Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!:cheer:

Πηγαμε εχθες πρωτη φορα να αγορασουμε τα πρωτα μας παπουτσακια μιας και αρχισαμε δειλα δειλα να σηκωνομαστε..;)

πηγαμε στα crocodilino της περιοχης μας αλλα δεν καταφεραμε να βρουμε κατι..:(

εκτος απο τα μουγερ ξερετε αλλο μαγαζι που να εχει μονο παιδικα παπουτσακια..ή καποια αλλη μαρκα που να την θεωρειτε καλης ποιοτητας?

δεν θελω να παω σε μαγαζια που τα συνδιαζουν ολα(π.χ.mothercare)γιατι ειναι τα πρωτα μας και χρειαζομαι καποιον με εμπειρια να με βοηθησει στο νουμερακι και στο τι ειδος να διαλεξω..

αλλα εκτος απο αυτα τα 2 που ειναι πολυ γνωστα δεν ξερω καποιο αλλο..

(για να μην παρεξηγηθω δεν εχω κανενα θεμα με μαρκες κτλ.απλα θελω κατι καλης ποιοτητας και σωστα κατασκευασμενο..στο παπουτσι αξιζει και πρεπει να δωσεις χρηματα:) )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Θα δυσκολευτείς να βρεις παπουτσάκια σε αυτά τα μαγαζία γιατί απλά ξεκινούν απο το 20 21 νούμερο και συνήθως δεν τους κάνουν!:unsure: !!!!!!!

Μπορεί να βρεις και 19 πο λογικά θα φοράει το νινι σου αλλά πολύ δύσκολα...! Εγω έψαχνα πολύ καιρό!!!!!και τελικά βρήκα ένα σχετικά φθηνό είχαν 30 ευρώ.....σε συνοικιακό μαγαζί...

Λίγο αργοτερα που χρονίσαμε (περπάτησε και τοτε) έιχαμε βρει...στα μουγερ νομίζω...που του έκαναν..έτσι και έτσι ...Με έιχαν βολέψει επ'ισης κάτι adidas πεδιλάκια και αθλητικά της nike που αν και κλειστά του ταιριάζαν πολύ καλά ...(ήταν πλέον τελη Αυγουστου και απο Σεπτέμβρη τα φορεσε παλύυυυυυυυ)

Εγώ τον άφηνα ξυπόλυτο στο σπίτι γιατι έτσι μου ειχε πει η παιδίατρος!

αυτα απο εμενα!:kiss:

Εγώ σήμερα θα πάω να της πάρω παπούτσια για πρώτη φορά.Θα πάω στο Μούγερ γιατί έχω ακούσει ότι θα της μετρίσουν το ποδαράκι και οτι γενικά είναι καλά.

Μέχρι τώτα την είχα με καλτσάκια και ξυπόλιτη αλλά μου είπε η γαιτρός να της αγοράσω γιατί θα την βοηθήσει στο περπάτημα.

Κάσση μου καταρχας σε ευχαριστω για την απαντηση..

η κορουλα μου πηρε απο την μαμα και εχει μεγαλο ποδαρακι..χιχι,ειναι αρκετα ψηλη(οπως και εγω)

και εχθεσ μας ειπαν οτι το νουμερο της ειναι 20..

αλλα δεν ηθελα να της παρω κλειστο παπουτσακι θεωρω καλυτερα κατι σαν παπουτσοπεδιλο..

ξερεις αυτα που εχουν τρυπουλες για το καλοκαρι και τα ειδα οτι ειναι σταθερα (ετσι νομιζω δηλ.)

δεν ειναι καλυτερα να μην ειναι κλειστο?μας εδειξαν κατι σαν μπαλαρινες αλλα καλοκαιριατικα δεν θα σκαει..???

ειναι και η πρωτη μου και δεν ξερω καθολου τι φορανε τωρα στις αρχες..

tzef έγραψε:

Εγώ σήμερα θα πάω να της πάρω παπούτσια για πρώτη φορά.Θα πάω στο Μούγερ γιατί έχω ακούσει ότι θα της μετρίσουν το ποδαράκι και οτι γενικά είναι καλά.

Μέχρι τώτα την είχα με καλτσάκια και ξυπόλιτη αλλά μου είπε η γαιτρός να της αγοράσω γιατί θα την βοηθήσει στο περπάτημα.

αχ tzef αν δεν σου κανει κοπο γραψε μου τι σου προτειναν να παρεις...εσενα περπαταει κανονικα ή απλα εχει αρχισει να σηκωνετε?

