασω με εξυπηρετουν καθε φορά αμέσως. εμας 3d μας το κάνει στο ιατρείο του ο γιατρός . απο αυτό το μήνα (7ο)θα μας τα δείχνει καθε φορα 3ενημέρωσε μας για την εξέλιξη.

αα!!!

μπράβο σου ενα κι ενα τα μωρακια σας. και λένε οτι πάντα τα κορίτσια ειναι λιγο πιο ανεπτυγμένα.

φιλια

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ: ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΝΑ ΠΛΑΚΟΝΩΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ? ΜΗ ΜΕ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΕΛΙΩΤΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΣΕΡΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΡΑ ΝΕ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΟΟΣΟ ΤΟ SHOPING, ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΕΝΙΩΘΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΝΑ ΚΛΩΤΣΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΠΤΟ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΖΟΥΛΙΞΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ???:woohoo:

ΘΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟΨΕ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΜΑΣ. ΟΛΟ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!

Δημοσίευση

να σου πω οσον αφορα τις κλωτσιες πλεον τα δικα μου ειναι περισσοτερο δυσκινητα. πλεον δεν μπορω να πω οτι κλωτσανε αλλα οτι αλλαζουν θεσουλες για να βολευτουν , φαντασου οτι το νιωθω σαν κατι να τριβεται μεσα στην κοιλια μου. δυο φορες εχει αλλαξει θεση το ενα μεσα σε τρεις μερες και το χειροτερο ειναι πρεπει να πω οταν ειναι με το κεφαλι πανω , γιατι κλωτσαει και νιωθω λες και θα φυγει απο κατω μου.

οσο για την μεταξυ τους σχεση. πρεπει να ειναι πολυ καλη απο οτι καταλαβαινω.

ο ενας ειναι του στιλ : κανε περα να περασω - κανε περα να διαβω και να βολευτω εγω οπως θελω

ο αλλος ειναι του στιλ: παρε μια θεση να τελειωνουμε γιατι μας εχεις σπασει τα νευρα - κανει στην ακρη ο κακομοιρης.

σπανια κουνιουνται ταυτοχρονα δυνατα και οταν το κανουν ειναι σαν να κανει κουνια η κοιλια , μια δεξια - μια αριστερα.

αληθεια με τις συσπασεις δεν ειπες τι εγινε;

Δημοσίευση

σε δύο ωρες εχω ραντεβου με το γιατρο και θα τον ρωτησω. παντως τωρα ειναι ελαχιστες ή καθολου μεσα στην ημερα. 1 εβδομαδα κρατησε περιπου. θα σε πω τα νεα απο βδομαδα γιατι αυριο λεμε να παμε θαλασσα να δροσιστουμε λιγο! θα γελασω αν τα μαγιω που πηρα πριν 2-3 βδομαδες κρυβουν μονο τα απαραιτητα τωρα!

Δημοσίευση

καλα αποτελεσματα κουκλα μου - αντε να δουμε ποσο μεγαλωσανε και τα δικα σου τα μπεμπακια και ειμαι σιγουρη οτι και οι συσπασουλες που ειχες δεν θα ηταν τιποτα .

να πατε να κανετε και κανα μπανακι και για μενα γιατι εμενα δεν με αφηνει ο δικος μου.

καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!1

Δημοσίευση

MARKER ΕΙΧΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΣ "ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ". Η ΖΕΣΤΗ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ (ΜΙΚΡΕΣ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ, ΚΡΑΜΠΕΣ ΣΤΗ ΓΑΜΠΑ, ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΩ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙΡΟ)ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΙΣΩ ΑΝ: 1. ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ 2. ΕΧΩ ΚΑΦΕ Η ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ 3. ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ 4. ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

ΤΑ ΜΩΡΑ Ο.Κ. Ο ΜΠΕΜΠΗΣ 550 ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ 510 ΠΕΡΙΠΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΣΕΙΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΓΟΥΛΟΕΙΔΕΣ, ΑΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΠΙΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ vita.gr ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ. ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ Ο.Κ. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΪΟ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΠΟΛΥ. ΣΙΔΗΡΟ ΠΑΙΡΝΩ TARTIFERON.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!