Περπατάει μόνη της γύρω γύρω από το τραπάζει του Σαλονιού ή στο κρεβάτι της ή με το ειδικό παιχνιδι που πάει με ρόδες.Δεν έχει ξεκινήσει δηλαδή κανονικά χωρίς να κρατιεται από κάπου.Η αλήθεια είναι οτι δεν την έχω βοηθήσει με το πέρπάτημα δηλαδή να την πηγαίνω στρατα σρτούλα οτι κάνει μόνης της το κάνει.Αν πάω σήμερα θα σου πω τι θα μου πουν.

όντως και εγώ βολεύτηκα με τα πεδιλάκια δηλαδή τα ανοιχτά μπροστά!!!!αλλά ξέρω πολλές μαμάδες που προτίμησαν κλειστά λόγω του οτι δε φευγουν τα δαχτυλάκια μπροστά και είναι είναι καλύτερα!

Δεν ξερω!;) Μάλλον όπως συνηθίσουν!

Ψάξιμο θέλει κούκλα!

φιλιά!

Κορίτσια καλημέρα. Λοιπόν για παππουτσάκια προτείνω τα ASTER . Εμείς έχουμε πάρει 2 μοντέλα απο αυτά και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι! Ήταν τα πρώτα μας παππουτσάκια και πραγματικά μας βοήθησαν πολύ! Μας τα πρότεινε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που είναι φίλος μας και τελικά είχε απόλυτο δίκιο! Έμαθα ότι τη συγκεκριμένη μάρκα την προτείνουν και οι παιδίατροι. Την Ιωαννίτσα μας τη βοήθησαν πολύ αυτά τα παππουτσάκια να εξελίξει το περπάτημα της:lol:

Τώρα για το καλοκαίρι της πήραμε κλειστά παππουτσάκια νομίζω είναι καλύτερα για μωρό (είναι 17 μηνών). Βέβαια έχουμε και αθλητικά πεδιλάκια όμως δεν τα φοράει πολλές ώρες. Έχουμε πάρει συνολικά φέτος 5 ζευγάρια παππούτσια:huh: Είμαι έμπειρη σας λέωωωω :woohoo:

ΓΙΑ ΤΑ KICKERS ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Κατά τη γνώμη μου , το κοριτσάκι σου ειναι πολυ μικρο για να φορέσει παπουτσάκια κανονικά . Σ΄αυτη την ηλικια φορανε τα παπουτσια με μαλακη σολα (οχι τα αγκαλιάς ) μπορεις να δεις σ΄αυτο το σαιτ τι εννοω .

http://www.robeez.com/department.aspx?d ... uk_freeshp

Ειναι και τοσο ομορφα , τρελαίνομαι !!!

Εμενα σηκώθηκε και εκανε βήματα απο 7 μηνων . Στους 11 μηνες περπατουσε μονη της χωρις να πιανεται και τωρα τρεχει . Παπουτσάκια σκληρή σολα της πηραμε στους 11+ μηνες αφου ειχε μάθει να περπατάει πολυ καλα ξυπολητη ή με τα μαλακή σολα .

Λοιπόν η μικρή μας περπάτησε χωρίς παπουτσάκια αρχικά μέσα στο σπίτι με καλτσούλες. Αλλά επειδή έχουμε παρκέ γλιστρούσε και όταν βάλαμε τα παππουτσάκια περπάτησε καλύτερα αφού δεν έπεφτε! Έκανε όμως μόνη της βηματάκια απλώς σταθεροποιήθκε πιο πολύ. Αυτά όταν ήταν 10 μηνών σχεδόν. Δοκίμασε να τον πιάσεις από τα χεράκια να πατε μια βολτούλα μέσα στο σπίτι να ρίξει κανένα βηματάκι μπροστά. Νομίζω πως τα παππουτσάκια θα βοηθήσουν αφού ξεκονήσει να περπατά μόνος του και για αρχή ξυπόλητος στο σπίτι.. και μετά.... τρέχα να τον πιάσεις!!!!

009 έγραψε:

ΓΙΑ ΤΑ KICKERS ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Κοιτα... μην τον ζοριζεις, θα το κανει μονος του καποια στιγμη!. Εμενα ηταν 13 μηνων και 20 ημερων οταν "ανοιξε" οπως λες βηματα. Της φορουσα μποτακι Kikcers και πηγαμε σε εναν παιδοτοπο με κατι φιλους που ειχαν μεγαλυτερα παιδια. Επειδη δεν ειχε κοσμο ο παιδοτοπος, η κοπελα μου επετρεψε να μπω και γω στο χωρο που παιζανε τα μικρα. Την αφηνω λοιπον πανω στην παχια μοκετα του παιδοτοπου (στεκοταν ορθια με τα παπουτσια) μεχρι να βγαλω τα παπουτσια μου και να μπω και γω μεσα μαζι της. Γυρναω... και τι να δω :woohoo: ειχε φυγει απο κοντα μου! Ηταν η πρωτη φορα που αισθανθηκε ασφαλεια και περπατησε!

009 έγραψε:

Δεν κανει να κανεις το μωρο σου να περπατήσει . Οταν θα ειναι ετοιμο θα το κανει μονο του ! Δεν καταλαβαινω γιατι να πιεζουμε τα παιδιά μας ΚΑΙ για το περπατημα ....

Καλημέρα γλυκιά μου, εγώ και στα δυο μου παιδάκια ξεκίνησα με αθλητικά παπουτσάκια που θεωρώ ότι είναι καλύτερα και ανατομικότερα.

Βέβαια για καλοκαίρι υπάρχουν και αθλητικά σανδάλια. Τα πήρα στον γιο μου που κάνει λίγα βηματάκια και πραγματικά βολεύουν πολύ.:)

Κυρίως σε πολυκαταστήματα θα βρείς διάφορες μάρκες.

Εμενα μου ειχαν φερει δωρο κατι παπουτσακια απο τα mothrcare και τον πηγα με αυτα στην παιδιατρο και μολις τα ειδε μου ειπε να μην του τα ξαναφορεσω... για τα πρωτα βηματα, μου ειπε, πως πρεπει να του παρω ορθοπαιδικα, με λεπτη σολα, περιπου ενα δακτυλο, μαλακη και αντιολισθητικη και να ειναι σαν μποτακι δλδ να κουμωνει στον αστραγαλο για να κραταει στεθερο το ποδι του παιδιου... τετοια παπουτσια εχει το μουγερ σιγουρα και το crocodilino... εγω ανακαλυψα και αλλο ενα μαγαζι στον Πειραια πανω στην Βασιλεως Γεωργιου το ΣΑΣΑ που εχει πολυ καλης ποιοτητας παπουτσακια σαν το μουγερ και με ποιο χαμηλες τιμες γυρω στα 50 ευρω... τωρα πια τρεχει οχι μονο περπαταει, και του εχω παρει και πεδιλακια... καλα ψωνια...:P

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 6 ΜΕ 9 ΜΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΡΙΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΥΣΦΟΡΙΑ. ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΑΚΑΜΠΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ Δ3ΕΡΜΑΤΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ.

κοριτσακια μου σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας..

πηρα μια ιδεα περιπου τι χρειαζεται λογικα η κορουλα μου..

ετσι τωρα που θα ξεχυθουμε στα μαγαζια θα εχουμε αποψη;) ...χιχι!!

MITSI2 έγραψε:

Κάσση μου καταρχας σε ευχαριστω για την απαντηση..

η κορουλα μου πηρε απο την μαμα και εχει μεγαλο ποδαρακι..χιχι,ειναι αρκετα ψηλη(οπως και εγω)

και εχθεσ μας ειπαν οτι το νουμερο της ειναι 20..

αλλα δεν ηθελα να της παρω κλειστο παπουτσακι θεωρω καλυτερα κατι σαν παπουτσοπεδιλο..

ξερεις αυτα που εχουν τρυπουλες για το καλοκαρι και τα ειδα οτι ειναι σταθερα (ετσι νομιζω δηλ.)

δεν ειναι καλυτερα να μην ειναι κλειστο?μας εδειξαν κατι σαν μπαλαρινες αλλα καλοκαιριατικα δεν θα σκαει..???

ειναι και η πρωτη μου και δεν ξερω καθολου τι φορανε τωρα στις αρχες..

καλο ειναι τωρα που θα μαθει να περπαταει να της παρεις παπουτσι που να πιανει τον αστραγαλο για να μαθει να περπαταει σωστα και οχι πλαγια......εγω συνηθως τα περνω απο το λητω.....και τωρα του βρηκα πεδιλακια ψηλα και πολυ ανατομικα.....

bourique1983 έγραψε:

καλο ειναι τωρα που θα μαθει να περπαταει να της παρεις παπουτσι που να πιανει τον αστραγαλο για να μαθει να περπαταει σωστα και οχι πλαγια......εγω συνηθως τα περνω απο το λητω.....και τωρα του βρηκα πεδιλακια ψηλα και πολυ ανατομικα.....