Δημοσίευση

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??? ΧΑΘΗΚΑΤΕ!!! ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ vita.gr / ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ". ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΟΜΕΣΤΕ!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια, μόλις είδα το ωραίο θέμα σας.

Περιμένω και εγώ διδυμάκια αγοράκια και τα δύο με ΠΗΤ 2/10/09 και είναι διχοριακά διαμνιακά.

Επίσης έχω άλλα δύο παιδάκια, η μεγάλη η κόρη μου είναι 3 χρονών και η μικρή 1,5.

Προς το παρόν καλά τα πάω, μόνο που κουράζομαι πολύ με τις κόρες μου και έχω τρελαθεί από τη ζέστη.

Αλήθεια το βράδυ κοιμάστε? Πως βολεύεστε?

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ markat! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 26 ΕΒΔ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΓΟΡΙ - ΚΟΡΙΤΣΙ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ, ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΖΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΠΡΟΥΜΙΤΑ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΛΑΓΙΑ ΠΡΟΣ ΗΜΙΠΡΙΝΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΣΤΟ ΛΥΓΙΣΜΕΝΟ ΓΟΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΛΑΚΩΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ.

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου;

τι κανουν οι διδυμομανούλες;

markat μου 4 παιδακια ε;

πω πω πως τα βγαζεις περα κουκλα μου με δυο στην κοιλια και αλλα δυο να τρεχουν γυρο γυρο;

εγω αυτη τη στιγμη πρεπει να πω οτι τα νιωθω παρα πολυ χαμηλα , πραγματικα λες και αν σφυχτω θα βγουν

τη δευτερα παω στο γιατρο και θα δουμε πως τα παω.

ποιο πολυ τον τραχηλο φοβαμαι μην κατεβει πολυ και μεινω κατακοιτη στο κρεβατι.

εγω τωρα θα μπω στην 3οη εβδ εσεις εχετε τιποτα περιεργα συμπτωματα;

για διαφωτησε μας βρε markat που εχεις κανει κι αλλα δυο οποτε σιγουα μπορεις νασυγκρινεις

οσο για τον υπνο - στο πλαι με μαξιλαρι στα ποδια και καθε 2 ωρες ξυπνια να αλλαζω πλευρο γιατι ποναει ο γοφος μου.

α : και οπωσδηποτε μια φορα το βραδυ σηκωμα για πιπι μου

vagman δεν πειραζει γραφε οπου σε βολευει. οσο για την τουαλετα - μονο υποθετα πλεον - αυτο μου συστησε και ο γιατρος για να μην σφιγγομαι καθολου

Δημοσίευση

να χαιρεσαι τις κουκλες σου sofh.

καλως ηρθες σε αυτη την παρεουλα

σιγουρα θα χρειαστουμε τα φωτα σου.

ολα καλα πηγαν με την εγκυμοσύνη σου;

σε ποια βδμ γεννησες;

Δημοσίευση

marker περίεργα συμπτώματα δεν έχω, με ενοχλούν όμως οι κράμπες στην κοιλιά και το βράδυ οταν κοιμάμαι στα πόδια.

Με τις κόρες μου κουράζομαι πολύ, οταν πάω και εγώ σαν άνθρωπος να κάτσω λίγο αρχίζουν μαμά θέλω χυμό, μαμά το ένα, μαμά το άλλο:( μια απελπισία μερικές φορές..

Τα κορίτσια τα γέννησα φυσιολογικά χωρίς προβλήματα και τώρα που ρώτησα το γιατρό μου μου είπε ότι έχω πολλές πιθανότητες να γεννήσω και τώρα φυσιολογικά, να δούμε πως θα εξελιχθεί..

Απο κιλά πως πάτε?εγώ πήρα 14 μέχρι τώρα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...