Να σαι καλα bourique1983 μου σε ευχαριστω πολυ..βασικα μετα απο συζητησεις με μαμαδες εκει κατεληξα και εγω να πιανει τον αστραγαλο..βεβαια η πωλητρια μου ειπε οτι δεν πειραζει και οτι και τα χαμηλα ειναι σταθερα:huh: αλλα νομιζω οτι το εκανε γιατι με εβλεπε οτι δεν μου αρεσε κατι και ηθελε να πουλησει..:angry:

:kiss:

ΤΕΛΙΚΑ ΧΤΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΓΕΡ.85 EURO ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

ΔΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΔΑΧΤΗΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΛΟΡΙΔΟΥΛΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι δεν θα έκανα τεστ και το βράδυ; 😂😂 Τώρα από κοντά φαινόταν αυτή η ροζ σκιά σε ολα τα φώτα, όχι μόνο στο κιτρινο φως 😂😂
    • Έχεις δίκαιο σε ότι γράφεις, έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ εν τέλη! Είναι πολύ κλειστός ως άνθρωπος, δεν εξωτερικεύεται ποτέ και σε κανέναν, οπότε δεν ξέρω ούτε τις ανησυχίες, μα ούτε και τις σκέψεις του. Μου είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να τον καταλάβω και ειδικά τώρα που με βλέπει χαρούμενη και ανηπόμονη για την όλη διαδικασία.  Δεν δυσανασχέτησα ούτε μια στιγμή, κάθε άλλο δεν βλέπω την ώρα να μπω σε όλο αυτό γιατί ξέρω πως ίσως έτσι έχω μια ευκαιρία για ένα παιδάκι.  Αν δεν ήθελα, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, θα έλεγα οκ, αφού δεν μπορούμε το αφήνουμε εδώ και πάμε παρακάτω, ή θα έλεγα ξέρεις κάτι, από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα παίρνει ο καθένας το δρόμο του και όλα καλά, τι είχαμε τι χάσαμε.  Τελικά σήμερα το απόγευμα ήρθε μόνος του στο κρεβάτι και με γύρεψε την ώρα που κοιμόμουν.. ενώ εχθές μου έκανε το δύσκολο. Τι να πω!
    • Κοριτσι μου κ σε εμας συνεβη το ιδιο..εμενα για την ακριβεια ηταν πιο ακραιος..μ ειχε ζητησει να χωρισουμε για να προχωρησω τη ζωη μου κ να κανω παιδια χωρις να χρειαστεί να υποβληθω σε οοολα αυτα.. κ τον ειχα ρωτησει αν το προβλημα το ειχα εγω αν θα με παρατουσε.. κ η απαντηση ηταν πως εμενα γνωρισε μονη μ κ εμενα θελει στη ζωη του..κ τ εξηγησα πως το ιδιο ισχυει κ για εμενα..με ή χωρις παιδι ειμαστε οικογενεια δεν μας οριζει αυτο... κ πλεον με αυτο πορευομαστε κ η αληθεια ειναι πως πλεον ειμαστε πιο δεμενοι απο ποτε.. αλλα περασαμε παρα πολλες διακυμανσεις μεχρι να φτασουμε στο τωρα..θελει διαλογο ολο αυτο κ ειναι καλο π ξεκινησε να σου ανοιγεται. Επισης κ εμενα στεναχωριεται απιστευτα οταν με βλεπει να τρυπιεμαι..ειναι επισης κ ο δικος μ συζυγος ενα ατομο π δεν εξωτερικευει τις σκεψεις του ευκολα... για παραδειγμα εχει αλλαξει δωματιο οταν μια φορα με πετυχε να κανω ενεση.. κ τον βρηκα να κλαιει- με αγκαλιασε κ μ ζητουσε συγγνωμη που τα περναω ολα αυτα.. Και δε θα ξεχασω το σοκ μ οταν καταλαβα πως η εξωσωματικη ειναι μονοδρομος (δεν προσπαθουσαμε πολυ καιρο αλλα πλησιαζα τα 35& ψαχτηκα πριν το 6μηνο κ ολοι γυρω μ επιαναν παιδια με μια επαφη δεν μ ήταν κατι γνωριμο).. ειχα την πολυτελεια να ειμαι σε σοκ μιση μερα γτ οταν γυρισα σπιτι επρεπε να του ανακοινωσω τα αποτελεσματα.. κ να ειμαι εκει να τον προφυλαξω κ να τον παρηγορησω απο ολη αυτη τη ματαιωση π δυστυχως ενιωσε.. τελος, το βασικο ειναι πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες για το ποιος φταίει αλλα το ποιος ειναι ο κοινος μας σκοπος.. Αυτααααα απο εμενααααα
    • κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...